6 ponudb vrtnarstev v Kranju z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Zdenka B. , Ljubljana

Ker sva zaradi narave dela z možem vedno manj časa lahko posvečala vrtu, sem razmišljala, da bi poiskala vrtnarja za občasna vrtna dela. Dobila sem nekaj ponudb vrtnarstev, ampak najbolj ugodne prav preko Primerjam. Z vrtnarstvom, za katerega sem se odločila, smo že od začetka dobro sodelovali. Vrt so prišli takoj pogledat, dogovorili smo se za določena dela. Na koncu pa se je naš odnos prelevil v dolgoročno sodelovanje. Sedaj že nekaj časa kompletno skrbijo za naš vrt, za kar se vam najlepše zahvaljujemo.

5,0
Katarina V. , Spodnji Duplek

S Primerjam sem se prvič srečala, ko sem iskala vrtnarstvo, ki bi za primerno ceno uredilo naš vrt. Dobila sem tri ustrezne ponudbe. Izbrala sem vrtnarstvo, ki je pokazalo največ interesa in lahko rečem, da sem dobila več kot sem pričakovala. Prijazni, delovni, zanesljivi, spoštovali so dogovore. Na kratko - ne bi moglo biti boljše.

5,0
Lilijana Š. , Blejska Dobrava

Želela bi se vam zahvaliti. S pomočjo vrtnarstva, ki sem ga izbrala preko Primerjam, sem prišla do krasnega in prelepega vrta. Ekipa je delala zagnano, včasih tudi v mraku. Res se vidi, da so z dušo in srcem predani delu. Zaslužijo si najvišjo oceno.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Nedavna povpraševanja za vrtnarstva

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Izravnava terena, Tlakovanje, Ureditev poti
 • Rok za izvedbo: Takoj

Prosim za ponudbo za urejanje okolice hiše v Ljubljani. V 1. fazi bi uredili: - odvodnjavanje z jaški in pokrovi, - tlakovci okoli hiše z robniki, - izdelava vrtne stene (za pipo in umivalnik), - temelj za rampo, - betonska plošča nadstreška, - rečni prodec po načrtu, - planiranje terena okoli tlakovcev in plošče. Nadstrešek, vrtna ograja, asfalt in rampa pridejo v 2. fazi. Za zdaj prosim za ponudbo za 1. fazo. Potrebno je upoštevati, da je dostop do hiše otežen zaradi zelo ozke ulice in je potrebno uporabiti manjše stroje. Priložen je načrt s podrobnostmi in okvirni popis.

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Zasaditev rastlin, Izravnava terena, Tlakovanje, Ureditev poti
 • Rok za izvedbo: Takoj

Imamo cca 30m2 trave (vrstna hiša v rozni dolini LJ), ki bi jo bilo treba urediti (površino) in na novo zasaditi/položiti travo. Eventuelno bi rabili tudi novo tlakovanje že obstoječe poti in zamenjavo robnikov po meji s sosedom. Dostop je čez klet (nekaj stopnic) ali preko sosedovega zemljišča-trave, če prehodov ne bi bilo preveč OZ če se ne bi poškodovala njegova trava. Hvala

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Izravnava terena, Tlakovanje, Asfaltiranje, Ureditev poti
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, radi bi odstranili cca. 30 metrov dolg pločnik in ga po večini nadomestili z asfaltom, en manjši del pa s tlakovci. Iz slike je razviden pločnik. Obseg del: - Odstranitev cca. 35 kvadratnih metrov obstoječih robnikov, travnatih plošč ter odvoz na deponijo - Priprava terena za asfaltiranje in vgradnja asfalta za cca. 30 kvadratnih metrov - Nižanje enega jaška - Polaganje cca. 5 kvadratnih metrov tlakovcev. LP

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Tlakovanje, Ureditev poti, Izdelava škarpe
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Želim sanacijo dvorišča pred vrstno hišo. Skupna površina znaša cca 60 2m in vključuje pot do vhoda v širini 2,2 m, zelenico ob poti širine 2,4 m, na obeh straneh sta dva uvoza v garažo. Pri enem od uvozov je treba na novo narediti škarpo, 3 škarpe pa sanirati. Izvedbo želim čim prej.

Izdelava škarpe

 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

60 m x 0,5 m x 0,2 m + temelj. Spoštovani, iščem ponudbe za Izdelavo škarpe oziroma podnožja ograje v dolžini 60 m in širine 20 cm. Škarpa bo potekala v ravni črti na meji med dvema sosednjima parcelama in bo iz zemlje segala približno 30 cm. Parcela na prvih 15 m pada za približno 75 cm, zato bo škarpa morala biti izvedena v najmanj treh nivojih (dvakrat lomljena). Preostanek parcele v dolžini 45 m pa je praktično raven. Dostop do trase škarpe je po celi dolžini neoviran v širini najmanj 3m. Izkopan material se bo uporabil kot nasutje za izravnavo terena na obeh sosednjih parcelah. Posebne zahteve: -temelj škarpe mora biti opažen (ne samo zalit v zemlji) -vsaj ena stran škarpe mora biti opažena z gladkim opažem (brez vidnih sledi uporabe oziroma udrtin) -robovi škarpe morajo biti porezani (uporaba trikotnih letvic pri opaženju) in morajo potekati v ravni linij. Na parceli se nahaja in je na razpolago - voda. - elektrika. - gradbiščni cirkular. - WC. - parkirni prostor. Lokacija škarpe je od centra Ljubljane oddaljena 17 km. Lep pozdrav,

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Načrtovanje vrta/zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, v okolici Kranja bomo uredili okolico. Potrebujemo okrog m3 presejane zemlje za travo, cca 10 m3 vrtne zemlje, izdelavo lesene terase 3m x 6m, ureditev vrtne poti s kamenčki in kamnitimi ploščami ter izdelavo lesenih stopnic do terase. Teren je dvoterasast, dvignjen 3 oz. 6 m nad cesto. Potreben bo hiab. Lepa hvala in prijazen pozdrav.

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Zasaditev rastlin, Izravnava terena
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Na dvorišču imamo trenutno pesek. Želeli bi povečati trenutno travnato površino, ki je ob dvorišču. Verjetno bo potrebno nekaj peska odpeljati, nato pa pripeljati zemljo in posaditi travo (zadnje sicer lahko naredimo tudi sami). Preurediti je potrebno cca 50m2. Prosim, da me kontaktirate izključno preko emaila. Hvala in lep pozdrav.

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Načrtovanje vrta/zelenice in svetovanje, Asfaltiranje, Ureditev poti
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Zelim asfaltirati dovoz in sprednji del dvorisca(ccam2) , prav tako zelim postavitev robnikov (cca 36m). Pri sprednjem in zadnjem delu hise zelim urediti zelenico (najraje na novo poloziti travo v rolah cca m2 , ter prav tako razmejiti trato in prostor kjer bi bili okrasni kamni ob hisi s plasticnimi robniki cca 27m).

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Načrtovanje vrta/zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin
 • Rok za izvedbo: Takoj

Odstranitev plevela na vrtu v merah 6m x 4,10m in posaditev trave, odprava plevela med tlakovci (mogoče kaka trajna opcija, da plevel tam nebi več rastel). Vprašanje: v primeru, da se v prihodnosti odločim da bi hotel nekaj zasaditi, kako težko bi bilo pridobiti del vrta v ta namen, če posadim travo? Alternativa: prekopati in urediti vrt za namen sejanja zelenjave. V kolikor bi bila cena vzdrževanja ugodna (sam žal nimam veliko prostega časa), je tudi to opcija. Zanima me okvirna cena napisanega. Za odgovor se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem. Lp,

Vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje)

 • Rok za izvedbo: Takoj

Koliko stane obrezovanje žive meje in košnja trave na letni ravni (da je urejeno, skozi celo leto) in popločenje ali betoniranje dela ob živi meji na dvorišču velikem m2? Živa meja je sedaj za poravnat na nizko in trava je visoka bila prejšnji teden večinoma do sredi meč, ponekod do gležnja, ponekod do kolen. Koliko stane zasaditev regrata, detelje ali kakšne druge rastline na celotnem dvorišču, da ni treba kositi? Teren je 95% raven.

Primerjam.si uporabljajo