Mnenja strank

5,0 / 5
Lesena dvokrilna vrata
Urška E., Ljutomer
Pred kratkim smo se odločili za menjavo starih lesenih vrat z novimi dvokrilnimi garažnimi vrati. Pri iskanju ponudb smo naleteli na vašo stran in bili zelo pozitivno presenečeni. Takoj ste nas poklicali, ponudbe smo prejeli hitro, tudi izvajalce imate glede na ocene dobre. Ker montaža še ni izvedena, končne ocene za ponudnika še ne morem dati, zaenkrat pa smo z njegovim pristopom več kot zadovoljni.
5,0 / 5
Dvokrilna vrata
Zdene Č., Ljubljana
Z vaše strani smo pridobili 5 ponudb za dvokrilna garažna vrata, sami smo že prej poiskali 2. Dovolj, da smo se odločili za izvajalca - zaenkrat kaže, da smo izbrali najboljšega, čeprav ne najcenejšega :) Kako kakovostna so dejansko garažna vrata, pa je še prezgodaj govoriti. Zaenkrat vse super, čestitke in pohvale za storitev.
5,0 / 5
Dvokrilna garažna vrata
Tadej E., Postojna
Na vaši strani smo dobili res dobre ponudbe za garažna vrata, tudi do 30 % cenejše kot smo našli sami. Z izvajalcem smo se hitro dogovorili, prepričal nas je s strokovnimi odgovori in prijaznostjo. Odločili smo se za različico dvokrilnih garažnih vrat. Montaža je bila izvedena v dogovorjenem roku.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo