6 ponudb za gradbena dela z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Adriana K. , Murska Sobota

Potrebovali smo izvajalca za betonsko klet. Z možem nisva vedela, kateri izvajalci za gradbena dela so dobri in kateri ne. Zato se mi je zdelo super, da na primerjam.si preverijo izvajalce, preden jih vpišejo v bazo. Tako ni bilo dvoma, da bo naš izvajalec za betonsko klet dober. Tako je tudi bilo. Prihranila sva čas in tudi denar.

5,0
Drago T. , Ljubljana

Firmo, ki je opravila skoraj vsa gradbena dela za našo novo hišo, sem našel zahvaljujoč primerjam.si. Nimam pripomb, priporočil bi jih tudi drugim.

Potrebovali smo izvajalca za gradbena dela pri adaptaciji našega vikenda. Obrnil sem se na primerjam.si, ker sem vedel, da imajo tam dobra gradbena podjetja. Podjetje, za katerega smo se z družino na koncu odločili (gospod Davor z ekipo), je dela opravilo korektno, pa še za dobro ceno smo se zmenili - kar dosti manj, kot so mi ponujali drugi. Če bom v prihodnje potreboval še kakšna gradbena dela, se bom zagotovo spet obrnil na njih.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Podjetja za gradbena dela po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za gradbena dela

Gradnja po fazah

 • Površina objekta (v m2): 240
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Ali že imate gradbeno dovoljenje?: da
 • Katere gradbene faze naj vključuje ponudba?: III. gradbena faza (izgradnja etaž, podstrešja in strehe), I. gradbena faza (priprava zemljišča, zakoličenje objekta, izkop, temelji)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Ponudba naj vsebuje oz zajema: - ceno za gradbena dela, - izvedbo meteorne in fekalne kanalizacije, - 3 gradbena faza Skladno z dogovorom pošiljam vse potrebno za pripravo ponudbe: - parcelna št. /1, k.o. Dvor, občina Šmarje pri Jelšah, - v priponki PZI načrti, z detajli, - zadnja priponka popis. Kot poslano v povpraševanju rabim ponudbo za gradnjo do 3 faze, torej v ponudbi ni potrebno (skladno popisu) zajeti postavk: - mizarska dela (notranja vrata), - les in alu dela (okna, zunanja vrata) - nekaj ostalih postavk. Količine popisa je potrebno preveriti po PZI načrtih. V kolikor potrebujete še kaj z moje strani mi prosim sporočite. Hvala. Lp, .

Adaptacija obstoječega objekta

 • Površina objekta (v m2): 5
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Pozdravljeni, potrebovali bi ponudbe za sanacijo kanalizacije dolžine 10 m/globine do 2m + potreben je premik 1x revizijski jašek. Dokumentacija PZI izdelana. Objekt se nahaja v Ljubljani - Bežigrad. * v priponki skica situacije. Potrebovali bi ponudbe za gradbena dela/delno sanacijo objekta - natančneje izolacijo temeljev S stene dolžine 12m. V ponudbi naj bo zajeto: izkop, čiščenje temeljev, hidroizolacija, toplotna izolacija, membrana, zasutje. Objekt - atrijska hiša se nahaja v Ljubljani -Bežigrad. Sanacijo bi potrebovali takoj. Lep pozdrav,

Adaptacija obstoječega objekta

 • Površina objekta (v m2): 35
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Popis del v prilogi. V priponkah pošiljam popise gradbenih del in načrte ZIDANICE , za izdelavo primerjalnih ponudb za gradbena dela. Lokacija zidanice: Sela pri Otovcu, Črnomelj Naročnik: , Drska 52, Novo mesto Začetek del lahko takoj. Zahvaljujem se vam in vas lepo pozdravljam.

Gradnja po fazah

 • Površina objekta (v m2): 165
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Ali že imate gradbeno dovoljenje?: da
 • Katere gradbene faze naj vključuje ponudba?: I. gradbena faza (priprava zemljišča, zakoličenje objekta, izkop, temelji), II. gradbena faza (kletna plošča, klet), III. gradbena faza (izgradnja etaž, podstrešja in strehe)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Smo v fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja za objekt, Hiša ima enostavno geometrijo, temeljna plošča, pritličje + mansarda s kolenčnim zidom 1,2 m. Streha je simetrična dvokapnica, podaljšana še čez celo dvorišče. Gre za klasično masivno opečno gradnjo, Želje so v končni fazi nizkoenergijski objekt do 25 kWh/m2a. Ogrevanje na toplotno črpalko ali drva, rekuperator, talno gretje. Lokacija Bevke, občina Vrhnika. Če je možno, bi v ponudbi želeli imeti tudi izvedbo vseh priključkov ter dovoza - nasutje, ker je cesta višje nad hišo. Načrte v dwg pošiljam v priponki. Imamo tudi popis del za gradbena dela, ki je v priponki. Radi bi torej ponudbo za vse - tudi izvedbo dovoza, priključkov, gradbena dela, streha.

Gradnja po fazah

 • Površina objekta (v m2): 1200
 • Tip gradnje: Klasična gradnja
 • Ali že imate gradbeno dovoljenje?: da
 • Katere gradbene faze naj vključuje ponudba?: I. gradbena faza (priprava zemljišča, zakoličenje objekta, izkop, temelji), II. gradbena faza (kletna plošča, klet)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Na Mariborski cesti bomo obnavljali objekt, hkrati se bo zidal prizidek cca 0m2. Dela se bodo izvajala po fazah. Iščemo izvajalca ali izvajalce za različna gradbena dela, večji prvi del sanacije zgradbe se bo nanašal na adaptacijo (rušitve notranjih sten, nove odprtine za okna, vrata in večja sekcijska dvižna vrata, betonske plošče (cca m2) in fasaderska dela. V drugi fazi se bo izvajal temelj in betonska plošča za prizidek, ter izvedba strojnih instalacij, elektrike itd.) Interesenti naj pišejo na mail: bojan.kosar@a-mb.si (v prvi fazi bomo zbirali ponudbe za prvi del rušitvenih del, nove odprtine za stavbno pohištvo, ter betonsko ploščo - opcija tudi hibond). Interesentom bomo poslali podrobnejše informacije po mailu. Dela se bodo izvajala od aprila do zaključka del, predvidoma decembra. BK

Adaptacija obstoječega objekta

 • Površina objekta (v m2): 1200
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Dela se bodo izvajala po fazah. Iščemo izvajalca ali izvajalce za različna gradbena dela, večji prvi del sanacije zgradbe se bo nanašal na adaptacijo (rušitve notranjih sten, nove odprtine za okna, vrata in večja sekcijska dvižna vrata, betonske plošče (cca m2) in fasaderska dela. V drugi fazi se bo izvajal temelj in betonska plošča za prizidek, ter izvedba strojnih instalacij, elektrike itd.) BK

Adaptacija obstoječega objekta

 • Površina objekta (v m2): 250
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Pozdravljeni, na lokaciji naše poslovne stavbe v Sežani bi radi izvedli manjša gradbena dela in fasado na strani, kjer so predvidena ta gradbena dela. Prosimo, da nam sporočite, če nam lahko pripravite ponudbo, da bi vam lahko poslali popis teh del. Lepo vas pozdravljamo d.o.o. Jelka Pipan

Dozidava ali nadzidava

 • Površina objekta (v m2): 10
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Izvedba gradbenih del za zaprtje vhoda, ki je v prilogi. Dejansko želimo zapreti vhod tako, da bosta bivalni in kletni del povezana. Velikost gradbene površine je 5x2x6m. V prvem delu bi naj ponudba vsebovala gradbena dela-zidanje in rešitev glede zaključka z streho. Upoštevati je tudi potrebno dve odprtini za okna in odprtino za nova vhodna vrata. Vsa ostala dela (ometi, fasada, elektrika, keramika,stavbno pohištvo) to pa je stvar dogovora z izvajalcem, če ima kakšne možnosti za izvedbo. Pričetek del je po dogovoru. Hvala in lep pozdrav.

Adaptacija obstoječega objekta

 • Površina objekta (v m2): 30
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Pozdravljeni! Potrebujem notranja gradbena dela - podiranje zidu 2.20m dolžine in 2.20m višine, (podiranje, preklade) , ter menjava kompletnega poda 22m2. (odstranitev polhov, odstranitev peska ki je med tramovi, ter novo polaganje). Izvedbe bi potreboval takoj ali vsaj v enem mesecu. Hvala, LP

Adaptacija obstoječega objekta

 • Površina objekta (v m2): 50
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujem izvajalce za notranja gradbena dela in sicer želimo zapreti stopnišče v stanovanjski hiši, ki povezuje prvo in drugo nadstropje. Vhod je že urejen za stanovanje v mansardi, sedaj pa želimo narediti, da bo stanovanje samostojno, brez mogočega prehoda v nižje nadstropje. Lokacija: Zaloška Gorica 12, Petrovče Hvala, LP

Primerjam.si uporabljajo