Zahtevaj brezplačne ponudbe za gradbeni nadzor v Murski Soboti


Že 3.162 uporabnikov iz Murske Sobote je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

7 najboljših ponudnikov za gradbeni nadzor Murska Sobota, 2022

66 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

PLANGRAD d.o.o.

4,8
58 ocen
5,0
Gordana B. , pred 7 leti

Smo zelo zadovoljni. Držali so se vseh dogovorov, kar je dandanes prava redkost. Cena je normalna. Kvaliteta je odlična. Poskrbeli so za dodatne storitve. Če bomo potrebovali kakšno storitev, se bomo sigurno obrnili na njih.

5,0
Nataša T. , pred 7 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov. Zmeraj je bil na voljo za morebitna pojasnila in nasvete. Strokovno opravljena storitev, za katero ni zahteval vnaprejšnjega plačila. Toplo priporočam!

5+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: projektant, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, arhitekti, notranji design, arhitekturni biro, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

PROGRIN d.o.o.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: gradbeni nadzor, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, projektant, gradbeni nadzorniki, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, notranji oblikovalec, notranji design, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
4,0
Dejan P. , pred 1 letom

Fasado nam je uredil izvajalec Dominik Pintarič s.p.. Z izvedbo smo bili zadovoljni.

5+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih

Storitve: notranje oblikovanje, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, gradbeni nadzor, notranji design, gradbeni nadzorniki, projekti hiš, arhitekti, notranji oblikovalec, projektant, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Nataša S. , pred 8 leti

Ponudnik je dobro strokovno in praktično podkovan, si vzame čas, da poišče najboljše rešitev za situacije, ima svoje predloge, a hkrati upošteva predloge stranke, je korekten. Všeč nam je bilo tudi, da je zahteval plačilo šele po opravljeni storitvi.

5,0
Katja K. , pred 7 leti

Sem zelo zadovoljna s svojo izbiro. Res je pripravljen svetovati, odziven, se prilagaja našim željam. Res super sodelovanje!

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017

Storitve: gradbeni nadzor, projekti hiš, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, arhitekturni biro, notranji design, projektant, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, gradbeni nadzorniki, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

POMGRAD d.d.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Storitve: temeljna plošča, gradnja hiše na ključ, gradbeni nadzor, zidarstvo, gradbena dela, gradbeni nadzorniki, gradnja hiše, gradbena podjetja, hiša na ključ, zidarska dela.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: gradbeni nadzor, gradbeni nadzorniki.

Zahtevaj ponudbo

IMO-REAL d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: gradbeni nadzorniki, gradbeni nadzor.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj dela gradbeni nadzornik?

    Gradbeni nadzornik preverja, ali gradbena dela potekajo v skladu s projektno dokumentacijo. Hkrati preverja kakovost opravljenih del in zagotavlja, da se spoštujejo dogovorjeni roki in stroškovni okvir gradnje. Zadolžen je za to, da gradnja poteka gladko in pravilno.

  • Ali moram pri gradnji hiše nujno imenovati gradbenega nadzornika?

    Da, gradnjo hiše mora po zakonu voditi gradbeni nadzornik.

  • Kdo lahko opravlja nadzor nad gradnjo?

    Gradbeni nadzor nad zahtevnimi objekti lahko po zakonu opravlja le pooblaščeni inženir, ki izpolnjuje določene pogoje za odgovornega projektanta za zahtevne objekte. Ta bo moral imenovati svoje pomočnike, ki bodo opravili nadzor nad tistimi gradbenimi deli, ki niso v področju glavnega gradbenega nadzornika.