PLANGRAD d.o.o.

Murska Sobota
Arhitekti, Gradbeni nadzor, Gradnja hiše
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
5+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020
4,8
58 ocen

58 ocen za podjetje PLANGRAD d.o.o.

Mnenja strank

5,0
Ana G. , pred 2 letoma

Zelo ažurni, odgovarjajo na tel.klice in emaile, vse razložijo če je kaj nejasnosti, zelo prijazno osebje!

5,0
Katica K. , pred 2 letoma

Zelo smo zadovoljni s ponudnikom. Vedno je dosegljiv, ko ga potrebuješ, drži se dogovora, spoštuje tvoje želje in dogovorjene roke.

5,0
ANTON O. , pred 2 letoma

Izjemna prijaznost in komunikativnost tako uslužbencev na sedežu podjetja, kot tudi terenskih strokovnjakov. Z lahkoto je bilo uskladiti termine za izvedbo meritev na lokaciji, ki je oddaljena 85 km od mojega stalnega bivališča in bistveno več od sedeža njihovega podjetja. Tako dokumentacija, kot tudi vse postopke so izvedli očitno visoko strokovno in brezhibno, ker sem od GURS-a dobil sklep že v teh časih koronavirusa. Vse skupaj je trajalo od oktobra 2019 do sedaj. Izjemno sem zadovoljen.

5,0
Lucija M. , pred 2 letoma

Podjetje Plangrad je strokovno in v rokih opravilo vse potrebno za legalizacijo gradnje. Ves čas so bili dostopni in odgovorili na vsako naše vprašanje. Vse potrebne postopke so pravočasno speljali do konca, priskrbeli vsa potrebna mnenja ipd.. Z njihovim delom, profesionalnostjo in ceno smo bili zelo zadovoljni.

5,0
Zdenka J. , pred 2 letoma

Moja kontaktna oseba je bila ga. Monika.Rečem lahko samo z eno besedo HVALA. Kar smo se dogovorili, tako je tudi bilo. Narejeno je bilo vse v dogovorjenem roku. Ker sem imela legalizacijo, je bilo 100 in eno vprašanje. Na vsa moja vprašanja je bil odgovor zelo hiter. Problem se mi je pripetil ravno med kolektivnim dopustom, ko je bila ga.Monika na morju, toda to ni bila nobena težava. Monika pokliče v Plangrad in g. Gombač (nikoli nisem delala z njim) je vse uredil. Poslal meni, na Upravno enoto Kranj... Zelo priporočam novim strankam.

5,0
Jože Š. , pred 2 letoma

Kar smo se dogovorili, je bilo tudi narejeno pod dogovorjenimi pogoji! Vse je potekalo v prijetnem in korektnem ozračju.

4,3
Joc J. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov, dogovorov in cene, vedno se je odzival na naše klice in vprašanja. Odlično podjetje, odlični zaposleni in vodstvo, takih izvajalcev storitev si človek lahko samo želi. Vse je bilo izvedeno 100% in brez napak. ZELO PRIPOROČAM.

5,0
Mateja Č. , pred 2 letoma

Je bilo v redu. Karkoli smo se dogovorili, je bilo izpeljano. Zelo so bili odzivni in nasplošno odlični!

5,0
Silva K. , pred 3 leti

Dokončne ocene še ne morem podati, ker trenutno še ne vem, kako se bo izteklo na upravni enoti. Zaenkrat moram njihovo delo pohvaliti.

5,0
Taja L. , pred 5 leti

Zaenkrat smo še pri idejnem načrtu. Lahko pohvaliva izjemno dober čut za estetiko in iskanje rešitev v razporeditvi tlorisa.

Prikaži več

Storitve: Načrt za gradnjo hiše, Projektiranje hiš, Notranje oblikovanje, Arhitekti, Projekti hiš, Notranji design, Gradbeno dovoljenje, Legalizacija objekta, Projektant, Arhitekturni biro, Notranji oblikovalec

Drugi izvajalci v bližini Murske Sobote

Druge storitve v Murski Soboti in okolici

Nedavna povpraševanja

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 160
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Spoštovani, v prihodnjem letu imam plan začeti z načrtovanjem individualne hiše, katere okvirna tlorisna površina znaša m2 (bivalne površine okoli m2). Pri tem naj poudarim, da je zasnova že izvedena (priloga). Hiša je zasnovana s poudarkom na svetlobi iz južne strani, kjer skoraj po celotni dolžini potekajo drsne steklene stene. Na isti strani (jug) je predvidena tudi terasa, ki je delno pokrita z nadstreškom ki preko drsne stene podaljšuje dnevni prostor v celoto. Pritljičje tako vsebuje zimski vrt, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobot, ki so predvideni za goste. Temu sledi diskretno umeščen predel spalnice s kopalnico in omaro. Na drugi strani pa so še pomožni prostori kot so WC, pralnica/likalnica, soba za goste, kurilnica, utility. Zgornji prostor je z izmeri cca m2 in vključuje otroški sobi, kopalnico, večnamesnsko stekleno sobo, welness in fitness. Enako kot pritljičje, je tudi ta etaža na južni strani obdana s steklenimi paneli. Zgoranj etaža je cca 2m pomaknjena navznoter, ker dovoljuje nemoteno hojo okoli nadstropja, ki je obdan z ograjo (beton, steklo?). Bistvo je torej v funkcionalnosti, svetlobi ter ugodni ceni izgradnje. Za zunanji interier ni zaželen les (vzdrževanje), lahko pa je nadomeščen z reciklažno plastiko (terasa). Hvala in LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 130
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

pritličje poslovni prostor, nadstropje stanovanje Špodnji del je namenjen za delavnico z mirno obrtjo. Višina stropov 3m. Zgornji del namenjen mansardnemu stanovanju. Objekt naj bi bil ozek 6x10-12m. Spodnji del je odprt razen prostora za kurilnico in WC, kurjava na drva ali pelete. Zgornji del s spalnico in dve otroški sobi, WC, kopalnica in kuhinja z bivalnim prostorom. Stopnišče zunaj. številka parcele je /8,katastrska občina pa je Suha pri Škofji Loki. (Objekt bi umestil na ožji del, ob cesti.) Lep pozdrav,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

lepo pozdravljeni! zanimajo me cene za izris načrta in sicer s punco nameravava postaviti novo gradnjo, hišo. kvadratnih metrov sem napisal od oka, če povem iskreno nimava izkušenj iz tega področja. Vesel bi bil vsake informacije kot same in seveda kakšne so cene. Hiša bi naj imala spodnje nadstropje ter na vrhu kopalnica malo večji 2 otroški sobi in spalnica za naju 2, spodaj velika dnevna soba s kuhinjo nič ločeno!! Kurilnica, wc, pisarna - to bi naj bilo to kar se tiče prostorov. Rada bi da bi to izgledalo nekako sodobno, ne kot v starih časih, stopnice za v zgornje nadstropje bi naj bile sodobne in sicer mogoče nekje na sredini med kuhinjo in dnevno sobo. Kar se tiče hiše in parcele parcela je rahlo na hribovitem travniku se pravi rad bi da bi se čim lepse izpeljalo da bi bila hisa temu tudi primerna zlita z okolico po domače. Če je mogoče z vami vzpostaviti kakeršnkoli stik oz se srečati z vami bi mi bilo zelo v veselje in rade volje če bodo ideje prave sodelujeva z vami za enkrat. Začeli bomo naslednje leto. Najlepša hvala lp marko

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 72
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Zanimamo se za postavitev hiše velikosti 8x9m modernega škatlastega tipa z ravno streho, s pritličjem in prvim nadstropjem. Hiša bo stala na parceli staršev, kjer že stoji hiša. V prilogi je shema parcele z označenimi odmiki 4m ter karakterističnimi višinami parcele. Prilagam tudi idejni izgled hiše. Želimo si namreč svetli dnevni prostor. Kriterijo so praktičnost, enostavnost ter ekonomičnost gradnje. V pritličju bi radi imelli velik sončni dnevni prostor. V pritličju naj bo tudi tehnični prostor z WC-jem in hodnikom. V prvem nadstopju večja spalnica, dve manjši otroški sobi ter kopalnica. Za gradnjo bi izbrali klasični cegel z ustrezno izolacijo. Za ogrevanje hiše in vode bi imeli radi TČ zrak/voda in talno gretje. Ob hiši bi bilo potrebna tudi kaka večja škarpa zaradi poravnave terene. Kar bi bilo tudi del projekta. Poiskati pa bi bilo potrebno rešitev za temelje hiše, ker si ne želimo kleti zaradi podražitve gradnje. Namreč teren ni čisto raven. Zaradi cenovnega nadzora gradnje bi potrebovali poleg PGD-ja celotno PZI dokumentacijo . To je verjtno PZI za statiko, popisis materialov in storitev, elektriko in strojno inštalacijo. Prosim za ponudbo celetne projektne dokumentacije. Z izdelavo projekta bi začeli po ureditvi mej s sosedi. To je v okviru cca 1 leta. Ker ne poznamo vsebine PZI-jev, nam lahko pošljete tudi primere za statiko, eletro in strojno vsebino, da bomo lažje presodili potrebnost te PZI dokumentacije. Za dodatne inforacije sem dosegljiva popoldne po 16 uri zaradi službe. Dopolne sem dosegljiva samo na email naslov lea.udovic.nm@gmail.com. Če je le možno imam najraje, da za dodatne informacije pišete na email naslov. Hvala in lepo pozdrav.

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 200
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Enodružinska hiša, velika cca. m2, na zemljišču, kjer se ruši obstoječa hiša in dva manjša pomožna objekta. Klet obstoječe hiše se lahko obdrži ali rekonstruira. Ogrevanje verjetno na plin, ker je plin že speljan do hiše. Lahko tudi drugače. Zbiralnik za deževnico (uporaba deževnice za izpiranje WC-ja, pranje avtomobilov, zalivanje vrta,ipd.). V kleti bi želela: prostor za fitnes z umivalnikom, WC-jem in tušem, shrambo (za hrano,hladilna skrinja), strojnico, utillity. V pritličje: dnevna soba s kuhinjo (en prostor), spalnica z garderobnim delom in kopalnico (WC, banja, umivalnik), široki prehodi, brez stopnic, primerno za invalida, pokrita in odkrita terasa, širok vhod na vrt, steklene stenena na J delu. Ločen WC z umivalnikom za goste. Prvo nadstropje: stanovanje z veliko teraso, spalnica, dnevna soba s kuhinjo (en prostor), 2 dodatni sobi, kopalnica z banjo, posebej tušem in umivalnikom. Ločen wc. Ravna streha

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 110
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Okvirji, omejitve: Vrednost gradnje .,00€ (izkop -> ključ) ca. m2 neto (vključno s hodniki) nepodkleteno pritlično zidano nizkoenergijska/pasivna gradnja po načelu »costs&benefits« Prostori: kuhinja, dnevna soba in jedilnica povezani 1 glavna spalnica 2 otroški sobi 1 kabinet/otroška soba kopalnica (wc, bide, pohodni grajeni tuš, 2 umivalnika, veliko ogledalo) dnevni wc utility velika terasa, tenda Strojne inštalacije: talno gretje s toplotno črpalko zrak/voda prisilno prezračevanje z rekuperacijo v spuščenih stropih zajem in uporaba deževnice za sanitarno vodo + pralnica + preklopni ventil na vodovod greznica oz. BČN Zahteve in želje: prostorna kuhinja z velikimi delovnimi površinami (možen tudi otok), obvezno okno velika jedilna miza za 8 ljudi velika »L« sedežna garnitura vgradne omare v prostorih vsak prostor z oknom/steklenimi vrati parket keramika luči v sp. stropih Skratka, enostavno, funkcionalno in ugodno

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Gradnja enostanovanjske hiše (nizko energijska ali pasivna zidana gradnja). Kakšna je cena projektne dokumentacije za pasivno ali nizko energijsko hišo. Hiša je pravokotne oblike z ravno streho brez kakršnih koli balkonov. Imam dve parceli eni tik ob drugi: - k.o. - PIVOLA, parcelna št. /10 - k.o. - PIVOLA, parcelna št. /11 Parceli sta pod rahlim naklonom in orientirani na južno stran (celodnevno sonce). Hiša bo brez kleti, v obliki kvadrata in z ravno streho (po trenutnih informacijah, ki sem jih dobil na UE Maribor, bi naj bila možna izvedba ravne strehe). V sklopu hiše bo nadstrešek za dva avtomobila, ki bo na koncu zaključen z manjšim priročnim skladiščem (kolesa, kosilnica....). V prilogi pošiljam tudi primer hiše. LP,

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 140
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Mediteranska hiša, neto površine m + garaža 20m (avto, motor)! Parcela - m2, načeloma je ravna parcela. Hiša, klasičen stil. Neto površina m2. Pritličje + mansarda, brez kleti. Zgoraj 3 spalnice (največja ima izhod iz terase), garderoba, koplanica Spodaj: kuhinja, dnevna, wc, izhod na teraso (nad njo nadstrešek), utility,... Hvala in LP

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, v priponki pošiljam geodetski posnetek parcele. Nova parcelna št. je /6, velikost kvadratnih metrov, kvadratne oblike in popolnoma ravna. Stara parcelna št je /1 in je bila nekoliko večja. Zanimajo me tipski projekti oz. bolj "enostavne hiše" pritličje - mansarda in brez podkletenosti. Klasična gradnja. Kuhinja, dnevna soba, wc, kurilnica, zgoraj spalnice, dve otroški sobi, kopalnica... Glede garaže se še nismo odločili. Lepo prosim za čim prejšnje ponudbe. Že v naprej najlepša hvala!

Novogradnja

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Zanimam se za stanovanjski objekt (pritljična hiša - atrijska hiša, brez kleti, brez mansarde) cca z razčlenjeno streho, zanima me tudi izvedba škarpe v dolžini 25m in višini od 2 do 3m. Prostori: 4 sobe, kuhinja, kopanica, wc, dnevna soba+kuhinja+jedilnica (povezano v 1 prostor). Predelne stene bi bile iz knaufa. Drugače klasična gradnja, opeka. Strešna konstrukcija bi bila palična. Potreboval bi celotno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja. Hvala in LP