10 najboljših ponudnikov za gradnjo hiše Ptuj, 2021

4.2 | 29 ocen
Lesko, Simona Murko s.p., Destrnik
Pomagali ste nam poiskati dobrega ponudnika, to je LESKO, Simona Murko s.p. Jiršovci, Destrnik. Vse je urejal gospod Jože Lešnik.Zadovoljni smo bili z delom, s ceno, le pri komunikaciji je malo škripalo, pa smo tudi to ugodno rešili. Zahvaljujem se vam za vaše prijazno posredovanje in želim veliko uspeha s poštenimi in dobrimi obrtniki ter prijaznimi in pridnimi delavci, ki to delo opravljaj.
Štefan N.
4.7 | 13 ocen
Sokpro d. o. o., Gorišnica
S ponudnikom sem hitro stopila v kontakt. Ogledali so si teren. Ob upoštevanju mojih želja in v okviru specifičnih zahtev Lokacijske informacije so pripravili izvrsten idejni načrt za manjšo hišo. Uredili bodo dokumentacijo do gradbenega dovoljenja. Ponudnika sem izbrala zato, ker v timu sodeluje več strokovnjakov s področja gradbeništva (arhitekt, projektant, energetski svetovalec, statik). Dobila sem vtis, da so strokovni in imajo pri poslu dovolj izkušenj. Cena je zelo ugodna. Aktivnosti za pridobitev gradbenega dovoljenja so v teku, tako da dokončne ocene še ne morem podati. Zaenkrat dobro sodelujemo.
Alenka D.
4.3 | 6 ocen
Matej Janžekovič s.p., Gorišnica
Ponudnik se je držal roka, cena je bila ugodna in sama kvaliteta storitev je bila PRVA LIGA! Zelo zadovoljen, brez pripomb!
Tomaž V.
4.6 | 5 ocen
Robert Šmid s.p., Destrnik
Gospod Šmid je mojster mojstrov, kar se fasaderstva in suhomontaže tiče. Je natančen, prijazen, redno se javlja na telefon, drži se dogovorjenega, cena v okviru dogovorjenega, ampak kvaliteto se plača. To je mojster! Gospoda Šmida priporočam z oceno 10 od 10!
Simon V.
4.0 | 1 ocena
KAISER FRANC s.p., Cirkovce
Res se trudi zadovoljiti stranko. Nimam pripomb glede odnosa in dela! Držal se je dogovorov, upošteval je tudi pripombe. Priporočil bi ga naprej!
Miran m.
4.0 | 1 ocena
Maks Jelen s.p., Podlehnik
Izjemno sem bil zadovoljen. Eden redkih ponudnikov, kateri je držal besedo. Imel sem srečo, da sem izbrali njega.
Ernest D.
5.0 | 1 ocena
MARKO STRGAR s.p., Ptuj
Vse je bilo super, nimam pripomb!
Milojka P.
Pomagal je z nasveti. O ceni težko govorim, ker je predračun potrdil cenilec zavarovalnice Generali. Roki za izvajanje so bili prilagojeni covidu-19 . Še ga bom poklicala, če bom potrebovala njegove storitve.
Marjana S.
5.0 | 1 ocena
HERCOG, d.o.o., Ptuj
HERCOG d.o.o. so mi opravili popravili električno napeljavo. Zelo sem navdušen nad njihovo hitro odzivnostjo.
Žarko J.
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.