Zahtevaj brezplačne ponudbe za usposabljanje in izdelavo načrta HACCP v Slovenskih Konjicah

Že 2.068 uporabnikov iz Slovenskih Konjic
je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov za usposabljanje in izdelavo načrta HACCP Slovenske Konjice, 2024

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

ADITIV, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Monika J. , pred 9 meseci

Preprostost, točnost, dostopnost, korektnost, profesionalnost.

10+
Let na tržišču

Storitve: haccp, požarni red, požarna varnost, varstvo pri delu, izpit za viličarja, koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo

SINT d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
limad-bmh d.o.o. , pred 5 leti

Zelo prijazni, pomagajo in svetujejo.

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: haccp, požarni red, požarna varnost, varstvo pri delu, izpit za viličarja, koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo

KOVA, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Peter Koštomaj s.p. , pred 4 leti

Zelo ažurni.

20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: gradbeni nadzor, gradbeni nadzorniki, haccp, požarni red, požarna varnost, varstvo pri delu, izpit za viličarja, koordinacija gradbišč, ekologija in varstvo okolja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj pomeni HACCP?

    HACCP je sistem, ki zagotavlja varnost živil, namenjenih javnosti. HACCP omogoča prepoznavanje, oceno, ukrepanje in nadzor nad morebitno prisotnimi škodljivimi dejavniki v živilih.

  • Ali je HACCP obvezen?

    Opravljanje izpita HACCP sicer ni obvezno, je pa v vseh obratih, ki se ukvarjajo s pripravo hrane, obvezna implementacija HACCP sistema. Vsak tak obrat mora po živilski zakonodaji izdelati načrt po standardih HACCP, vzpostaviti ustrezen sistem in voditi notranji nadzor nad sistemom HACCP, poleg tega pa tudi voditi ustrezno dokumentacijo, ki jo po potrebi preveri inšpektor za zdravo hrano.