Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo kopalnice v Zagorju ob Savi

93 izvajalcev v bližini

Že 1.129 uporabnikov iz Zagorja ob Savi je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za izdelavo kopalnice Zagorje ob Savi, 2021

5 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

ŽIBERT PRIMOŽ S.P.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: priklop na plinovod, multi split klima, vodoinštalater, rekuperator, sončni kolektorji, prenosna klima, električno talno gretje, montaža klime, peči in kotli, zalogovniki in bojlerji, lokalni rekuperator, peči za ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, grelnik vode - bojler, ir ogrevanje, izdelava kopalnice.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Irena K. , pred 2 letoma

Odličen ponudnik. Kot je rekel je tudi naredil!

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: peči na drva, kopalnica na ključ, prezračevanje z rekuperacijo, zalogovnik za pelete, toplotna črpalka voda/voda, lokalni rekuperator, radiatorsko ogrevanje, toplotna črpalka zemlja/voda, centralno ogrevanje na elektriko, vodovodna inštalacija v kopalnici, vodoinštalater, zalogovnik tople vode, multi split klima, vodno talno gretje, sončni kolektorji, centralno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Terezija P. , pred 1 letom

Hitri in odzivni.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: brušenje parketa, polaganje knaufa, izdelava ometov, tlaki in ometi, obnova stanovanja, epoksi tlaki, adaptacija stanovanja, prenova kopalnice, linolej, beljenje, parket, kopalnica na ključ, parketarstvo, vinilne talne obloge, suhomontažna dela, lakiranje parketa.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Jelka J. , pred 4 leti

Zelo natančen, točen, kljub mladosti že precej izkušen. Nimam pripomb!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: obnova kopalnice na ključ, elektroinštalacije, električarji, adaptacija kopalnice, kopalnica na ključ, izdelava kopalnice, izris kopalnice, nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, električne inštalacije, prenova kopalnice, moderne kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

SEPRO G d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: toplotna črpalka zemlja/voda, lakiranje parketa, priklop na plinovod, solarni sistemi, visokotemperaturna toplotna črpalka, knauf, lokalno prezračevanje, knauf spuščeni stropi, servis klime, adaptacija kopalnice, toplotna črpalka voda/voda, obnova kopalnice na ključ, vgradnja klime, slikopleskarstvo, kopalnica na ključ, prezračevanje z rekuperacijo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: knauf spuščeni stropi, laminat, montaža knaufa, izdelava fasade, električarji, vinilne talne obloge, moderne kopalnice, slikopleskarstvo, slikopleskarska dela, sanacija parketa, polaganje knaufa, pleskanje šol in vrtcev, električne inštalacije, prenova fasade, kopalnica na ključ, keramičar.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: napeljava elektrike, toplotne črpalke, napeljava plina, zidarstvo, obnova kopalnice na ključ, gradnja hiše, montaža kamina, toplotna črpalka zrak/voda, monterji centralnega ogrevanja, radiatorsko ogrevanje, električni radiatorji, temeljna plošča, montaža peči, gradbena dela, visokotemperaturna toplotna črpalka, centralno ogrevanje na elektriko.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: centralne peči na drva, kopalnica na ključ, vgradnja klime, ir grelne plošče, ir ogrevanje, montaža klime, električno ogrevanje, centralno ogrevanje na elektriko, peči na pelete, peči na drva, električni radiatorji, vodovodna napeljava, keramičarstvo, klimatske naprave, monterji centralnega ogrevanja, centralno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

TOMAŽ TRDIN S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: izdelava kopalnice, obnova kopalnice na ključ, prenova kopalnice, polaganje ploščic, moderne kopalnice, adaptacija kopalnice, kopalnica na ključ, keramičar, keramičarstvo, polaganje keramike, izris kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako naj se lotim prenove kopalnice?

  Prva stvar, na katero morate pomislitit ob prenovi kopalnice, je ta, da zagotovite njeno varnost. To pomeni, da poskrbite, da so vodovodne cevi zdravju prijazne, da preverite elektroinštalacije in jih po potrebi zamenjate in da se prepričate, da so tla še vedno dovolj nosilna. Naslednja točka je, da se prepričate, da zaradi kopalnice ne boste izgubljali stroškov - zagotovite primerno ogrevanje, tesnenje in prezračevanje. Nazadnje pa kopalnico še opremite po vaših željah.

 • Na kaj moram biti pozoren pri prenovi kopalnice?

  Priporočamo vam, da imate pri prenovi kopalnice na voljo dovolj časa in financ. Sploh pri prenovi starih kopalnic se rado zgodi, da nepredvidene okoliščine povečajo obseg potrebnih del, zato je dobro biti pripravljen na ta scenarij.

 • Kaj moram vedeti, preden pokličem mojstra za prenovo kopalnice?

  Preden začnete iskati mojstra oziroma mojstre za prenovo kopalnice, je dobro imeti seznam vseh opravil, ki jih želite izvesti. Če niste prepričani, kaj točno želite vključiti v prenovo, je dobro imeti okviren plan A in plan B. Mojstrom ali arhitektom vam bodo lažje pripravili ponudbo, če boste že imeli mere kopalnice in splošno idejo o tem, kakšno kopalnico načrtujete po njeni prenovi.

Nedavna povpraševanja za izdelavo kopalnice, Zagorje ob Savi

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 4
 • Katera dela so predvidena?: Polaganje keramike
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Obstoječa kopalnica (umivalnik, WC, tuš) v novem bloku nima talnega gretja. Radi bi ga inštalirali. Sicer v stanovanju je talno gretje. Ni nam čisto jasno, kako bi se to izvedlo, zato prilagamo dve fotografiji. V kopalnici je tudi radiator. Morda se lahko poveže na njega? Radi bi ohranili čim več od obstoječe keramike in elementov, tudi nadomestno keramiko bi iskali enako, ker nam je sicer všeč. Hvala in LP