Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Zagorje ob Savi
Število porabnikov sanitarne vode: 4 - 6
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Drugo leto spomladi nameravam montirati t.č. za sanitarno vodo. Rabil bi litrov veliko, s priklopom kolektorjev ker jih imam na hiši. Ne bi pa jo priklopil na peč na pelete. Sedaj imam star bojler. Ponudite mi tudi neko osnovno avtomatiko za sončne kolektorje ker je ta stara 30 let. Torej kolektorji in napeljava cevi bi ostala stara. Povezava tudi toplotne in kolektorjev. Hvala.
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 3
Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
Predviden rok izvedbe: Takoj
Spoštovani, s partnerjem bova prenovila kopalnico. Sama bova kupila sanitarno opremo, keramiko in pohištvo, za vse ostalo iščeva izvajalce del. Kopalnica je majhna in zelo dotrajana, tako da bo potrebno menjati vso napeljavo, skatka čisto vse. Zanima naju tudi, koliko časa bi trajala prenova in vnaprej želiva videti cenik oz. okviren predračun. V kopalnici bi uredila vgradni kotliček, menjava kadi za tuš kabino (vendar v drugem kotu kot je odtok sedaj - tako da bo treba prestavit), menjava bojlerja, umivalnika, polaganje ploščic in seveda demontaža in iznos vse trenutne opreme. Hvala.
Montaža ogrevalnega sistema, Radiatorsko ogrevanje - Mengeš
Mengeš
Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
Površina prostorov (v m2): 250
Predviden rok izvedbe: Takoj
- blindiranje radiatorskih cevi in zapognitev v tla 5x - blindiranje instalacijskih povezav ogravnja (radiatorsko) in rezanje odvečnih cevi - blindrianje in rezanje cevi za komprimiran zrak - izdelava bypass povezav pri ogrevanju - izvedba tlačnega preizkusa - več prostorov, razdeljeno - nekako m2 Lokacija: Mengeš Izveba: čimpej (ta teden), vikend ali ponedeljek Hvala.
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka zrak/voda
Ankaran
Površina objekta ali prostora (v m2): 210
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Takoj
Ker se nam je trenutno pokvarila peč za centralno ogrevanje s kurilnim oljem in je le ta dotrajana, bi radi pridobili ponudbo za vgradnjo toplotne črpalke s katero bi spremenili način ogrevanja, če bi se izkazalo kot ugodna rešitev. Gre za dvostanovanjsko hišo. + 60 M2 (2 STANOVANJI). Z in brez sanitarne vode. Hvala.
Zagorje ob Savi
Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 100
Število prostorov za ogrevanje/hlajenje: 3
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Potrebujete montažo?: Da
Pozdravljeni! Stara klimatska naprava je omagala, zato bi potrebovali novo klimo oz 2 klimi na 1 lokaciji in eno klimo na drugi. 1x50m2 in 2x25m2 Ker smo s trenutno domačo klimo zelo zadovoljni nas zanima cena klime z enostavno montažo za klimatsko napravo: - Mitsubishi MSZ-FH35VE / MUZ-FH35VE, - Mitsubishi MSZ-FH25VE / MUZ-FH25VE. (2x) Prosim za ponudbo vsake klime posebej in ponudbo za vse tri skupaj. Imam še vprašanje glede split sistema za omenjeno klimatsko napravo Mitsubishi MSZ-FH25VE. Kot sem bral po forumih je split sistem, dražji kot če vzameš dve samostojni enoti. Ali to drži? Če ne, prosim za ponudbo?! Za ostala vprašanja sem na voljo. Hvala.
Prezračevalni sistemi, Rekuperator zraka - Trzin
Trzin
Površina prostorov: 188
Potrebujete montažo?: Da
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujemo dve ponudbi. Eno za našo hišo in eno za vikend na Hrvaškem. m2 (stanovanje) + 48 (vikend) 1. Prezračevanje v stanovanju kjer živim, to je v pritličju 3 stanovanjske hiše v velikosti m2. V prilogi vam prav tako pošiljam tloris stanovanja, ter vas prosim še za to ponudbo. Tukaj sicer nimamo problemov z vlago, ter nam je predvsem zanimivo zaradi prezračevanja, čiščenja zraka in da ne izgubljamo toplote. 2. zaradi vlažnosti in pritlične lege bi radi na vikendu vgradili prezračevalno napravo. Stanovanje je veliko 48 m2 in se nahaja v pritličju 4 nadstropnega bloka. Tloris je v prilogi. Največ težav imamo v shrambi in dodatni sobi, ker je zadnja stena v zemlji in sobi nimata okna. Sploh pozimi imamo dosti težav z vlago, zato razmišljamo o vgradnji prezračevalnika, zato vas prosim za nasvet in ponudbo. Hvala.
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka za ogrevanje
Štore
Površina objekta ali prostora (v m2): 150
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Obstoječa hiša ki se ogreva na olje/kamin. Objekt je K+P+M. Stene 30 cm opeka + 10 cm tervol + zaključna opeka. Streha cca 20 cm tervola. Črpalka mora poganjati tako radiatorje, kot delno talno ogravanje (hodnik in kopalnica v pritličju). Črpalka mora omogočati tudi hlajenje za predvideno kasnejšo predelavo na konvektorje., Hvala.
Montaža ogrevalnega sistema, Centralno ogrevanje - Ljubljana
Ljubljana
Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
Površina prostorov (v m2): 100
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, potreboval bi ponudbo za izvedbo talnega ogrevanja za cca 95-m2 na Gornjem trgu 12, v Ljubljani. V priponki tloris ter bodoča postavitev prostorov. V vseh sobah je podlaga betonska plošča, razen v sobi kjer je površina 14,66m2, tam so lesena tla in stropniki z nasutjem. Za ogrevanje je predvidena toplotna črpalka. Zunanja enota bo pod balkonsko plato, notranja enota je označena na sklici v stanovanju. Potrebujem ceno za izvedbo, skupaj z materialom. Rok in termin izvedbe po dogovoru. Ogled je možen vsak dan med 8-15h z najavo. Lp,
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka za ogrevanje
Rače
Površina objekta ali prostora (v m2): 60
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Zanimamo se za ogrevanje hiše v osrednjem prostoru cca. 60 m2. Prosimo za ponudbe za toplotno črpalko, z in brez storitev dela in za ponudbo za ogrevanje s klimo. Gre za starejšo hišo v treh etažah. Trenutno je sistem radiatorjev in ogrevanje s trdimi gorivi in oljem. Nimamo podatkov o dosedanji porabi, ker hiše nismo uporabljali. Pomembno je, da se ogreva osrednji prostor, zgornja in spodnja etaža pa le občasno, ko imamo na primer goste. Prosim na nasvet, kako bi uredili zadevo z najmanjšimi stroški in učinkovito. Hvala in LP
Laško
Število porabnikov sanitarne vode: 4 - 6
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Trenutno imamo l TČ proizvajalca Tehnohlad, ki pa ne deluje OK, ker nekje v sistemu uhaja plin in se ne da ugotoviti kje. Zanima me cena z montažo in po možnosti TČ, ki deluje tudi pri nižjih temperaturah zraka. Prav tako me zanima kakšne so možnosti odkupa stare TČ ali nadgradnje na način, da zalogovnik ostane in se nanj namesti TČ. Hvala


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!