Info center za izvajalce
Nasveti za uspeh
Kako deluje Primerjam.si za izvajalce

Kako deluje Primerjam.si za izvajalce

Primerjam.si je največja spletna platforma za pridobivanje poslov, namenjena lokalnim izvajalcem in podjetjem iz vse Slovenije. Olajšamo vam vsakodnevno poslovanje, vam pomagamo povečati dobiček in zapolniti obdobja, ko imate manj strank.

Mlad par si pri iskanju storitev za dom pomaga s Primerjam.si

1. Ljudje pridejo k nam s svojimi projekti

Ko ljudje potrebujejo storitev za dom ali posel, se obrnejo na nas. Zaupajo nam, ker vedo, da imajo pri nas na voljo vse vrste mojstrov in strokovnjakov. In ne motijo se.

Vemo, kako se streže stvarem glede optimizacije spletnega oglaševanja in se znajdemo na Googlu, Facebooku in drugih digitalnih kanalih. Tako vam lahko poceni zagotavljamo stalen dotok novih strank.

2. Vi se pridružite naši skupnosti izvajalcev

Vse, kar potrebujete, da dodate svoje podjetje, sta dostop do interneta in veljavno plačilno sredstvo.

Z izbiro proračuna omejite svoje mesečne stroške in določite največje število povpraševanj, ki jih želite prejeti. Večina povpraševanj stane med 5 in 15 EUR. Na koncu meseca pa plačate povpraševanja, ki smo vam jih dejansko posredovali.

Mojster steguje roko v pozdrav.
Primer povpraševanj v uporabniškem profilu Primerjam.si.

3. Mi vam pošljemo povpraševanja

Takoj ko jih preverimo, vam bomo poslali povpraševanja strank po e-mailu ali SMS-u. Vsa povpraševanja lahko vidite v vašem uporabniškem profilu, kjer lahko tudi spremljate porabo.

Vsako povpraševanje vsebuje vse potrebno, da lahko pripravite ustrezno ponudbo:

  • Opis in velikost projekta
  • Kraj in regijo
  • Kontaktne podatke stranke

Medtem vas predstavimo in napovemo stranki, tako da ta pričakuje vaš klic in si lahko ogleda vaš predstavitveni profil z ocenami in komentarji vaših prejšnjih strank.

4. Stranko pokličete s ponudbo

Najpomembnejša je dobra komunikacija. Priporočamo vam, da stranko pokličete v roku 1 ure po prejemu povpraševanja. Tako boste imeli največje možnosti, da dobite posel.

Povpraševanje lahko poleg vas prejme največ 5 drugih izvajalcev, tako da so vaše možnosti za sklenitev posla velike. Zavedati pa se morate, da bo stranka iskala ponudbe drugih izvajalcev in da je odločitev, koga bo najela, njena.

Izvajalec Primerjam.si kliče stranko s ponudbo.
Omogočen mi je ta kontakt, kljub temu je pa vse v mojih rokah - z naročniki se potem že dogovorimo po svoje. — Staška Zupančič, notranja oblikovalka
Stranka in mojster sta sklenila dogovor.

5. Stranka vas najame

Ko dobite posel, se vse podrobnosti o izvedbi dogovorite direktno z naročnikom, ki vam za izveden projekt tudi plača. Celoten zaslužek ostane vam.

Po zaključku dela prosite stranko, da vas oceni. Ocene in komentarje javno objavimo na vaši predstavitveni strani ter vam tako pomagamo dvigovati vaš ugled.