6 ponudb kamnoseštev z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

4,8
Klara P. , Prebold

Pri izbranem kamnoseštvu smo naročili kuhinjski pult in stopniščne obloge. Z izdelki smo zelo zadovoljni in tudi cena je bila kar ugodna. Še se bomo obrnili na vas, če bomo kaj potrebovali!

5,0
Patricija L. , Ljubljana

Pri problemu, kje najti obrtnika, ste mi zelo pomagali. Pridobila sem tri ponudbe, za izdelavo spomenika sem se dogovorila pri kamnoseštvu, ki mi je bilo najbližje. Sam dogovor in izvedba, vse je potekalo zelo profesionalno. Priporočam!

5,0
Denis L. , Ig

Ko sem iskal kamnoseštvo, sem se prvič poslužil vaše storitve in bil pozitivno presenečen. Še isti dan po oddanem povpraševanju sta me kontaktirala dva kamnoseka, dva pa naslednji dan, tako da smo se hitro dogovorili. Vse brez težav, same pohvale!Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Kamnoseštva po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za kamnoseštva

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Na Girci na Malečniku bi rada dala delati novo ploščo oz. okvir s ploščo ter nagrobni kamen na obstoječi dvojni grob pratete in prastrica, kjer bi rada bila tudi sama pokopana, ko bo čas za to. Za zdaj najemam ta grob in obstojec okvir je nekdo zlomil na kotu levo zgoraj. Imena na grobu so Berlič Janez in Berlič Antonija, takoj pred cerkvijo na desni strani. Mer ta trenutek ni.am, kakšnih x cm približno. Kamen bi naj bil dovolj vrlik za obstoječi imeni in moje, s prostorom za datum rojstva in prazno za datum smrti. To bi se vpisalo po moji smrti. Hvala v naprej za ponudbo. Sivi marmor. Hvala in LP

Talne in stenske obloge

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Povprašujemo po možnosti, da bi se škarpa pred garažo in obroba balkona "oblekli" v tanjše granitne plošče-marmete debeline do 1 cm, kot se delajo za obrobe. Vzorec enak kot so že police, mislim da je new cristal. Prilagam sliko trenutnega stanja. Vzorec bi bil enak kot so ze vgrajene police. Prosimo za ponudbo.

Stopnice

  • Rok za izdelavo: Takoj

Potrebujemo izdelavo stopnic. Mere po stopnicah: 9x x16x29, xx16 in x15x = podest, v nadaljevanju kotne stopnice: x15x35 diagonala , x17x57 (d=), x16x75 (d=), x16x44 (d=), x17x61 (d=), x15x61 (d=). Hvala za ponudbe!

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

V prilogi tudi amaterska skica z izmerami, ki nekoliko odstopajo od standardnih. : - robniki debeline cca 5 cm, lepljeni na obstoječ betonski okvir, lomljen oziroma grobo obdelan s treh strani. - material pohorski tonalit ali kakšen drug obstojnejši kamen (prevladujoča siva barva). - spominska - nagrobna plošča lomljena ali grobo obdelana nepravilnih oblik šir. cca cm, globina 20 - 30 cm, višina od 50 - 80 cm. - se priporočam za ogled kamna. Prosim za ponudbo.

Stopnice

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Enkrat tri zunanje stopnice in dva zunanja praga skupne dim cca 4 m2 - temno modro pobarvan del z oranžno obrobo na skici, bodo ravno tako oblečeni v 2 cm granit G - granit se ni nabavljen - iz tega granita imamo okenske police. Ravno tako je podlaga že zabetonirana in je potrebna le centimeter ali nekaj centimeterska izravnava oz polaganje na beton.

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Spoštovani, Prosim vas za ponudbo: - obnova črk na spomeniku iz naravnega kamna. Crke (dva imena s priimkom in letnice rojstva in smrti) so vklesane in pobarvane belo, toda barva se je s časom izgubila. Potrebno bi bilo spomenik očistiti in crke na novo obarvat. Spomenik je v Šempetru pri novi Gorici.

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Potrebujemo izdelavo spomenika na pokopališču (novem delu) v Cerkljah na Gorenjskem. Napisna plošča – 2 kom v obliki solzic debeline 6 cm, vsaka plošča tim. 90x65 cm Podstavek dim. x20x20 cm – masiva Robniki ležeči dim. 12x8 cm Pokrivne plošče deb. 3 cm – cca. 1,8 m2 Plošča za sveče s 4 izvrtinami Izdelava betonskega temelja Dostava, montaža z veznim materialom, odvoz, ter grobo čiščenje Hvala in lep pozdrav, Valerija

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni! Na grobu potrebujemo dodatno novo ploščo iz črnega marmorja za napis štirih imen, ki bi jo postavili poševno na obstoječo vodoravno sivo marmornato ploščo. Dimenzija cca 40 x 60. Na to ploščo bi takoj napisali klesane zlate črke, 13 črk, 13 številk in 4 pike. Potrebujemo tudi novo vazo, svetlo sivo, z ozkim vratom. Staro bi demontirali. Hvala in lp.

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni! Potrebujem obrobo žarnega groba mere cca. x in ploščo cca. x60 cm v sivi barvi. Spomenik že imam. Zanima me ali je potrebno narediti podlago za postavitev obrobe (torej betoniran okvir) ali ne. Grob je nov in še travnat. V priponki vam pošiljam obstoječi spomenik (KLUKEJ). Hvala in lep pozdrav,

Spomenik/nagrobnik

  • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Prosim za ponudbo obnove nagrobnika (čiščenje in brušenje kamna, obnova starih napisov in klesanje enega novega napisa). Prosim tudi za predlog (nasvet) barve napisov, ki so sedaj črni, na eni stari sliki so videti sivi. Nasploh naj bi nagrobnik zgledal čimbolj podoben staremu. Napisi so izpisani v prilogi. Hvala in lp.

Primerjam.si uporabljajo