Zahtevaj brezplačne ponudbe kamnoseštev na Bledu

18 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 1.641 uporabnikov z Bleda je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših kamnoseštev Bled, 2022

27 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

Miha Oblak s.p.

4,9
21 ocen
5,0
Marijan M. , pred 3 leti

Z delom sem bil zelo zadovoljen, g. Miha je delo opravil korektno, v dogovorjenem času, in v dogovorjenih cenovnih okvirjih. Priporočam!

5,0
Zdenka B. , pred 3 leti

Sam postopek, dogovarjanje in izdelava je potekala brez težav. Tako sem zadovoljna, da ga priporočam vsakemu.

5+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: kamnoseštvo, kamnite stopnice, nagrobni napis, nagrobni spomeniki, nagrobniki, kamnosek.

Zahtevaj ponudbo

FRANCE VURNIK S.P.

5,0
3 ocene
5,0
Jure S. , pred 1 letom

Zelo smo bili navdušeni nad delom g. Vurnika. Izjemno!

5,0
Miha K. , pred 2 letoma

Pohvalil bi vse držanje roka,cena,izvedba

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: kamnoseštvo, kamnosek, nagrobni spomeniki, nagrobniki, kamnite stopnice, nagrobni napis.

Zahtevaj ponudbo

Senad Kusur s.p.

5,0
3 ocene
5,0
Mateja P. , pred 2 letoma

Zelo zadovoljna!

5,0
Jovanka M. , pred 3 leti

Same pohvale in velika petica za trud in delo gospoda Kusurja. Sva se dogovorila tudi za dodatna dela. LP

Storitve: polaganje tlakovcev, nagrobni napis, tlakovanje dvorišča, asfaltiranje & tlakovanje, asfaltiranje, keramičar, nagrobni spomeniki, polaganje ploščic, kamnite stopnice, kamnosek, keramičarstvo, kamnoseštvo, asfaltiranje dvorišča, tlakovanje, nagrobniki, polaganje keramike.

Zahtevaj ponudbo

NIKO RAKOVEC S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: nagrobniki, kamnite stopnice, kamnosek, nagrobni spomeniki, nagrobni napis, kamnoseštvo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

MIRKO SITAR S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: nagrobni napis, kamnoseštvo, nagrobniki, kamnite stopnice, nagrobni spomeniki, kamnosek.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Iz katere kamnine so nagrobni spomeniki, ki so najbolj obstojni?

  Najbolj obstojni so nagrobni spomeniki iz granita, saj so najbolj trdni in odporni na vremenske vplive. Granit je prav tako odporen na umazanijo, na udarce in vročino.

 • Kateri kamen je najbolj primeren za izdelavo zunanjega stopnišča?

  Najprimernejša kamnina za izdelavo zunanjega stopnišča je granit, pri čemer je pomembno, da je ustrezno obdelan - biti mora namreč protizdrsen.

 • Kateri kamen je najbolj primeren za izdelavo notranjega stopnišča?

  Za gradnjo notranjih stopnic sta primerna tako granit kot marmor, zaradi bolj elegantnega izgleda pa se pogosteje uporablja marmor.

Nedavna povpraševanja za kamnoseštva, Bled

Spomenik/nagrobnik

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, zanimam se za izdelavo nagrobnega spomenika in sicer, d- cm,š-max cm zunanja mera,ležeči del bi bil sestavljen iz zgornje plošče do polovice,srednji del pesek in desno spodaj prostor za zasaditev. Levo bi bila fiksna lučka v manjši izvedbi,prav tako desno fiksna manjša vaza. Pokončni del bi želela,vrisano srce,skozi katero je narisana vrtnica-to bi se naknadno še dogovarjala z izvajalcem in njegovimi predlogi. Črke bi bile prav tako vklesane,se pravi,če bi bil spomenik v sivi izvedbi potem bi bil napis v sivem?Ne vem koliko na ceno vplivajo barve materiala,bilo pa bi iz granita. To so zaenkrat želje,seveda ko bom izbrala izvajalca,potem bi se tudi osebno želela čimbolj natančno dogovoriti glede mojih želja,ker se ne spoznam veliko na te stvari. Pošiljam vam 2 sliki kako sem si nekako zamislila tudi sama,da se bo približno vedelo,kaj imam v mislih. Želela bi ,če bi lahko čimbolj natančno dobila ponudbo vklučno z malimi dodatki(vaza,lučka,črke),ker nekje imajo ceno za kamen,za ostale dodatke je pa cena posebej. Hvala.

Spomenik/nagrobnik

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, zanimam se za izdelavo nagrobnega spomenika in sicer, d- cm, š-max cm zunanja mera,ležeči del bi bil sestavljen iz zgornje plošče do polovice,srednji del pesek in desno spodaj prostor za zasaditev. Levo bi bila fiksna lučka v manjši izvedbi,prav tako desno fiksna manjša vaza. Pokončni del bi želela,vrisano srce,skozi katero je narisana vrtnica-to bi se naknadno še dogovarjala z izvajalcem in njegovimi predlogi. Črke bi bile prav tako vklesane,se pravi,če bi bil spomenik v sivi izvedbi potem bi bil napis v sivem?Ne vem koliko na ceno vplivajo barve materiala,bilo pa bi iz granita. To so zaenkrat želje,seveda ko bom izbrala izvajalca,potem bi se tudi osebno želela čimbolj natančno dogovoriti glede mojih želja,ker se ne spoznam veliko na te stvari. Pošiljam vam 2 sliki kako sem si nekako zamislila tudi sama,da se bo približno vedelo,kaj imam v mislih. Želela bi ,če bi lahko čimbolj natančno dobila ponudbo vklučno z malimi dodatki(vaza,lučka,črke),ker nekje imajo ceno za kamen,za ostale dodatke je pa cena posebej. Prosim za ponudbe. Najlepša hvala.

Spomenik/nagrobnik

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Spoštovani, potrebujem ureditev groba družine Pangerc na blejskem pokopališču: - kamnita plošča čez cel grob; - obnovitev ali zamenjava spomenika (vsaka opcija posebej); - obnovitev napisov in dve dodatni imeni. Prosim, da mi pošljete ponudbe na navedeni naslov, ker ponavadi nisem dosegljiv na telefon vam vrnem klic v primiru nedosegljivosti. Prijazen pozdrav,

Stopnice

 • Rok za izdelavo: Čim prej

Rabim sezidati betonske stopnice v L, torej, da imajo dostop iz dveh strani, ki bodo imele zgolj 3 štenge. Namenjene bodo vstopu v prizidek. Pred tem je potrebno narediti na steni hidoizolacijo in prekiniti s stirodurom 5-10cm toplotni most. Od del je potrebno pripraviti še armaturo, ki se jo fiksira v stene in tla, opaž ter zaliti z betonom. Betona je potrebno od 0,5 do 1m3.