Zahtevaj brezplačne ponudbe kamnoseštev v Črnomlju


Že 1.209 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših kamnoseštev Črnomelj, 2022

2 zaključena projekta s povprečno oceno 5,0

MATJAŽ DIM S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Danica O. , pred 1 mesecem

Delo je opravil hitro in zelo kvalitetno.

20+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Storitve: nagrobniki, kamnite stopnice, kamnoseštvo, kamnosek, nagrobni napis, nagrobni spomeniki.

Zahtevaj ponudbo

PETER ŽUGELJ s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Simona L. , pred 1 letom

Ocena pet- PETER ŽUGELJ s.p.

10+
Let na tržišču

Storitve: polaganje ploščic, nagrobni napis, laminat, lakiranje parketa, nagrobniki, polaganje keramike, kamnite stopnice, polaganje parketa, parketarstvo, brušenje parketa, električni kamini, parket, talne obloge, linolej, kamini na bioetanol, kamini na pelete.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: apneni omet, kamnosek, strojni ometi, izdelava ometov, nagrobniki, samorazlivni estrih, epoksi tlaki, epoksi premaz, nagrobni napis, kamnoseštvo, nagrobni spomeniki, tlaki in ometi, strojni tlaki, izdelava estrihov, kamnite stopnice, estrih.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: nagrobniki, nagrobni spomeniki, kamnite stopnice, nagrobni napis, kamnosek, kamnoseštvo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: nagrobniki, kamnite stopnice, kamnosek, kamnoseštvo, nagrobni napis, nagrobni spomeniki.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Iz katere kamnine so nagrobni spomeniki, ki so najbolj obstojni?

  Najbolj obstojni so nagrobni spomeniki iz granita, saj so najbolj trdni in odporni na vremenske vplive. Granit je prav tako odporen na umazanijo, na udarce in vročino.

 • Kateri kamen je najbolj primeren za izdelavo zunanjega stopnišča?

  Najprimernejša kamnina za izdelavo zunanjega stopnišča je granit, pri čemer je pomembno, da je ustrezno obdelan - biti mora namreč protizdrsen.

 • Kateri kamen je najbolj primeren za izdelavo notranjega stopnišča?

  Za gradnjo notranjih stopnic sta primerna tako granit kot marmor, zaradi bolj elegantnega izgleda pa se pogosteje uporablja marmor.

Nedavna povpraševanja za kamnoseštva, Črnomelj

Spomenik/nagrobnik

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujem nagrobni spomenik. 1. NAGROBNI SPOMENIK (opis) Osnovni okvir groba bi imel dimenzije 2,5 x 4,1 metra, ki bi bil razdeljen na četrtine širine 90 cm. Prečke in robovi okvirja groba bi bili širine 20 cm. Ostali prostor bi bil prazen oz. namenjen pesku. Nagrobna plošča bi bila enostavna brez dodatnega oblikovanja dimenzij 70 cm x cm. Marmor bi bil tonalit in/ali vrsta marmorja, ki je nekoliko temnejša, vendar še vedno ugodne cene. 2. NAGROBNI SPOMENIK (opis) Ta grob bi imel le okvir dimenzij cm x cm. Širina okvirja bi bila prav tako 20 cm. Dimenzije enostavne neoblikovane plošče bi bile 70 cm x 90 cm. Prav tako nas izbiramo med tonalitom in IMPALAG (žgani marmor). VPRAŠANJI Zanima me kombinacija v verziji marmorja In kakšna je ponudba dimenzij na nagrobni plošči? (izklesana navadne visoke tiskane črke, pobarvane z zlato barvo, velikosti približno 3 cm)? Pri tem bi le še dodala, da nas zanima le izdelava, oblikovanje nagrobnika. Postavitev nagrobnika bi bila v naši režiji. Že v naprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor in vas lepo pozdravljam.

Spomenik/nagrobnik

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Dvojni grob - obstoječi spomenik se odstrani. Uporabi se le obstojeca črna granitna plošča (vertikalna z napisom). Celoten grob - okvir in vsa talna površina se obloži s črnimi granitnimi ploščami. Upoštevati izdelavo napisa +vgravirana roža zraven. Upoštevati pri ponudbi tudi granitno vazo + svečnik. Na sliki je obstoječi spomenik. Hvala in lp