Zahtevaj brezplačne ponudbe kamnoseštev v Črnomlju


Že 1.304 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših kamnoseštev Črnomelj, 2022

2 zaključena projekta s povprečno oceno 5,0

MATJAŽ DIM S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Danica O. , pred 6 meseci

Delo je opravil hitro in zelo kvalitetno.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: kamnosek, kamnite stopnice, nagrobni napis, nagrobniki, nagrobni spomeniki, kamnoseštvo.

Zahtevaj ponudbo

PETER ŽUGELJ s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Simona L. , pred 1 letom

Ocena pet- PETER ŽUGELJ s.p.

10+
Let na tržišču

Storitve: linolej, polaganje parketa, polaganje keramike, kamnite stopnice, sanacija parketa, lakiranje parketa, parketarstvo, polaganje ploščic, vinilne talne obloge, obnova parketa, kamini na bioetanol, kamini na drva, električni kamini, kamnoseštvo, laminat, nagrobniki.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: estrih, nagrobni napis, strojni ometi, strojni tlaki, epoksi premaz, kamnoseštvo, tlaki in ometi, izdelava tlakov in ometov, kamnosek, apneni omet, epoksi tlaki, samorazlivni estrih, izdelava ometov, kamnite stopnice, nagrobni spomeniki, nagrobniki.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: kamnite stopnice, nagrobni spomeniki, nagrobni napis, kamnosek, nagrobniki, kamnoseštvo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: nagrobni napis, kamnosek, kamnite stopnice, kamnoseštvo, nagrobniki, nagrobni spomeniki.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Iz katere kamnine so nagrobni spomeniki, ki so najbolj obstojni?

  Najbolj obstojni so nagrobni spomeniki iz granita, saj so najbolj trdni in odporni na vremenske vplive. Granit je prav tako odporen na umazanijo, na udarce in vročino.

 • Kateri kamen je najbolj primeren za izdelavo zunanjega stopnišča?

  Najprimernejša kamnina za izdelavo zunanjega stopnišča je granit, pri čemer je pomembno, da je ustrezno obdelan - biti mora namreč protizdrsen.

 • Kateri kamen je najbolj primeren za izdelavo notranjega stopnišča?

  Za gradnjo notranjih stopnic sta primerna tako granit kot marmor, zaradi bolj elegantnega izgleda pa se pogosteje uporablja marmor.

Nedavna povpraševanja za kamnoseštva, Črnomelj

Spomenik/nagrobnik

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujem nagrobni spomenik. 1. NAGROBNI SPOMENIK (opis) Osnovni okvir groba bi imel dimenzije 2,5 x 4,1 metra, ki bi bil razdeljen na četrtine širine 90 cm. Prečke in robovi okvirja groba bi bili širine 20 cm. Ostali prostor bi bil prazen oz. namenjen pesku. Nagrobna plošča bi bila enostavna brez dodatnega oblikovanja dimenzij 70 cm x cm. Marmor bi bil tonalit in/ali vrsta marmorja, ki je nekoliko temnejša, vendar še vedno ugodne cene. 2. NAGROBNI SPOMENIK (opis) Ta grob bi imel le okvir dimenzij cm x cm. Širina okvirja bi bila prav tako 20 cm. Dimenzije enostavne neoblikovane plošče bi bile 70 cm x 90 cm. Prav tako nas izbiramo med tonalitom in IMPALAG (žgani marmor). VPRAŠANJI Zanima me kombinacija v verziji marmorja In kakšna je ponudba dimenzij na nagrobni plošči? (izklesana navadne visoke tiskane črke, pobarvane z zlato barvo, velikosti približno 3 cm)? Pri tem bi le še dodala, da nas zanima le izdelava, oblikovanje nagrobnika. Postavitev nagrobnika bi bila v naši režiji. Že v naprej se vam zahvaljujem za vaš odgovor in vas lepo pozdravljam.

Spomenik/nagrobnik

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Dvojni grob - obstoječi spomenik se odstrani. Uporabi se le obstojeca črna granitna plošča (vertikalna z napisom). Celoten grob - okvir in vsa talna površina se obloži s črnimi granitnimi ploščami. Upoštevati izdelavo napisa +vgravirana roža zraven. Upoštevati pri ponudbi tudi granitno vazo + svečnik. Na sliki je obstoječi spomenik. Hvala in lp