Zahtevaj brezplačne ponudbe za mizarske storitve v Sežani

34 izvajalcev v bližini

Že 1.143 uporabnikov iz Sežane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov mizarskih storitev Sežana, 2021

11 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,5

Tadej Pajer s.p.

4,5
11 ocen
5,0
Renée S. L. , pred 7 leti

Z možem sva zgradila nov dom in kot vsi, sva se tudi midva ob tem pogosto soočala z različnimi tegobami, kot so: nezmožnost dobave materialov, neustrezna izvedba del, nastala materialna škoda in reklamacije... Ravno zato je bila izkušnja z mizarjem Tadejem Pajerjem pravo olajšanje. Opremljala sva dom v podeželskem - cottage stilu, zato so bile najine zahteve in pričakovanja zelo specifični. Npr. profilirana frontna vrata s polnilom, izvenstandardne dimenzije elementov, prilagajanje oblik in načina odpiranja posameznih elementov manj ugodnim razmeram v kuhinji, želela sva "postaran" izgled kuhinje, s popokano barvo, kar pa naj bi delovalo pristno, i.t.d. Tadej je za vsako najino željo in idejo imel rešitev in kar naenkrat je vse postalo mogoče ter izvedljivo. Fant je strokovnjak, na naju je že prvi dan naredil dober vtis, časovno ni obljubljal nemogočega in kar je redkost, a vendar zelo pomembno - držal se je vseh rokov. Kuhinja je bila izdelana v obljubljenem roku in moram priznati, da je izpadla še lepše in bolj pristno patinirana, kot sva si upala pričakovati. Njegova ponudba je zelo transparentna in razumljiva, izbor in uporaba materialov ni naključna, vse nama je lepo pojasnil. (Edino kar bi popravila, je njegova spletna stran. ;) ) To je na kratko opis najinih izkušenj z mizarstvom Cedra. Priporočila bi ga vsem, predvsem pa tistim, ki želijo nekaj več.

5,0
Jitka H. , pred 5 leti

Profesionalno! Zelo sposoben mlad podjetnik in dober, natančen mizar. Pripravljen svetovati, nič ni bilo problem, potrpežljivost in individualna obravnava, na koncu pa popolna kuhinja za zelo dobro ceno. Zagotovo najboljši od vseh mojstrov, s katerimi smo sodelovali tekom prenove stanovanja. Bomo ga definitivno priporočili naprej! In mu zaupali vse pohištvo po meri.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: vgradne omare, kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizar, mizarske storitve, mizarstvo, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: kuhinje po meri, vgradne omare, pohištvo po meri, mizarske storitve, mizarstvo, lesene stopnice, mizar.

Zahtevaj ponudbo

LESTEK d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: prekrivanje strehe, alu okna, krovstvo, streha, rolo garažna vrata, pvc/alu okna, pohištvo po meri, pločevinasta kritina, garažna vrata po meri, vgradne omare, krovec, zamenjava notranjih vrat, lesena okna, vrata, vhodna stanovanjska vrata, alu vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

DAVIDE ZUFFI S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: lesene stopnice, pohištvo po meri, mizarstvo, vgradne omare, mizarske storitve, mizar, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: mizar, vgradne omare, mizarske storitve, lesene stopnice, kuhinje po meri, mizarstvo, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

SALVIA d.o.o

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: mizarske storitve, kuhinje po meri, mizarstvo, lesene stopnice, vgradne omare, pohištvo po meri, mizar.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vgradne omare, kuhinje po meri, mizar, mizarstvo, pohištvo po meri, lesene stopnice, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: pohištvo po meri, kuhinje po meri, vgradne omare, lesene stopnice, mizar, mizarske storitve, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

JAKA PIPAN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: garažna vrata po meri, okna, drsna vrata, alu vhodna vrata, mizar, mizarske storitve, laminat, sanacija parketa, mizarstvo, talne obloge, okna in vrata, lesena vhodna vrata, brušenje parketa, polaganje ploščic, obnova parketa, notranja vrata.

Zahtevaj ponudbo

BOLE ALEŠ S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: pohištvo po meri, vgradne omare, mizarske storitve, mizar, mizarstvo, lesene stopnice, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

 • Kako dolgo se dela kuhinja po meri?

  Kako dolgo bo mizar delal vašo kuhinjo po meri, je odvisno od posameznega mizarja in od kompleksnosti kuhinje, ki ste jo naročili. Večja mizarstva vam bodo kuhinjo po meri montirala že dva do tri mesece po potrditvi naročila, manšja mizarstva ali samostojni obrtniki pa bodo za gradnjo potrebovali več časa.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

Nedavna povpraševanja za mizarske storitve, Sežana

Nadstreški, terase, ute ipd.

 • Rok za izdelavo: Takoj

nadsresek za 2 avtomobila, dimenzije cca 5m x 6m, lesena konstrukcija, dvokapna streha ,kritina iz plocevine valovita( imitacija korcev) barva opeke., maksimalna visina 3,5 m , naklon strehe max 25 stopinj. Ponudbe bi rada že februarja, da se lahko dela začenejo v marcu. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Zid oziroma stena katera ima okno bi želela da jo zapolnim s policami. Police so lahko globoke največ 35 cm. Potrebovala bizapolnitev prib. 10 kvadr. metrov. Pomembno mi je da so police od kota - do kota. Material mi ni pomemben - lahko so navadne plošče, barvane (bele). Za dodatna vprašanja sem vam na voljo, zaželjen ogled. Hvala, LP

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Potrebujemo otroško sobo, regal dnevna soba, kabinet Otroška soba: x 90 (siva omara na sliki naj bo do vrha) Regal d: , v V priponki prilagamo slike, kako naj bi izgledalo. Vse v beli barvi s kombinacijo lesa. Zanima nas, v kolikšnem času je izvedljivo? Lep pozdrav, in Anita

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Pozdravljeni, želeli bi klasično pohištvo iz masivnega lesa z mehkim zapiranjem. Zaradi same višine stropa ( cm) bi želeli, da so omare visoke cm. V višino so vključene tudi nogice na katerih bi bile omare in sicer višine 10 cm. Omare številka 1, 2 in 3 bi bile sestavljene iz treh delov in sicer z deli A (višina 50 cm) del B (višina cm) in del C (višina 60 cm). Omari številka 4 in 5 pa bi bili sestavljeni iz dveh delov in sicer del A (višina 50 cm) in del B+C (višina cm). Vse omare bi bile široke 80 cm in bi v predelu A imele eno polico s lesenimi vrati. Z leve proti desni: 1. omara številka 1 bi imela v predelu B tri police in lesena vrata s steklom in v predelu C tri predale 2. omara številka 2 bi imela v predelu B dve polici brez vrat in v predelu C eno polico z  lesenimi vrati 3. omara številka 3 bi bila kot omara številka 1 in bi imela v predelu B tri police in lesena vrata s steklom in v predelu C tri predale 4. pri omari številka 4 bi se del B+C omara s policami in lesenimi vrati 5. pri omari številka 5 bi se del B+C omara z obešalnikom za jakne. Globina omar 1, 2, 3 in 4 bi bila 45 cm, globina omare številka 5 pa bi bila 60 cm. V prilogi vam za lažje razumevanje prilagam skico želenih omar in njihovo postavitev ter približen vzorec naše  želje klasičnega pohištva. Hrastov les. Hvala, LP

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: Takoj

Spoštovani, v priponki vam pošiljam sliko prostora, kjer naj bi ta omara bila. Nekaj primerov za barvo in stil. Stil bi bolj moderen, razgibane oblike,...Omara naj bi se drsno odpirala (2 krilno) in na nižjem delu kakšne okrasne poličke. Barva naj bi bila bela in okvir grafit. Dimenzije: cm- dolžina, globina- 60cm, višina pa je opisana v sliki prostora (mansarda). Upam, da vam bo kaj v pomoč... Hvala in lep pozdrav,

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Pozdravljeni. Trenutno se iščemo mizarstvo, za izdelavo pohištva v hiši: Načrti vsebujejo: 1 - Tloris - tloris apartmaja, kjer je na koncu Garderobna soba in levo na začetku Vhod in Garderobna Omara 2 - Garderobna soba z omaro, zaprto z fiksno steno levo, vhodnimi steklenimi vrati in steno s policami in dvemi omaricami 3 - Vhod + Omara - Vhod bo stena v kateri bodo vgrajena vrata s skritimi podboji - pred vhodom bo Garderobna omara - z notranje strani pa alternativno poličke in ena omarica 4 - DS (Dnevna Soba) Nadstropje - dnevna soba v nadstropju, kjer bo stenska omara s policami, predali (4x), stekleno vitrino (pokončno) in spodnji elementi za fascikle in TV regal - zraven spada še miza z dvema predalnikoma in omara za fascikle s policami na zgornjem delu (služi za ločitev delovnega prostora od ostale dnevne sobe) 5 - Predsoba - Garderobna omara v predsobi v pritličju - spodnji del višji za garerobo in čevlje - zgornji del omare za letno/zimske stvari 6 - DS (Dnevna Soba) Pritličje - spodnji del polic je že izveden in je potrebno dodatno vgraditi dva predala, omaro in zaslonko s polico (za zakritje razdelilne omare talnega ogrevanja) 6 - 1 - gradbene mere za omaro med oknoma - tudi za zakritje razdelilne omare talnega ogrevanja 6 - 2 - Omare za v jedilnico med stebri in med okni Če vsa zadeva zanima nas obvestite, da vam pošljemo skice pohištva z WE TRANSFER-jem Za dodatna pojasnila se slišimo. Prosim za ponudbo in informacijo o roku izvedbe . Hvala in lep pozdrav

Pohištvo - ostali prostori

 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
 • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni, v sobi bi si zeleli se garderobno omaro, dve nocni omarici (s tremi predali) in komodo (s stirimi predali). Okvirne mere za garderobno omaro so D cm, V cm in G oz. Š 70 - 75 cm. Okvirne mere za nocni omarici so D 30 cm, V 60 cm in G 30 cm. Okvirne mere komodo pa so D 90 cm, V 90 cm in G 50 cm. Pohištvo v beli barvi. Lp