Zahtevaj brezplačne ponudbe za montažno hišo na ključ v Ljubljani

17 izvajalcev v bližini

Že 45.704 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

9 najboljših ponudnikov montažnih hiš na ključ Ljubljana, 2022

4 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

HARCO d.o.o.

5,0
4 ocene
5,0
Magda K. , pred 7 leti

Nimam pripomb! Energetska izkaznica je izdelana, brez težav, sem zelo zadovoljna. Z veseljem jih priporočam!

Izredno zadovoljna sem bila s podjetjem. Izkaznica je bila izdelana v roku. Cenovno najugodnejši. Priporočam jih vsakemu!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: gradbeni nadzorniki, energetska izkaznica za poslovni prostor, gradbena dela, izdelava energetske izkaznice, gradnja hiše, hiša na ključ, zidarska dela, majhne montažne hiše, lesene hiše, pritlične montažne hiše, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, gradbena podjetja, energetska izkaznica za javno stavbo, montažne hiše, skeletne hiše, montažne hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: majhne montažne hiše, lesene montažne hiše, montažne hiše, lesene hiše, pritlične montažne hiše, montažne hiše na ključ, skeletne hiše.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: lesene montažne hiše, montažne hiše, montažne hiše na ključ, pritlične montažne hiše, lesene hiše, skeletne hiše, majhne montažne hiše.

Zahtevaj ponudbo

KOBZA d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: gradbena dela, temeljna plošča, hiša na ključ, majhne montažne hiše, lesene montažne hiše, pritlične montažne hiše, gradbena podjetja, zidarstvo, skeletne hiše, gradnja hiše na ključ, montažne hiše na ključ, montažne hiše, lesene hiše, gradnja hiše, zidarska dela.

Zahtevaj ponudbo

EKO KONCEPT d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: lesene montažne hiše, skeletne hiše, majhne montažne hiše, montažne hiše na ključ, lesene hiše, montažne hiše, pritlične montažne hiše.

Zahtevaj ponudbo

MARKLINE d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: pritlične montažne hiše, montažne hiše na ključ, zidarska dela, skeletne hiše, gradnja hiše, lesene hiše, majhne montažne hiše, temeljna plošča, lesene montažne hiše, hiša na ključ, gradbena podjetja, montažne hiše, zidarstvo, gradnja hiše na ključ, gradbena dela.

Zahtevaj ponudbo

DOCELA d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: skeletne hiše, montažne hiše na ključ, majhne montažne hiše, gradnja hiše, lesene hiše, pritlične montažne hiše, lesene montažne hiše, gradbena dela, gradnja hiše na ključ, hiša na ključ, temeljna plošča, zidarska dela, montažne hiše, zidarstvo, gradbena podjetja.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: majhne montažne hiše, skeletne hiše, montažne hiše na ključ, montažne hiše, lesene hiše, zidarska dela, gradnja hiše, hiša na ključ, zidarstvo, lesene montažne hiše, pritlične montažne hiše, gradnja hiše na ključ, gradbena dela, gradbena podjetja, temeljna plošča.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: hidroizolacija ravne strehe, notranji oblikovalec, montažne hiše na ključ, skeletne hiše, nadstreški za terase, izdelava zunanje terase, kamini na drva, hidroizolacija terase, pergole, multi split klima, solarni sistemi, suhomontažna dela, asfaltiranje, arhitekti, samorazlivni estrih, epoksi tlaki.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so prednosti montažnih hiš?

  Največja prednost montažnih hiš je njena hitra izvedba. Medtem ko lahko klasična gradnja traja tudi več kot leto dni, bo vaša montažna hiša stala že v treh mesecih. Montažne hiše so prav tako cenejše od klasično zidanih.

 • Ali ima montažna hiša v primerjavi s klasično grajeno kakšne pomanjkljivosti?

  Sodobne montažne hiše so podobno stabilne, močne in vzdržljive kot klasično grajene hiše, zato gradnja oziroma nakup montažne hiše nima očitnih pomanjkljivosti.

 • Kako dolgo traja postavitev montažne hiše?

  V kolikšnem času je montažna hiša lahko postavljena, je sicer odvisno od zahtevnosti gradnje (velikosti hiše, lokacije, uporabljenih materialov), a običajna montažna hiša je lahko zgrajena že v treh mesecih.

 • Kaj pomeni pasivna hiša?

  Pasivna hiša je sodobna hiša, ki za delovanje rabi izjemno malo energije. Njen standard je 15kWh/m2 ali manj, kar je cca 80% manjša poraba kot poraba klasičnih hiš. Gradnja pasivne hiše je precej dražja od klasične, a investicija se vam bo zaradi nizkih mesečnih stroškov povrnila. Če boste pri gradnji koristili nepovratna sredstva Eko sklada, se vam investicija lahko povne že v desetih letih.

 • Ali so montažne hiše bolj ekološke kot klasične zidane hiše?

  Montažne hiše načeloma veljajo za bolj ekološke od klasičnih, saj že sama gradnja montažne hiše proizvede manj odpadkov in je zato okolju prijaznejša. Prav tako je dejstvo, da je večina sodobnih stavb, ki so opremljene z najbolj zelenimi rešitvami in so okolju najmanj škodljive, montažnih. A to ne pomeni, da ne moremo zgraditi zelene zidane hiše. Z uporabo primernih materialov je tudi klasično grajena hiša lahko zelo ekološka. V resnici so vse novejše hiše, tako montažne kot klasično zidane, nizkoenergijske.

Nedavna povpraševanja za montažne hiše na ključ, Ljubljana

Postavitev montažne hiše

 • Predvidena površina objekta (v m2): 156
 • Tip (oblika) hiše: Mansardna (P+M)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece
 • Ali imate zazidljivo parcelo?: Da

Podravljeni! Potrebujemo postavitev montažne hiše na ključ. Imela bi centralni prezračevalni sistem in talno gretje s toplotno črpalko. Gradnja bo bila v Črni Vasi v Ljubljani, kjer je potrebno pilotiranje, tako da klasična temeljna plošča ne pride v poštev, tudi če je del ponudbe. Hvala in lp.

Postavitev montažne hiše

 • Predvidena površina objekta (v m2): 80
 • Tip (oblika) hiše: Mansardna (P+M)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Enostavna eno nadstropna družinska hiša, odprti postori, veliko svetlobe. V spodnjih prostorih so manjša shramba, odprt bivalni prostor in dodatna soba (kabinet) in sanitarni prostor. V zgornjih prostorih dve otroški sobi, kopalnica, spalnica z walk in omaro ter majhen kabinet. Površina 80m2. Hvala in lep pozdrav

Postavitev montažne hiše

 • Predvidena površina objekta: 120 m2
 • Tip (oblika) hiše: Mansardna (P+M)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece
 • Ali imate zazidljivo parcelo?: Ne

Enostanovanjska hisa; odprt plan (kuhinja, jedilnica, dnevni prostor); WC; spalnica + 2 sobi v nadstropju; manjsa soba/kabinet/pisarna; velika kopalnica v nadstropju s kadjo, tusem in bidejem; zelja je po shrambi in utility, vendar nista obvezni oziroma sta lahko zdruzeni ali pridruzeni drugim prostorom; garaza - za avto, kot tudi prostor za hrambo opreme za izvajanje posla, torej velikosti za dva avtomobila/ lahko tudi nadstresek za 2 avtomobila in manjsi zaprt prostor za hrambo opreme z enostavnim dostopom za natovarjanje in iztovarjanje