Zahtevaj brezplačne ponudbe za montažno hišo v Črnomlju


Že 1.304 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

1 najboljših ponudnikov montažnih hiš Črnomelj, 2022

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,0

5,0
Maja Ž. , pred 4 leti

Izredno bi rada pohvalila izvajalca, kako odziven je bil. V enem tednu od oddaje povpraševanja je bilo vse že narejeno in kvaliteta storitve je res nerealno dobra. Zelo zadovoljna stranka, priporočam vsem bodočim iskalcem mizarskih servisov. Srečno!

5,0
Mojca M. , pred 4 leti

Izdelek je popolnoma tak, kot sem ga narisala in kot sem si ga predstavljala in želela. Izdelek mi je zelo všeč. Cena je bila od vseh ponudnikov najugodnejša. Izdelava je bila zaključena v roku. Ponudnik je zelo odziven. Imel je koristne nasvete (glede izbire lesa itn.). S ponudnikom bom še sodelovala.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: montažne hiše, popravilo strehe, menjava strehe, izolacija strehe, obnova stanovanja, prenova stanovanja, krovstvo, skeletne hiše, majhne montažne hiše, adaptacija stanovanja, pritlične montažne hiše, lesene hiše, pločevinasta kritina, montažne hiše na ključ, prekrivanje strehe, strešne kritine.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Ali ima montažna hiša v primerjavi s klasično grajeno kakšne pomanjkljivosti?

  Sodobne montažne hiše so podobno stabilne, močne in vzdržljive kot klasično grajene hiše, zato gradnja oziroma nakup montažne hiše nima očitnih pomanjkljivosti.

 • Ali so lesene montažne hiše isto stabilne kot klasične zidane hiše?

  Stabilnost in vzdržljivost dobro grajene montažne hiše je povsem primerljiva s klasično grajeno hišo. Montažna hiša je prav tako varna pred požari, potresi in drugimi vremenskimi nevšečnostmi.

 • Kako dolgo traja postavitev montažne hiše?

  V kolikšnem času je montažna hiša lahko postavljena, je sicer odvisno od zahtevnosti gradnje (velikosti hiše, lokacije, uporabljenih materialov), a običajna montažna hiša je lahko zgrajena že v treh mesecih.

 • Ali so montažne hiše bolj ekološke kot klasične zidane hiše?

  Montažne hiše načeloma veljajo za bolj ekološke od klasičnih, saj že sama gradnja montažne hiše proizvede manj odpadkov in je zato okolju prijaznejša. Prav tako je dejstvo, da je večina sodobnih stavb, ki so opremljene z najbolj zelenimi rešitvami in so okolju najmanj škodljive, montažnih. A to ne pomeni, da ne moremo zgraditi zelene zidane hiše. Z uporabo primernih materialov je tudi klasično grajena hiša lahko zelo ekološka. V resnici so vse novejše hiše, tako montažne kot klasično zidane, nizkoenergijske.