Nasveti
Računovodski servisi
Zamenjal sem računovodstvo in prihranil 2040 EUR na leto!

Zamenjal sem računovodstvo in prihranil 2040 EUR na leto!

Naš uporabnik Miha nam je sporočil, kako je v 4 urah uspel prihraniti 2040 EUR z menjavo računovodstva. Predvsem pa je z novim računovodstvom zelo zadovoljen.

evrski bankovci v roki

1. Oddal sem povpraševanje in poiskal drugo računovodstvo

Povpraševanje sem oddal na primerjam.si in na 2 drugih računovodskih servisih. Preko Primerjam sem dobil 6 ponudb. 2 sta izstopali, zato sem se z njimi pogovoril po telefonu. Izbral sem manjši računovodski servis, kjer je gospa zvenela izjemno strokovno in suvereno. Ni bila najcenejša, ampak sem še danes zadovoljen.

Čas: 60 minut

Stara cena: 350 EUR + DDV

Nova cena: 180 EUR + DDV

Zahtevaj brezplačne ponudbe računovodskih servisov

2. Odpovedal stari računovodski servis

Poklical sem računovodkinjo, ji povedal, zakaj menjam in dogovorila sva se za zamenjavo konec meseca. Prosil sem jo, da mi pripravi preklic pooblastil, pogodbe in dokumentacijo. Zmenila sva se za datum čez 14 dni. Bila je zelo korektna.

Čas: 60 minut

3. Primopredaja

Prišel sem do svoje računovodkinje, podpisal dokumente in vzel vso svojo dokumentacijo. Naredila je primopredajni zapisnik, ki ga nujno zahtevajte! Podpisati morate:

  • primopredajni zapisnik
  • odpoved pogodbe
  • preklic pooblastil

Čas: 60 minut

4. Novo računovodstvo

Z novim računovodstvom sem se dogovoril isti dan. Pregledala sva dokumentacijo. Podpisala pooblastila in pogodbo in se dogovorila, kako bomo komunicirali preko spleta.

Čas: 60 minut

Prihranek: 2040 EUR na leto

Zahtevaj brezplačne ponudbe računovodskih servisov