10 razlogov, zakaj se pridružiti Primerjam.si

Najboljši podjetniki vseskozi iščejo poti in načine, kako še izboljšati svoje storitve in poslovanje. Za rast vašega podjetja je ključno, da dobite nove stranke. Tukaj vam priskočimo na pomoč na Primerjam.si. Vse ostalo je odvisno od vas.

Zadovoljen obrtnik drži dvignjen palec.

Zakaj se vam torej splača pridružiti tisočim zadovoljnim obrtnikom, podjetnikom in podjetjem, ki že sodelujejo z nami?

1. Pošiljamo vam stranke po meri

Dobili boste samo povpraševanja za storitve in izdelke, ki jih dejansko ponujate. Iz regij, ki jih pokrivate, in za projekte, ki ustrezajo vašim zmožnostim in potrebam. Predhodno določite, koliko povpraševanj, za kako velike projekte in kakšne izvedbene roke želite dobivati. Pošiljanje povpraševanj lahko kadarkoli prilagodite, začasno prekinete (dopust) ali tedensko omejite.

2. Za vas aktivno iščemo nove stranke

Ker vam zaračunamo zgolj posredovana povpraševanja, brez kakršnih koli drugih skritih stroškov, je v našem interesu, da vam zagotovimo čim več dobrih strank. Zato jih vseskozi iščemo prek najrazličnejših kanalov.

3. Vsako stranko najprej preverimo

Nikoli vam ne bomo poslali povpraševanja, ne da bi se pred tem s stranko pogovorili prek telefona in se prepričali o njeni resnosti in dejanskih potrebah. Vsa informativna in neustrezna povpraševanja izločimo, preden pridejo do vas.

4. Vsako povpraševanje pošljemo največ 6 ponudnikom

Nikoli ne boste konkurirali z več kot 5 primerljivimi podjetji, tako da je možnost, da dobite posel, precejšnja. Vsaka stranka je obveščena, da ste prejeli njeno povpraševanje, in pričakuje vaš klic. Reagirajte hitro, kajti večina strank se odloči na podlagi prvih 3 telefonskih klicev oziroma ponudb.

5. Ponudniki so primerljivi po kakovosti in ceni

Tako kot preverimo stranke, preverimo tudi vse ponudnike. Tiste, ki ponujajo storitve po cenah, ki so izrazito nižje od uveljavljenih, izločimo. Prav tako pri nas ne boste našli podjetij s slabim finančnim stanjem, neplačnikov ali ponudnikov, ki svojega dela ne opravljajo kakovostno.

6. Ni naročnine, vpis je brezplačen

Za naše storitve vam ne računamo mesečne naročnine, prav tako je vpis v našo bazo ponudnikov brezplačen. Zaračunamo zgolj posredovana povpraševanja, ne provizij od izvedenega posla ali česarkoli drugega. Vezave ni, kadarkoli se lahko odjavite.

7. 100-odstotna podpora podjetjem

V času delovnika smo vseskozi dosegljivi in se vam 100-odstotno posvetimo ter odgovarjamo na vaša vprašanja po telefonu, elektronski pošti oziroma spletni klepetalnici. V primeru neodgovorjenega klica vas v najkrajšem možnem času pokličemo nazaj.

8. Smo cenejši od drugih oblik oglaševanja

Cene za posredovana povpraševanja so primerjalno nižje od oglaševanja na Googlu oziroma drugih oblik spletnega oglaševanja.

9. Uporabniški profil in ocene strank

Ko se nam pridružite, dobite svoj uporabniški profil na Primerjam.si, kjer najdete kontakte potencialnih strank in nadzorujete porabo. Na javno objavljenem profilu na spletu so dostopne ocene in komentarji strank, ki odražajo kvaliteto opravljenih storitev.

10. Začetni bonus

Prijavite se zdaj in prejeli boste bonus v višini 20 €, s katerim boste lahko preizkusili naš sistem popolnoma brez tveganja. Veselimo se že sodelovanja z vami!