Zahtevaj brezplačne ponudbe za peč za ogrevanje v Kočevju

17 izvajalcev v bližini

Že 1.464 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

14 najboljših ponudnikov peči za ogrevanje Kočevje, 2022

Jože Golob s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: napeljava plina, rekuperator zraka, peči in kotli, lokalni rekuperator, kamini na pelete, centralne peči na drva, montaža plinske peči, lokalno prezračevanje, centralno prezračevanje, toplotne črpalke, plinski kamini, električni radiatorji, plinska napeljava, peči na pelete, klima brez zunanje enote, priklop na plinovod.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: rekuperator, kombinirani bojler, prenosna klima, infrardeči paneli, fotovoltaika, centralne peči na drva, rekuperator zraka, peči za ogrevanje, centralno ogrevanje na elektriko, zalogovnik tople vode, klima naprava, grelnik vode - bojler, centralno prezračevanje, zalogovniki, ir ogrevanje, talno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: prezračevanje z rekuperacijo, električno talno gretje, visokotemperaturna toplotna črpalka, kotel na drva, centralne peči na drva, ir grelne plošče, plinske inštalacije, sončne elektrarne, centralno ogrevanje na elektriko, toplotne črpalke, priklop na plinovod, kopalnica na ključ, izris kopalnice, toplotna črpalka zemlja/voda, lokalno prezračevanje, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: peči in kotli, vodoinštalater, kombinirani bojler, monterji centralnega ogrevanja, zalogovniki in bojlerji, talno ogrevanje, montaža peči, polaganje talnega gretja, solarni sistemi, izdelava kopalnice, peči za ogrevanje, grelnik vode - bojler, adaptacija kopalnice, sončne elektrarne, infrardeči paneli, ir paneli za kopalnico.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: plinska napeljava, toplotne črpalke, izris kopalnice, zalogovniki, kombinirani bojler, napeljava plina, servis klime, ir paneli, prezračevalni sistemi, priklop na plinovod, montaža peči, vgradnja klime, kotel na drva, montaža knaufa, zalogovnik tople vode, prezračevanje z rekuperacijo.

Zahtevaj ponudbo

SVIC d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: peči na pelete, toplotna črpalka zemlja/voda, centralno ogrevanje na elektriko, monterji centralnega ogrevanja, infrardeči paneli, zalogovnik za pelete, sončne elektrarne, prezračevanje z rekuperacijo, vodovodar, električni radiatorji, klimatske naprave, rekuperator, peči na drva, ir paneli za kopalnico, nadometna električna napeljava, servis klime.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: električno talno gretje, priklop na plinovod, servis klime, vodoinštalater, inverter klima, sončni kolektorji, ir paneli, prezračevalni sistemi, vodovodna inštalacija v kopalnici, centralno ogrevanje na elektriko, radiatorsko ogrevanje, zalogovniki, zalogovnik tople vode, monterji centralnega ogrevanja, napeljava elektrike, moderne kopalnice.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: obnova kopalnice na ključ, izdelava kopalnice, multi split klima, klima naprava, klima brez zunanje enote, fotovoltaika, klimatske naprave, rekuperator zraka, prezračevanje z rekuperacijo, talno ogrevanje, vgradnja klime, montaža klime, vodno talno gretje, montaža plinske peči, inverter klima, peči na pelete.

Zahtevaj ponudbo

FRANC ČRČEK S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: visokotemperaturna toplotna črpalka, kombinirani bojler, zalogovnik tople vode, fasaderji, izris kopalnice, klima brez zunanje enote, fasade, obnova kopalnice na ključ, solarni sistemi, fasaderstvo, centralno prezračevanje, toplotna črpalka zemlja/voda, vodovodna inštalacija v kopalnici, suhomontažna dela, kopalnica na ključ, laminat.

Zahtevaj ponudbo

Marko Debevec s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: monterji centralnega ogrevanja, kotel na drva, vodovodna napeljava, vodovodne inštalacije, talno ogrevanje, talno gretje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, peči na drva, plinska peč, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zemlja/voda, montaža peči, vodno talno gretje, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka za ogrevanje, montaža kamina.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: visokotemperaturna toplotna črpalka, plinska peč, toplotna črpalka zemlja/voda, centralne peči na drva, kamini, kotel na drva, toplotne črpalke, infrardeči paneli, peči na drva, peči za ogrevanje, kamini na bioetanol, kamini na drva, plinski kamini, ir paneli, ir ogrevanje, peči in kotli.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: plinski kamini, obnova kopalnice na ključ, grelnik vode - bojler, visokotemperaturna toplotna črpalka, prezračevanje z rekuperacijo, vgradnja klime, ir paneli za kopalnico, peči na drva, elektroinštalacije, peči in kotli, rekuperator, električno ogrevanje, bojlerji, kamini na bioetanol, montaža plinske peči, lokalno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: talno ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, centralne peči na drva, vodoinštalater, bojlerji, toplotna črpalka zemlja/voda, zalogovnik tople vode, toplotna črpalka voda/voda, montaža peči, toplotne črpalke, toplotna črpalka za ogrevanje, zalogovnik za pelete, vodovodna napeljava, monterji centralnega ogrevanja, centralno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: rekuperator zraka, peči na drva, vodovodne inštalacije, monterji centralnega ogrevanja, toplotna črpalka zemlja/voda, klimatske naprave, prezračevalni sistemi, vodovodna napeljava, solarni sistemi, zalogovniki, klima naprava, zalogovnik tople vode, centralne peči na drva, montaža kamina, radiatorsko ogrevanje, električni radiatorji.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Nakup katere peči se mi najmanj izplača?

  Najmanj se vam izplača nakup peči na kurilno olje, saj vas bo kljub cenejši začetni investiciji stala največ. Kurilno olje je namreč najdražji energent, ki se še draži, zato bodo mesečni stroški ogrevanja daleč najvišji. Pri nakupu te vrste peči zaradi njene neekološkosti prav tako niste upravičeni do nepovratnih sredstev Eko sklada

 • Pri nakupu katerih peči sem upravičen do nepovratnih sredstev Eko sklada?

  Eko sklad podeljuje nepovratna sredstva za nakup sodobnih peči na leseno biomaso, na pelete in na plin. Pri nakupu nove peči na drva oziroma pelete ste upravičeni do 20% vrednosti nakupa, pri zamenjavi neekološke stare peči pa do 50 oz 60% vrednosti nakupa, odvisno od občine bivanja. Pri nakupu peči na plin ste upravičeni do 50% vrednosti nakupa, neodvisno od tega, ali kupujete novo peč ali jo menjate. Višina subvencije velja za celotno Slovenijo.

 • Kakšna je razlika v ceni med pečjo in toplotno črpalko?

  Investicija v najcenejše peči je tudi do štirikrat manjša kot investicija v toplotno črpalko, a se vam zaradi nižjih stroškov nakup toplotne črpalke bolj izplača kot ogrevanje s pečjo na kurilno olje, na plin in na pelete. Skupni strošek investicije in mesečnih stroškov v desetih letih je namreč nižji pri toplotnih črpalkah kot pri pečeh. Ogrevanje na drva je pri tem še vedno najcenejše.

 • Kakšna je razlika med vzdrževanjem kotla na pelete in kotla na kurilno olje?

  Vzdrževanje kotla na pelete je težje, saj boste morali pelete dovajati ročno. Kako pogosto boste morali to početi, je odvisno od tega, kako velik zalogovnik za pelete ima vaš kotel. Načeloma se polni na od 2 do 7 dni.

 • V katerem primeru se je smiselno odločiti za peč na leseno biomaso?

  Kotel na biomaso je primeren za vas, če: Imate dovolj prostora za kurilnico, v katero lahko namestimo kotel in zalogovnik, imate kakovosten prostor za skladiščenje kuriva, sprejemate dodatno delo za posluževanje kotla (nalaganje drv ali pelet, čiščenje pepela). Kotel na biomaso je za vas primeren predvsem, kadar menjate že obstoječo pač na biomaso z novo, energetsko bolj učinkovito.

Nedavna povpraševanja za peči za ogrevanje, Kočevje

Kotel na biomaso (peleti, polena)

 • Tip kotla: Kotel na pelete
 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 240
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Takoj

4. leta imam vaš kotel STK 30. Sedaj pa se moram odločiti 1. Naj gorilec za pelete dodam moji peči in imam - drva ali pelete. Prosim za % izgorevanja pelet v tem sistemu. 2. Ali naj peč zamenja za novo peč, ki je samo na pelete in ima boljši izkoristek. Koliko %. Prosim, da mi napišete ponudbo! 3. Prosim tudi za mere vaših zalogovnikov. P:S: Ali je moja peč še premočna glede na to, da imam mešelni ventil odprt le na polovico, glede na kvadraturo ogrevanja ? Lepa hvala za Vaš odgovor in vse lepo vam želim!

Kotel na biomaso (peleti, polena)

 • Tip kotla: Kotel na pelete
 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 60
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Takoj

Lp, sedaj imamo etažno peč na drva tako da imamo tudi toplo vodo v kopalnici. Sedaj premisljuveva da bi si vzela pec na palete tudi ogrevanje z radijatorji. Ker ne veva kako mi svetujte ali pa za ogled da ne kupiva kar ne bo prav. Za ceno bi tudi prosila in koliko bi stala montaža. Hvala in LP