Zahtevaj brezplačne ponudbe za peč za ogrevanje v Trzinu

469 izvajalcev v bližini
6 še na voljo

Že 719 uporabnikov iz Trzina je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov peči za ogrevanje Trzin, 2021

28 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

VARIL d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Vlasta B. , pred 1 letom

Izbrali smo izvajalca VARIL d.o.o. Hitro in kakovostno so opravili delo, cena je bila sprejemljiva, so tudi zelo prijazni in so si vzeli čas tako za razlago kot pomoč pri oddaji dokumentov za EKO sklad.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: polaganje talnega gretja, vodoinštalater, obnova kopalnice na ključ, talno gretje, centralno ogrevanje, toplotne črpalke, prezračevanje z rekuperacijo, toplotna črpalka zemlja/voda, vgradnja klime, vodovodne inštalacije, centralne peči na drva, inverter klima, sončne elektrarne, peči na pelete, rekuperator, montaža kamina.

Zahtevaj ponudbo

Admir Vukalić s.p.

5,0
15 ocen
5,0
Rok L. , pred 1 mesecem

Ponudnika je za pohvaliti, da je kljub obilici dela bil zelo odziven in je prišel na ogled objekta zelo hitro, sproti sva tudi zelo korektno komunicirala. Pohvale za Admirja Vukaliča s.p.

5,0
Damir Š. , pred 7 dnevi

Z Admirjem sem bil zadovoljen, opravil je hitro manjše popravilo!

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Kaj delamo: montaža peči, talno gretje, monterji centralnega ogrevanja, montaža kamina, vodovodne inštalacije, električni radiatorji, električno talno gretje, vodovodar, polaganje talnega gretja, vodovodna inštalacija v kopalnici, centralno ogrevanje na elektriko, radiatorsko ogrevanje, vodovodna napeljava, talno ogrevanje, vodoinštalater, centralno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Vojko K. , pred 5 leti

Pohvalila bi zagotavljanje časovnega okvira prenove. Priporočam!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: klima naprava, prenova kopalnice, inverter klima, multi split klima, električno talno gretje, moderne kopalnice, rekuperator zraka, vodoinštalater, plinska peč, kotel na drva, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, vodovodne inštalacije, toplotna črpalka voda/voda, centralno ogrevanje, prenosna klima.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Andrej T. , pred 7 leti

V redu opravljena storitev, bi jih pohvalil, tudi priporočil naprej!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodne inštalacije, vodoinštalater, centralne peči na drva, električno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, monterji centralnega ogrevanja, toplotna črpalka zemlja/voda, vodovodna napeljava, montaža kamina, toplotne črpalke, peči in kotli, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka voda/voda, peči na drva, peči na pelete.

Zahtevaj ponudbo

Miha Lavrič s.p.

4,7
2 oceni

Vse skupaj je potekalo izredno hitro in profesionalno. Izvajalec me je poklical sam in glede na opis situacije predlagal sanacijo že naslednje jutro. Podal je okvirno oceno stroška in ur, ki jih bo potreboval za popravilo. Na kraj izvedbe del je prispel točno ob dogovorjeni uri, hitro izvedel popravila, vse v predvidenem času in finančnem okviru.

4,3
Janez J. , pred 4 leti

Ponudnik se je zelo potrudil izpolniti naša pričakovanja, pa tudi sam je predlagal nekatere rešitve. Potrudil se je takoj odpraviti opaženo napako po zaključku del.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: klima brez zunanje enote, polaganje talnega gretja, prenova kopalnice, priklop na plinovod, montaža peči, solarni sistemi, zalogovniki in bojlerji, izdelava kopalnice, rekuperator, plinska peč, adaptacija kopalnice, talno gretje, toplotna črpalka zemlja/voda, prezračevanje z rekuperacijo, lokalno prezračevanje, napeljava plina.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Modrijan Janja s.p. , pred 6 leti

Zelo, zelo sem bila zadovoljna, res 100% zadovoljna... Ustrežljivi, prijazni, držali so se roka, cena je bila dobra. Priporočam jih vsakemu!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih
5,0
Lana Abramishvili s.p. , pred 10 meseci

Hitro in strokovno opravljeno delo z dodatnimi nasveti.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: sončne elektrarne, kotel na drva, centralno ogrevanje, toplotne črpalke, klima naprava, električno ogrevanje, servis klime, vodovodna napeljava, visokotemperaturna toplotna črpalka, sončni kolektorji, peči na drva, multi split klima, rekuperator zraka, klimatske naprave, zalogovniki in bojlerji, radiatorsko ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Ana B. , pred 2 letoma

Izvajalec je kljub temu, da sem morala premakniti rok izvedbe, našel nadomestnega izvajalca, ker je šel na dopust. Po končanem dopustu se je oglasil še sam in sva se dogovorila za nadaljna dela, ko bo situacija v stanovanju to omogočala. Skratka, gospod je ravnal profesionalno in zelo prijazno. Z opravljenim delom sem zalo zadovoljna.

10+
Let na tržišču

ANTON GRUDEN S.P.

5,0
2 oceni
5,0
Samo H. , pred 1 letom

Zelo zadvoljen s ponudnikom in samim portalom Primerjam.si, izbral sem tudi krovca prek vas. Pohvalno za g. Antona

5,0
Nikolaja M. K. , pred 2 letoma

Ponudnik se je odzval na povpraševanje in opravil delo izvrstno.

Zaenkrat nič, ne vem pa kako bi bila zadovoljna, če bi iskala takojšnjo intervencijo. Tokratne niso bile take, da bi bile takojšnje ponudbe.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: sončne elektrarne, rekuperator, peči na pelete, solarni sistemi, centralno ogrevanje, multi split klima, prenosna klima, plinske inštalacije, montaža peči, montaža kamina, toplotna črpalka voda/voda, monterji centralnega ogrevanja, kombinirani bojler, vodovodna inštalacija v kopalnici, peči za ogrevanje, vodovodne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

ANTON PETRIČ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Igor M. , pred 2 letoma

Cena, dogovorjen rok, kakovost.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: obnova parketa, kotel na drva, rekuperator zraka, centralno ogrevanje, solarni sistemi, centralne peči na drva, montaža kamina, sončne elektrarne, keramičar, polaganje keramike, centralno ogrevanje na elektriko, sanacija parketa, polaganje ploščic, lokalno prezračevanje, vinilne talne obloge, klimatske naprave.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Nakup katere peči se mi najmanj izplača?

  Najmanj se vam izplača nakup peči na kurilno olje, saj vas bo kljub cenejši začetni investiciji stala največ. Kurilno olje je namreč najdražji energent, ki se še draži, zato bodo mesečni stroški ogrevanja daleč najvišji. Pri nakupu te vrste peči zaradi njene neekološkosti prav tako niste upravičeni do nepovratnih sredstev Eko sklada

 • Pri nakupu katerih peči sem upravičen do nepovratnih sredstev Eko sklada?

  Eko sklad podeljuje nepovratna sredstva za nakup sodobnih peči na leseno biomaso, na pelete in na plin. Pri nakupu nove peči na drva oziroma pelete ste upravičeni do 20% vrednosti nakupa, pri zamenjavi neekološke stare peči pa do 50 oz 60% vrednosti nakupa, odvisno od občine bivanja. Pri nakupu peči na plin ste upravičeni do 50% vrednosti nakupa, neodvisno od tega, ali kupujete novo peč ali jo menjate. Višina subvencije velja za celotno Slovenijo.

 • Kakšna je razlika v ceni med pečjo in toplotno črpalko?

  Investicija v najcenejše peči je tudi do štirikrat manjša kot investicija v toplotno črpalko, a se vam zaradi nižjih stroškov nakup toplotne črpalke bolj izplača kot ogrevanje s pečjo na kurilno olje, na plin in na pelete. Skupni strošek investicije in mesečnih stroškov v desetih letih je namreč nižji pri toplotnih črpalkah kot pri pečeh. Ogrevanje na drva je pri tem še vedno najcenejše.

 • Kakšna je razlika med vzdrževanjem kotla na pelete in kotla na kurilno olje?

  Vzdrževanje kotla na pelete je težje, saj boste morali pelete dovajati ročno. Kako pogosto boste morali to početi, je odvisno od tega, kako velik zalogovnik za pelete ima vaš kotel. Načeloma se polni na od 2 do 7 dni.

 • V katerem primeru se je smiselno odločiti za peč na leseno biomaso?

  Kotel na biomaso je primeren za vas, če: Imate dovolj prostora za kurilnico, v katero lahko namestimo kotel in zalogovnik, imate kakovosten prostor za skladiščenje kuriva, sprejemate dodatno delo za posluževanje kotla (nalaganje drv ali pelet, čiščenje pepela). Kotel na biomaso je za vas primeren predvsem, kadar menjate že obstoječo pač na biomaso z novo, energetsko bolj učinkovito.