Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Slovenj Gradec
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, v spalnici imam vgradno omaro z mostom, ki pa bi bila potrebna zamenjave. Ker je bila dosedanja rešitev optimalna, nikjer pa se te omare (nemško podjetje Rauch) ne dobi več, bi jo želela nadomestiti z nečim podobnim. Želela bi seveda svetovanje in obisk na domu. Pred samim začetkom, pa me zanima, koliko časa bi bilo potrebno na omaro (približno 4 x 2,5m, kotni element, predali, most nad posteljo…) čakati. Lep pozdrav.
Hrastnik
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Kuhinja je v "L", cm x cm. Dolžina c: 1 x predalnik širine 50 cm, en ozek pult (za olje,..) širine 15 c, nato vgradni štedilnik; do konca pult s polico. Ni visečih omarice, razen 1 x omarica, v kateri bo "skrit" bojler (cca x 50). Dolžina cm: pult s polico, vmes prostor za vgradni pomivalec in enojno korito. Viseče omarice so po celotni dolžini cm.
Mizarstvo, Mizarstvo
Trebelno
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni, potreboval bi ponudbo za izdelavo in montažo notranjih stopnic. Za lažje predstavljanje situacije prilagam nekaj slik, kjer bodo stopnice stale trenutno so na tem mestu improvizirane stopnice - slike so nastale pred ometom in estrihi, lahko posredujem tudi novejše). Vrtanje v tla ne pride veliko v poštev, saj je položeno talno gretje. Višina vrtanja je tako omejena na nekaj cm (3,5-4 cm max), tako da bi bilo potrebno pri montaži upoštevati da večja vrtanja odpadejo. Ogrodje mora torej biti postavljeno na način, da bo čim manj vrtanja v tla. predviden naklon bi najbrž bil 45°, širina cca 60-65 cm, višina pa približno 2,6m. Pod stopnicami bi verjetno imel tudi omaro, oziroma police.
Maribor
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Pozdravljeni, imam prazen prostor med dvema stenama in želela bi zapreti ta del z vrati. Dimenzije odprtine od stene do stene je cm in višina je cm. Potrebujem klasična vrata kot na omari (dvojna /2 ) bela v visokem sijaju.V priponki pošiljam sliko na kateri se vidi odprtina na kateri naj bi bila slika (sl.2) predsobe naj bi bila rasporejena enako dimenzije prostora za pred sobo so širina od stene do stene je cm in višina cm.( dimenzije treh elementov kot je na sliki naj mizar naredi enako kar pomeni cm deljeno na tri.)Tista predsoba naj bila v visokem sijaju, ozadje naj bi bilo da lahko kaj naredite ker verjetno nekaj nisem pravilno napisala saj nisem kompetentna za to nisem mizar in ne vem.V naprej se zahvaljujem. Prosim za ponudbo.
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Potrebujem mizarja, ki mi bo v stanovanju naredil lesen obok oz. samo štok od lesenih vrat, ki jih bom dala ven. Stena je iz knaufa (starejši blok, gradnja). Pri drugih vratih je tudi zidano. Dvoja vrat bi šla ven. Dimenzije vrat cca 85m široka × 2,5m višine. Za več informacij me lahko kontaktirate. Naslov: Tomažičeva 34 HVALA.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Trebnje
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Potrebujem nekaj kosov pohištva za hišo. V priponki sem natančno opisal posamezno pohištvo, skupaj z merami in 3D slikami. Pohištvo bo v beli (mat) barvi. Vse pohištvo je dokaj enostavno za izvedbo, posebnost je le ta, da je veliko kosov narejenih "v špico" in me na tem mestu zanima tudi izbira primernega materiala (ali gre z iverico ali je potrebno kaj drugega?). Lep pozdrav
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Tri zaprte viseče omarice in za povezavo med njimi odprti regali, vse skupaj razporejeno okoli velikega kopalniškega ogledala. Barvo in material določimo pri ogledu. Regali cm dolžine, globine 30 cm. Omarice dimenzije 30 cm široke, 30 cm globoke. Točne dimenzije in sliko pošljem naknadno. Lep pozdrav
Mizarstvo, Vgradne omare
Šentvid pri Stični
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, potrebujem vgradno omaro -do stropa za spalni prostor. Drsni sistem zapiranja, mehko zapiranje, barva svetlo rjava. Brez posebnosti. Notranjost: 3 drogi za obešalnike, na eni strani police od tal do stropa in 2/3 predali za nogavice. Ogledalo (odvisno od vrat..če so potrebna 3 drsna vrata -JA, če 2 drsna vrata pa brez ogledala) dolžina omare: do cm širina omare od 60-65cm max višina omare : cm Lep pozdrav!
Ljubljana
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Širina celotne kuhinje cm, globina 70cm, višina skupaj s pultom 95cm. Pult iz umetnega kamna (odpornega na vročo posodo). Potek elementov zgoraj: 80cm prostor zakorito in odcednik, 60cm pult, 60cm prostor za kuhalno plosco, 40cm pult Potek elementov spodaj: 80cm izvlečni predal, 60cm več izvlečnih predalov vsak po ~30cm višine, 60cm prostor za pečico, 40cm 2 izvlečna predala Potek omar nad pultom(globine ~40cm, višine 60cm): cm dolžine - dva vodoravno ločena prostora, 60cm(napa)+ 40cm skrito v enem prostoru Material iveral Vsi predali na mehko zapiranje, vse omare s sistemom blum aventos. Fronti temne(antracit, modra) mat barve, pult bele.
Mizarstvo, Mizarstvo
Zgornja Kungota
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Dimenzije kuhinje so š3 d5 m. Po levi strani začnemo z pomivalnim koritom,pomivalni stroj,element za steklokeramično ploščo z predali in še en element nekje skupna dolžina okrog 3m. Seveda tudi pripadajoči temu primerno tudi zgornji elementi vključno z kuhinjsko napo. Po desni strani pride prostostoječ hladilnik visoka omara z pečico prostor za mikrovalovno zraven pa še ena visoka omara z predali ali elementi . Vse skupaj nekje dolžine po desni nekje okrog 2m. Obstoječa kuhinja že obstaja , bomo pa zamenjali pode in si želima tudi novo kuhinjo. Glede na to da moramo staro kuhinjo odstranit, položit keramiko računama nekje na konec julija ali avgusta . Lep pozdrav


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!