Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Makole
Površina strehe (v m2): 160
Vrsta kritine: Pločevina
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Hidroizolacija strehe, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.), Razkrivanje strehe
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Prosim za izdelavo ponudbe za prekrje strehe navadne dvokapnice z enim dimnikom (dimnik na sredini slemena) v izmeri -sleme strehe cca 13 m,šperovci na vsako stran cca 6m. 1.demontaža stare kritine 2.deskanje z deskami 2 cm celotno ostrešje ter izdelava zračnega mostu,polaganje folije 3.polaganje pločevinaste strehe z vsemi obrobami -tudi dimno 4.montaža žlebov,snegobranov (odtočni žlebovi od strehe do tal cca 6 m) Želim pločevino brez posipa barve črna mat ali temnordeča mat. Za odvoz stare kritine bom poskrbel sam (salonitke) Hvala.
Trbovlje
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
omara dnevne sobe, dolžina 4,35 m višina 2,35 m garderobni omari: dolžina 2 x 90 cm, globina 60 cm, drsna vrata, kombinirana omara :dolžina 90 cm globina 40 cm, steklo na vrhu, spodaj trije predali, globina 60 cm, omarica za TV: dolžina cm, globina 60cm in višina 60 cm, krilna vrata, 1 polička kombinirana omara: dolžina 45 cm, spodnji del globine 60 cm, 3 predali, zgoraj pa police za knjige Barva svetla - bukev, tiho zapiranje, rok dobave: 2 meseca lp, Iz iverala, barva bukve. ROK: do septembra Hvala.
Ograje, Ograje
Mozirje
Tip ograje: Stopniščna ograja (notranja)
Dolžina ograje (v m): 5
Vrsta ograje (material): Inox ograja
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni, zanimam se za svetlo inox ograjo z lesenim ročajem. 2 m ograje na podestu bi imela kombinirane s steklom, ostale 3 metre ograjepa bi potrebovala ovite za okrog ovitega stopnišča in bi bile kombinirane s poševnimi kovinskimi paličicami. Za lažjo predstavo vam prilagam nekaj fotografij stopnišča. Za vaše odgovore se vam že v naprej lepo zahvaljujem. ROK: 2 meseca Lep pozdrav
Mizarstvo, Mizarstvo
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni, Potrebovala bi ponudbo za : - pisarniško mizo (dolžina cca cm x cm široka na eni strani x 50 cm široka na drugi strani ) - predalnik na kolesih (klasičen, možnost zaklepanja) - razna manjša popravila (odrezati, odstraniti staro pohištvo, itn.) Trenutno je povpraševanje po zgoraj omenjenih proizvodih, v primeru da se izbrano mizarstvo izkaže za ugodno, kakovostno je pričakovati še kar nekaj Prosim za ponudbo na zgoraj omenjeni email. ROK: 14 dni Hvala in LP
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
kuhinja v L dimenzije prostora 3,57*2,80 kotno pomivalno korito na daljši stranici zraven korita levo ena omarica, nato štedilnik, nato nizki elementi viseči elementi v kotu nad koritom, nato napa, nato police na krajši stranici zraven korita prostor za pomivalni stroj, element, na koncu hladilnik viseči elementi rustikalni slog svetlih barv Hvala.
Kranj
Tip ograje: Balkonska ograja
Dolžina ograje (v m): 4
Potrebujete montažo?: Da
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Potrebujete tudi dvoriščna vrata?: Ne
Potrebujem leseno ograjo (npr. smreka oz les ki je zelo dobro odporen na zunanje vremenske razmere). Trenutna ograja je lesena v L obliki ima pokončne deske (širina 8 cm) brez vzorca. Pripravite mi tako ponudbo, ki bo zajemala material, impregnacija (vsaj 2x), montaža (instalacija desk na obstoječo kovinsko konstrukcijo, potrebno je tudi prebarvati obstoječo kovinsko konstrukcijo). Hvala.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Tržič
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Pozdravljeni, Zanimam se za kavč narejen po meri z ležiščem x v predalu pod kavčem in prostorom za odeje... Kot je prikazano v priloženi sliki. okvirne mere kavča : - širina kavča - cm - 0-50 cm shranjevalni prostor za odeje, blazine - 50- cm sedalni del - - cm postelja - višina sedalnega dela 45 cm Ogrodje je leseno, naslon kavča tvori nekakšna skrinja s perforiranim pokrovom, da omogoča zračenje. V njej so spravljene odeje, vzglavnik ... Leseni del kavča je obložen z mehkejšimi blazinami. Iz podnožja kavča se kot predal izvleče širša postelja ( cm). Kot dodatno ležišče lahko po potrebi služi tudi sedalni del kavča. Hvala.
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Pozdravljeni ! Iščem mizarja za izdelavo omaric za kopalnico iz smrekovega lesa, lakirano naravno ali barvano na belo debeline največ 2 cm z izmerami: x 74 x 14 s tremi policami; 66,5 x 58,5 x 14 z dvema policama in dvokrilnimi vrati in 70 x 56,5 x 10,5 s tremi policami. ROK: čim prej (začetek avgusta) hvala in lp
Koper
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Rada bi imela podest v dnevni sobi (če lahko tako rečem, saj je garsonjera). V podestu spodaj bi imela posteljo, torej izvlečni predal za posteljo (* cm velik jogi). Na podest pa bi dala kavč ali kakšno drugo pohištvo,..tako, da mora biti konstrukcija trpežna, nosilna. Mere pa bi bile podobne in sicer cca. cm x oz. kolikor potrebuje za vgradni predal pač. In seveda kakšna stopnička ob robu, saj je to visoko cca. 40 cm. Potrebovala bi tudi kako svetovanje glede materiala. Prosim za ponudbo. Hvala.
Maribor
Površina strehe (v m2): 195
Vrsta kritine: Pločevina
Ravna streha: Ne
Dodatne storitve: Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.), Montaža strešnih oken
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni, odločamo se za kritno, s katero bi prekrili obstoječo kritino na stanovanjski hiši. Obstoječa kritina je bitumenska skodla (tegola) in bi ostala na strehi kot sekundarna kritina. Streho bi prekrili s kovinsko kritino, npr. Metrapan, Decra, Gerard (nagib, frčada ipd.). Ostali bi obstoječi bakreni žlebovi (verjetno bo potreben njihov premik zaradi višje strehe). Streha je dvokapnica, skupna površina je pribl. m2 (hiša in dva prizidka). Nagiba sta enaka, 28 in 13 stopinj. Na strehi je še frčada z ločno izvedenima stranicama (nagib strehe na frčadi je 12 stopinj). Ob menjavi strehe je treba menjati še strešno okno (odstranitev starega in vgradnja novega, npr. Velux). Prosim za svetovanje glede kritine in izvedbe, verjetno bo potreben tudi ogled, predvsem zaradi frčade. Pričakujem odziv tistih pooblaščenih izvajalcev / krovcev, ki so pripravljeni tudi izdelati korektno ponudbo (predračun). Hvala in LP, IM


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!