Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Medvode
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
V kuhinji imam samo vrata, nad vrati pa prazen prostor velikosti 80*41,5 cm. Ker bi rad kuhinjo od drugih prostorov popolnoma zaprl, rabim za prostor nad vrati lesen okvir v bukovi barvi, v okvir pa se vstavi šipa. V prilogi dodajam še sliko prostira za katerega rabim okvir s steklom. Stanovanje se nahaja v Medvodah. Prosim za ponudbo lesenega okvirja skupaj s šipo. Zanima me kakšna je cena, ter kdaj bi lahko okvir izdelali ter zmontirali. ROK: čim prej! Hvala in LP
Kranj
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Potrebujem novo kuhinjo. Pri vhodu, kjer stena meri v dolžino cm je voda+bojler. Tu si želim imeti pomivalni stroj in lijak z eno luknjo-lahko kotni oz. postavljeno tako, da bom sploh lahko nalagala vanj. Pod lijakom bi bila klasična omara s takim zapiranjem kot bi bilo sploh najboljše možno. Zgoraj bi bili tudi viseči elementi (na steni cm+stenicm) in na teh elementih bi bile tudi kakšne luči. Je mogoče tu možno, da bi bil tu kako nekako pomivalni stroj na višini? Naprej bi imela ozko omaro z drsnim odpiranjem, za kake steklenice, če je možno tu, če ne, potem naj bo desno od štedilnika. Potem gre stena 30cm na noter in to bi rešili tako, da se da za toliko pult širše. Tu bo indukcijski ali steklokeramični štedilnik in zgoraj samostoječa napa. Pod njem bi bil širši 3. predalniki - širine cm ali več. Prvi plitvi za pribor, 2.in 3. globji za posodo. Za koliko mi to dvigne ceno pulta od klasične mere? Do konca sledi ena ali dve omari s klasičnim odpiranjem(zgoraj predal, spodaj klasična omara. takoj pri vhodu ob steni cm pa bi bil en element s pečico na višini(pod in nad njo omara s klasičnim zapiranjem, zraven pa vgradni hladilnik(zgoraj hladilnik+spodaj 3.predali) oz. samostoječi hladilnik - odvisno od cene te omare in cene vgradnega hladilnika. Ta dva ne bi bila do višine stropa, ampak toliko, da daš lahko gor še kako rožo,... Vse bi bilo mehko zapiranje, višina elementov 91cm, materiali pa cenovno ugodni, da zdržijo za to začasno obdobje, za katero kuhinjo potrebujemo. Če imate na razpolago, mi je pult všeč imitacija lesa- sivkasti Celina Elementi pa barva Celina Paola ,ročaji krom mat, ampak to je še najmanj pomembno. :-) Prosim za ponudbo, za kakršna koli vprašanja pa je dosegljiv bolj moj partner na gsm: .(Grega) Jaz sem ta teden dosegljiva samo dopoldan do 12.ure na --. Hvala in lep dan želim.
Velenje
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni! Potrebujem vrtno klop in mizo. Pošiljam vam slike, natančnih mer še nimam, približno pa bi bila miza 80x cm Klop pa ena dolžina cm, druga pa okoli cm, širina oz globina pa ne vem. Rada bi imela mizo in klopi v tem stilu oz na tak način kot je na tej sliki na povezavi: http://.nl/tuinhuis/tuinhuis-met-openhaard/ Tukaj se vidi na drugi sliki klop od zadaj: http://.nl/tuinhuis/tuinhuis-met-openhaard/ Bi pa rada imela kotno klop v tem stilu, ne dve navadni kot je na sliki, klop s predalom oziroma kot skrinjo, da se pokrov sedala odpre in lahko noter shranim blazine itd... Les bi si želela hrast ali pa smreko. Hvala zaenkrat in lep dan!
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni! Rabil bi, da se izdela PLOSKEV MIZE (cm x 78cm x 2,5cm), ogrodje mize že imam, tudi montažo bi opravil sam. Obdelana mora biti zgornja ploskev in robovi. Ploskev je lahko tudi malce debelejša od 2,5 cm vendar ne več kot 3 cm Les je lahko masiven (lakiran), lahko je iverka, lahko tudi kot kuhinjski pult, vesel bi bil različnih ponudb. Prosim za ponudbo, Vid Logar
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Potrebujem predelno steno po zgledu Kallax iz Ikeje, kot v prilogi, le bolj ozko in bolj plitvo. Željene mere: (VxŠxG): cm xx25. Material: bela plošča, debelejša na zunanjih stranicah in 1.8cm notranje police. Želela bi štiri notranje police vodoravno (plus dve zunanji) in tri predelne navpično (plus dve zunanji). ROK: čim prej Hvala in LP
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Spodnji Duplek
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni! Potrebujem kuhinjo po mere. Dimenzija kuhinje je cm na cm, torej je kotna. Razpored spodnjih elementov je možen v priponki. Za zgornje elemente pa želimo, da ga nad hladilnikom ni, če si mogoče stranke kdaj premislijo za večji hladilnik, nad kuhalno ploščo bomo namestili kuhinsko napo, na strani kjer je pomivalno korito so zgornji elementi dobrodošli. Hvala za ponudbo. Lep pozdrav,
Mizarstvo, Mizarstvo
Škofja vas
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni! Potrebujem kuhinjsko mizo (podobno kot v slikah). Moje želje so naslednje: Dolžina zgornje plošče cm, raztegnjena cm, oblika po prilogah. Zanimam se za les iz iverala, mogče kaka siva češnja iz Slovenijalesa. Zgornja plošča je iz dveh ploskev, z obrobnim trakom čez obe. Zaobljeni vogali. Stranski, daljši, sredinski del je malo izobčen. Spodnja nosilna plošča ima tudi zaobljene vogale. Enostaven mehanizem, z ročno vstavljanjem sredinskega dela - za podaljšanje mize (deska od strani položena pod zgornjo ploščo). Med poševnima nosilnima nogama 2 kovinski prečki. Za vsa ostala vprašanja sem vam na voljo. Hvala.
Mizarstvo, Mizarstvo
Podnart
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni! Potrebujem novo kuhinjo. Idejno imam že zamišljeno, kako naj bi izgledalo, a bi potreboval tudi predloge glede izdelave nove kuhinje. Pomembno je, da je kuhinja v stilu lesa, da so v njej odlični aparati, pomivalni stroj, hladilnik (samo stoječi spodaj zamrzovalnik), plinski plošča, pečica z možnostjo samočiščenja in dobra napa. Zelo sem pozoren na to da je kuhinja odlične izdelave in da vsebuje dobre vodila. Kuhinja naj bi zajemala tudi zidan štedilnik na drva ampak to lahko izdela drug izvajalec. Prosim za ponudbo. Hvala.
Mizarstvo, Pohištvo po meri
Sveti Jurij ob Ščavnici
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Pozdravljeni! Potrebujem pohištvo po meri za skoraj celo hišo. Točnih dimenzij še nimam, vem pa, kaj potrebujem. Potrebujem: Dve omari za otroški sobi - večje omare dodatno tudi komode. V kopalnici eno veliko omaro za sušilni in pralni stroj ter čistila. Poleg tega bi že imeli omarica za umivalnik. V predsobi potrebujemo tudi večjo omaro. V dnevni (regal za televizijo in vitrino). Jedilno mizo iz našega hrasta (lasten les) Potrebovali bi do junija. Prosim za pondubo. Hvala.
Mizarstvo, Vgradne omare
Črenšovci
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Spoštovani! Prosimo za posredovanje ponudb za izdelavo kotne vgradne omare v spalnici. Lastnosti: - mere: višina cm, globina do 70 cm, širina x cm - vrata omare so lahko drsna ali klasična (material iverka) - barva: vrata in zaključni stranici bela visoki sijaj (notranjost tudi bela samo ne visoki sijaj) - notranjost omare: zgoraj 2x polica, spodaj drog za obešanje (če je prostor še pod drogom za obešanje ena dodatna polica), v enem delu dodatno obešalo za hlače) - ostale lastnosti: na obeh straneh se omara zaključi z zaključno stranico, mehko zapiranje vrat Lepo pozdravjeni.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!