Iscem catering za pogostitev po zagovoru doktorata. Pricakujemo od 30-50 ljudi. Zazeljen je fingerfood oziroma cimmanjsa uporaba kroznikov in pribora - 2 mesni jedi + 1 zelenjavna/vegetarijanska + 2 sladici. Za vsakega naj bo na voljo kozarec obicajne penine ter potem po zelji pivo/vino/sokovi. Mize bodo na voljo na kraju dogodka, potrebno je priskrbeti ostali pribor, kozarce ipd. Dogodek bo 28. 9., nekje med 14 in 17h, trajal naj bi maksimalno dve uri.
Gre za zakljuceno druzbo. Stevilo oseb je se okvirno. Zelim bolj piknik varianto (meso, zelenjava, priloge, itd...). Prosim, ce opisete kaksen meni ponujate. Zanima me okvirna cena na osebo samo za hrano (s kanapeji in brez kanapejev), dodatno me zanima koliko racunate se za kroznike in pribor ter kozarce. Hvala.
Prosim za ponudbo za piknik kosilo - velik plinski žar je na voljo, hladilniki, elektrika, voda in prostor za pripravo tudi, če je potrebno. Hrano lahko pripeljete in je v posodah ali pa pečete na žaru oz kombinacija obojega. Ključno je, da je tako da omogoča druženje - da si lahko malo naložijo, kasneje še malo, postopajo, okoli se presedejo … Okvirno število gostov 20-25. Dosegljiva sem preko emaila, saj sem ta teden v tujini in se ne morem oglasiti. Lp
Želje za catering: - Jutranja kava in čaj (v termovkah) in vsa posoda (skodelice, žličke ipd.). o Sadni sokovi in voda o Ni potrebe po strežbi - Dopoldanski odmor (coffe break) o Tukaj bi želeli kavo, čaj in manjši prigrizek (npr.: sadje/pecivo/rogljiček) o Sadni sokovi in voda o Ni potrebe po strežbi, si lahko vsak sam vzame Jutranjo kavo/čaj in dopoldanski odmor se lahko prinese zjutraj skupaj, da ni treba dvakrat hoditi. - Kosilo o postrežba na lokaciji Ekonomske fakultete, Miklošičeva ulica 17, Ljubljana, s komplet servisom (krožniki, pribor itd.). o 2 menuja: mesni + veg (zbiram informacije, koliko je veg. in bom sporočili točno število).
Gre za rojstnodnevno zabavo na našem domu, kjer bo max 20 ljudi, plus 4 otroci. Za pijačo bomo poskrbeli sami. Gre za zabavo presenečenja, zato bi bilo dobro, da bi bilo vse skupaj pripravljeno že okoli 15. ure. Želeli bi kanapeje, narezke in razne prigrizke. Prosim tudi za ponudbo, kaj bi dobili, če bi naročili hrano za piknik in kaj če naročimo hladno-topli bife. Želeli bi tudi lepo dekorirano in postavljeno, saj gre za rojstni dan kuharja. Hvala in lp
Pozdravljeni, zanimam se za pogostitev po maši, pred cerkvijo. Maša se zaključi predvidoma ob 11:45, pogostitev bi trajala najdlje do 13:00. Mišljena je postrežba vina in rogljičkov oz. drugih manjših prigrizkov odvisno od dogovora. Potrebovali bi par barskih miz in kozarce za toliko ljudi. Hvala in lep pozdrav.
Pozdravljeni, za 14. Ali 15.10.23 zelim povabiti goste na rojstnk dan. Rada bi prostor blizu Zalca/Šempetra ali spodnja Savinjska. Me zanima kaksna bi bila ponudba z najemom prostora nekje na lustnem, kjer je moznost tudi umika v zaprt prostor zvecer, glasba na zvocniku, nolj piknik varianta, vec mesnojedcev, 5 vegetarijancev … Pijaca ni nujno v ceni, lahko jo loceno ponudite zracen. Prosim za ponudbo. Ker gre za okroglo 50 let, bi imela vse skupaj malce bolj sprosceno, blizu kaksnih igrics odbojke, ter kaksne zanimivosti za otroke. Lahko me tudi poklicete. Zanima me cena skupaj z majemom prostora.
Lepo pozdravljeni, zanimam se za postrežbo na našem šolskem igrišču OŠ Ledina za 20. oktobra od 18. do 19. ure za cca. udeležencev. Potrebovali bi nekaj visokih miz brez stolov. - Imeli bi kozarček pijače za udeleženca (vino črno belo, sok, voda) - slani kanape oziroma mali prigrizek ob vinu. Prosim za vaše ponudbe. lepa,
Pozdravljeni, potrebovali bi pogostitev s hladnimi prigrizki in sladicami na poslovnem dogodku, ki se bo odvijal v istem prostoru, kot bo pogostitev. Dogodek bo trajal slabih 6 ur z nekaj pavzami, med katerimi si bodo gostje lahko postregli. Zadevo bi želeli urediti na tak način, da vonj hrane, ki bo torej ves čas v istem prostoru, kot predavanja, ne bo preveč moteč. Hvala vnaprej Lp
Potrebujemo ponudbo za catering v decembru za zaključno zabavo podjetja. Cca za 45 oseb. 17.00 kanapeji (mesno/sirni 70%, sirni in kakšni z namazi 30%), grisini s pršutom) - ca 5 kos na osebo 19.00 topla predjed (2 vrsti juhe: gobova, goveja) z domačim kruhom 19.30 glavna jed (3-4 različne vrste mesa - ocvrto, pečenka, v omaki, ruladica, s 4-mi vrstami prilog: zelenjava, pražen krompir, riž, njoki/testenine/štruklji) + solatni bar - različne vrste solat s prilogami (olje, kis, sol, poper, jogurtov preliv posebej tako, da si lahko sami začinimo) - želimo takšne količine, da ne bomo lačni ter da seveda ostane toliko, da lahko sproti si še tekom večera kdo vzame iz bifeja. 23.30 golaževa juha - ali kakšen drug predlog tople enolončnice - z domačim kruhom Želja je, da ostane bar topel do zadnjega obroka. Pijačo imamo v lastni režiji, prav tako sladki bife uredimo sami. Postrežbe ne potrebujemo, ker si bo vsak vzel vse sam, tako hrano kot pijačo. Zagotoviti morate tudi vse jedilni pribor, krožnike, prte, šefinge za ruski bife, gele za šefinge, kruh, kozarce. Naprošamo, da nam sporočite možnosti takšne izvedbe in seveda ceno menija na osebo ter kateri datum bi lahko to izvedli. Na voljo imamo naslednje petke v decembru: 1.12, 8.12., 15.12. ali 22.12.