Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Mizarstvo, Pohištvo po meri
Ljubljana - Črnuče
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Potrebujem omaro, bele barve za kopalnico, popolnoma navaden material (iverka) navadno odpiranje predalov in vrat (ne tiho zapiranje). Višina naj bi bila 2,20m; širina 0,52m; globina 0,35m. Spodaj želim dvokrilna vrata (višina vrat 65cm), nad vrati odprtino, ki ostane odprta za brisače (45cm), potem tri predale (dva ožja (po 10cm) eden malo širši (15cm), spet odprtina 15 cm in zgoraj spet dvokrilna vrata (višina vrat 60cm). Hvala.
Nova Gorica
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
Zanimam se za nakup: I. KOTNA TV OMARA: D (+) x G 60 x V 70 cm, kot je razvidno iz priložene skice. Vljudno vas naprošam za okvirni predračun v dveh variantah: 1. Zunanjost v ekstra belem barvnem steklu s push odpiranjem vrat, notranjost omare pa v osnovnem najcenejšem belem materialu, zgolj ena polica po sredini omar, razen osrednje odprtine z dvema policama za elektronske naprave. 2. Zunanjost mediapan visok sijaj - bela. Notranjost osnovni beli najcenejši material, zgolj ena polica po sredini omar, razen osrednje odprtine z dvema policama za elektronske naprave. II. VISEČA OMARA KOPALNICE V NIŠI: D 90 x G 45 x V 80 cm Omara v osnovni beli barvi, ena polica, prednja vratca ogledalo - podaljšana za odpiranje. Hvala.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Radomlje
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
1. stena dolžine 3,10m (desno ko gledaš v kuhinjo) in nasproti 2. stena dolžine 4,65m (levo ko gledaš v kuhinjo), višina stropa 2,4 m, širina kuhinje je 2,35m. Po krajši dožini so stene proste, po daljši dolžini imamo od desne proti levi 3m steno prosto potem pa je okno, tako da stenske omarice ne pridejo več v poštev. Na krajši steni mora biti kuhalna plošča - zaradi priključka za napo in pomivalni stroj ter lijak zaradi odtoka. Ostala razporeditev je po želji. Dodatne želje: - pečica mora biti na višini (ne spodaj pod kuhalno ploščo) - predalniki za sklede in pokrovke (ne omara) - višina pulta oz delovne površine 95 cm do cm - vzvodi na tiho zapiranje Varianta za barvo: kombinacija barva lesa/rumenkasti sijaj (kakšna vrata), če je možno.
Jesenice
Rok za izdelavo: Takoj
Potrebujemo vgradno omaro v predsobi mere š- cm,g -50 cm ,v -. Omara naj bi bila funkcionalna z nekaj policami,mogoče polovico omare in zgoraj, polovico pa za obešanje,pri kraju pa prostor za metlo, pokončni sesalec. Zunanjost omare vrata naj bi bile mogoče bolj moderne ne vrata. Zanima me pribljižna cena in čas izdelave. Hvala.
Mizarstvo, Kuhinje po meri
Orehova vas
Rok za izdelavo: Takoj
Potrebujemo ličnice kuhinjskih vrat(frontov) iz vrat so 62x51 5 kom in ena 50x40,ter za predale 62x17 4 kom. Prav tako bi potrebovali 4 deske iz enakega materiala za police debeline 2cm in širine 20cm ter dolžine cm.V prilogi je slika približno kakšen dizajn vrat bi imeli. V enem mesecu. Hvala in lp.
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, zanima me, če mi lahko izdelate visoko omarico za pečico (spodaj in zgoraj bi imela omarico s policami), visoko ozvlečno omarico (širine 30cm). ter podpultno omarico za kuhalno ploščo? Moja sedanja kuhinja je umazano bele barve - visokega sijaja. Zanima me tudi čas izdelave. Do novega leta bi že imela narejeno. Hvala in lp.
Ljubljana
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Dve strani, ki sta si nasproti. Zgornji del je sedaj 2, 20 m : omarice bi po novem bile 1, 60, ker bi prišel še hladilnik. Drug del bi bil 1, 20 + 0,50 m, ker je v sredimi še napa. Spodaj 1,20 m lesenega dela. Spodaj 1, 60 m lesenega dela. Lesene omarice na obeh straneh. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja
1. Omarica za TV, bela visoki sijaj, MDF, dvoje vrat na potisk + dve vidni polici na sredini. V notranjosti samo police. Dimenzije omare v cm: 65 x x 40 (vxšxg); nekaj podobnega kot je prikazano v prvi prilogi 2. Viseči element nad TV - omarica bela, visoki sijaj: znotraj predelki, odpiranje kot je prikazano na priloženi sliki št. 2. Dimenzije v cm: 27 x x 27
Ljubljana
Rok za izdelavo: Takoj
Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva
Pripenjam skicirano. Potrebujemo posteljni okvir tipa pograd, skupne višine cca cm. Čimbolj preprosto ogrodje, ker je umeščeno med 3 stene, zato je zelo pomembna dolžina - cm med kotnimi letvami. Radi bi pridobili ˝podest˝, spodaj pa bi 15cm na tlemi naredili še okvir oz. deske za jogi. Stopnic ne potrebujemo (imamo trofast predalnik iz ikee ki bi služil kot stopnice), naredili bi edino neko ograjico na zgornji dve kocki in ograjico (na skici samo okvirno, lahko kakršenkoli dizajn) ter steno z oknom/odprtino, da bi izgledalo kot neka hiška. Vse v beli barvi. Ojačano toliko, da se otrok lahko zgoraj na podestu - v hišici igra. Za vse info mi pišite na email Sem namreč nedosegljiva na telefon. Hvala in LP
Radovljica
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
DVE VGRADNI OMARE GARDEROBA DIMENZIJE: X65X IN X65X OPREMA OMAR: 4,00 kos ALU DRSNA VRATA Z MEHKIM ZAPIRANJEM (Blum) 3,00 kos TANDEM PREDAL POLNI IZVLEK / MEHKO ZAPIRANJE (Blum) 2,00 kos OBEŠALNA LETEV 6-8 kos POLICE FIKSNE 1,00 kos IZVLEČNA POLICA MATERIAL IVERAL DEKOR Do konca novembra. Hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!