Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Medvode
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
V začetku meseca decembra bom prenavljal kopalnico v bloku v Medvodah. Kopalnica je dimenzij 2.2*1.8. Sam bom odstranil stare ploščice in elemente, ter to odpeljan na deponijo, sam bom tudi nabavil ploščice ter kopalniško opremo ( tuš kabino, kad, umivalnik, wc, bojler, omare). V kopalnici bo potrebno v celoti zamenjati vodovodne inštalacije, namesto banje bom imel tuš kabino, postavitev ostalih elementov ostane enaka. Potrebno bo prestaviti bojler. Ter položiti ploščice, te bodo na 2 stenah do vrha, na preostalih 2 stenah pa le do polovice. Prosim za pregleden in realen predračun, ki bo vseboval tudi specifikacije za posamezno vrsto delo in potreben material. Hvala že vnaprej, lp, .
Maribor
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 45
Naj bo v ponudbo vključena tudi dobava talnih oblog?: Ne
Predviden rok izvedbe: Takoj
V stanovanjskem bloku v Mariboru na Koroški cesti želim obnoviti parket, star cca. 13 let. Trenutni parket je lakiran in je kockast, klasične (rumene barve), ponekod obrabljen, ni pa nekih hujših poškodb ali špranj. Ob brušenju bi s pomočjo luženja želel parket "pobarvati" na temno rjavo barvo (vsaj 2 nanosa), potem pa pač čim bolj obstojen lak v vsaj 3 nanosih. Prosim za ponudbe, hvala.
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 20
Predviden rok izvedbe: Takoj
Adaptacija kopalnice in stranišča. Obstoječe ploščice odstranimo sami. Potrebujemo demontažo obstoječe opreme (kad, vc, umivalnik). Izravnava sten in tal. Polaganje novih ploščic 4m*3m*2.5m kopalnica in 2m*1m*2.5m stranišče. Montaža nove tuš kadi in ostale opreme. Premik vodovodnih inštalacij ni potreben. Prosim za ponudbe, hvala.
Keramičarstvo, Keramičar
Kisovec
Površina (v m2): 130
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, kupila bom ploscice v imitaciji lesa. Pripomnila bi glede fug, da jih nebi imela, ce ze morajo biti, potem naj bi bile cca. od 1 ali 2 mm. Hisa je novo gradnja. Ali lahko s temi ploscicami v imitaciji lesa "oblecem" tudi stopnice, kjer so polkrozne oblike, tako da so stopnice v obliki trikotnika. Ploscice bi polagala po novem letu, v mesecu januarja. Lp B.
Talne obloge, Vinilne talne obloge
Radenci
Vrsta talnih oblog: Parket
Površina prostorov (v m2): 10
Naj bo v ponudbo vključena tudi dobava talnih oblog?: Da
Predviden rok izvedbe: Takoj
Pozdravljeni, Zanimamo se za polaganje gotovega parketa, pa me zanima koliko bi prišel parket(hrast) in polaganje parketa za sobo velikosti 2,7 x 3,7 m(9,94 m2)? Spodaj imamo estrih, je pa do zdaj bil linolej in ker preurejamo sobo bi radi položili parket. Radi bi gotov parket, ker nimamo časa s brušenjem, lakiranjem in čakanjem. Za vaš odgovor se že vnaprej zahvaljujem.
Jesenice
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Predviden rok izvedbe: Takoj
Stanovanje je v stolpnici na Jesenicah, potrebujemo obnovo celotne kopalnice: - zamenjava vodovodnih inštalacij - polaganje ploščic + fugiranje - demontaža obstoječe kopalnice in motaža novih elementov ( sama bova kupila ploščice, banjo, umivalnik, wc, bojler, pipe + podumetni kotliček) Prosim za ponudbe, hvala.
Ljubljana
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujem čimprejšnjo prenovo kopalnice. Ne morem čakati, ker sem na invalidskem vozičku in potrebujem prilagojeno kopalnico. Potrebno bi bilo odstraniti banjo in narediti tuš (brez tuš stene, sifon je že v tleh) ter zamenjati ploščice, wc školjko, umivalnik in montirati obešalnik ter polico in radiator. Za lažje razumevanje prenove, vam pošiljam sliko kopalnice stanovanja v katerem trenutno bivam. Tla na sliki so le toliko pod kotom, da voda odteka do sifona. Prosim za ponudbe, hvala.
Talne obloge, Polaganje parketa
Dol pri Ljubljani
Vrsta talnih oblog: PVC
Površina prostorov (v m2): 74
Naj bo v ponudbo vključena tudi dobava talnih oblog?: Da
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, v stanovanju imava štiri prostore, za katere potrebujeva dobavo (glede na vzorec) dveh različnih PVC vinilov - enega za spalnico 14 m2 in sobo 12m2, ter drugega za kuhinjo-jedilnico-dnevno sobo cca 45m2. V poštev pride samo PVC vinil zaradi svoje minimalne debeline - zelo nizki pragovi s hodnika, kjer je položen kamen. Trenutno je povsod položen itison, katerega bomo odstranili, talnega gretja ni, morda pomembno - v dnevni sobi bo tudi kamin. Prosim za ponudbo: razpoložljiv rok dobave (in polaganja), možnost ogleda vzorcev (lokacija, katalog). Ponudba glede na: A: dobava vinila B: dobava in polaganje vinila ter glede še na kaj, na kar ta trenutek nismo pozorni. Hvala! in Andrej
Ljubljana
Površina (v m2): 14
Predviden rok izvedbe: Takoj
Prenova WC za goste: odstranitev starih ploščic, wc-ja, umivalnika ter polaganje novih ploščic na stene in tla, montaža novega WC-ja, ter novega umivalnika ;ter polaganje cca 2 m2 na vhodu v stanovanje; odstranitev starega parketa, izravnava in polaganje ploščic 40x40 cm. Objekt je stanovanje na Mesarski cesti v Ljubljani, parkiranje je možno ob bloku.
Domžale
Vrsta talnih oblog: Drugo
Površina prostorov (v m2): 100
Naj bo v ponudbo vključena tudi dobava talnih oblog?: Ne
Predviden rok izvedbe: Takoj
Zunanja terasa: -položen je les (bakaraj), sestavljene so manjše plošče iz deščic. Ena plošča je sestavljena s 5 deščic 1 deščica je mere x9x2.5 cm Potrebujem, da se te plošče rastavijo (so samo položene )in se privijačijo v betonsko ploščo. Terasa je velika m2. Prosim za ponudbe, hvala.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!