6 ponudb za razkuževanje prostorov z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Tina M. , Ljubljana

Na primerjam.si so nam hitro priskrbeli nekaj ponudb za razkuževanje prostorov. Odločili smo se za najugodnejšega ponudnika in storitev je bila opravljena takoj. Ta servis bomo poklicali tudi naslednjič. Brez vas bi nam bilo veliko težje. Hvala.

5,0
Mirko L. , Lendava

Nisem vedel, kje najti najboljšega ponudnika za razkuževanje našega poslovnega objekta. Pomagala so mi dekleta na Primerjam.si. S ponudnikom bomo sodelovali še naprej, so korektni in profesionalni.

5,0
Brigita O. , Maribor

Kot upravnica stanovanjske skupnosti sem se obrnila kar k vam. Hvala za poslane ponudbe. Olajšali ste mi delo. Zdaj imamo dober servis za razkuževanje prostorov, ki ga bomo najeli tudi za čiščenje, saj je prejšnji ponudnik prenehal opravljati to dejavnost.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Podjetja za razkuževanje prostorov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za razkuževanje prostorov

Razkuževanje prostorov

 • Tip prostorov: Poslovni prostori

Pozdravljeni, prosim za ponudbo za razkuževanje prostorov (COVID-19) za hodnik (cca 18 m2), moški wc (cca 4 m2), ženski wc (cca 5 m2) in učilnico (cca 74 m2). V moškem wc-ju je wc-školjka + 2 stenska pisoarja + umivalnik. V ženskem sta 2 wc-školjki + umivalnik. V učilnici je tudi 22 miz, ki jih je potrebno pobrisati z ustreznim razkužilom. V vseh prostorih je 7 vrat. Potrebno je očistiti vse dotične površine (kljuke, stikala, pipe itd) in tla. V priponki je tudi slika učilnice.

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Tedensko
 • Površina prostora (v m2): 100

Pozdravljeni! Želela bi čiščenje in pospravljanje ob petkih dopoldan (ali eventuelno ob četrtkih). Enkrat tedensko se vse pomije, pospravi. Enkrat mesečno se obriše vse žaluzije. Na dva meseca se pomije okna. Obesiti oprano perilo in pobrati suho. Oseba mora biti diskretna ( da ne razlaga okoli kaj imamo v omari), poštena (da nam kaj ne odnese) in urejena (to kaže na zavedanje o čistoči). Želim, da mi čisti vedno ista oseba. Lokacija: Malo Trebeljevo (cca 25km iz centra Lj). Hvala za ponudbo in lep pozdrav!

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Dnevno
 • Tip poslovnih prostorov: Pisarne
 • Površina prostora (v m2): 750

Prosimo vas za ponudbo za čiščenje poslovnih prostorov za Bežigradom v Ljubljani. Prostori v izmeri cca m2 imajo pretežno tekstilno oblogo, razen v sanitarnih prostorih, frekvenca čiščenj pa je navedena v prilogi. Čiščenje poteka v pop. urah od 16.00 dalje. Delo se prične izvajati konec Septembra. Hvala in lp

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora (v m2): 1000

Pozdravljeni, Imam stanovanjsko hišo in bi potrebovala generalno čiščenje (kuhinja z jedilnico, kopalnica, wc, hodnik, 2 spalnici). Kasneje pa tudi morda tedensko ali pa dnevno, bom še videla. Zanimajo me cene za generalno,tedensko, dnevno čiščenje? Prosim, da pošljete ponudbe na mail. Hvala in lep pozdrav,

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora (v m2): 20

Zanima me generalno čiščenje sanitarij - po možnosti s paro. Ali nudite tudi odstranjevanje vodnega kamna? Šlo bi za čiščenje velikega števila sanitarij po celi Sloveniji, ki morajo biti čista, da jih lahko potem protimikrobno zaščitimo. Kakšna je cena na m2, kilometrina posebej. Lep pozdrav

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Tip poslovnih prostorov: Večstanovanjska stavba
 • Površina prostora (v m2): 241

Gre za počitniški dom s 5 apartmaji. Ker opravljamo manjšo adaptacijo želimo na koncu izvesti generalno čiščenje vseh apartmajev in tudi predprostorov. Poleg generalnega čiščenja bo potrebno še globinsko sesanje/čiščenje 6-tih kavčev (tkanina) z izvlečnimi predali spodaj in nasloni ter čiščenje itisona v enem izmed apartmajev. Počitniški dom se nahaja v Gozd Martuljku. Čiščenje bomo predvidoma potrebovali enkrat 1. teden v oktobru.

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora (v m2): 160

Rabili bi kompletno generalno čiščenje še ne popolnoma dokončane hiše - okna, vrata, žaluzije .... in pomoč pri odvozu odvečnih stvari . Kasneje bi se lahko dogovorili za redno tedensko ali 14 dnevno vzdrževanje. Ponudbo s ceno in tem kaj točno vsebuje,prosim izključno na mail naslov: tz@evj-kabel.net Lokacija - Medvode

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Dnevno
 • Tip poslovnih prostorov: Pisarne
 • Površina prostora (v m2): 900

- dnevno (5x tedensko) čiščenje prostorov (praznjenje košev, pobiranje smeti in odvoz v smetnjak (ločevanje odpadkov), odstranjevanje pajčevine, brisanje drobnega inventarja, brisanje prostih delovnih površin, miz, okenskih polic in zgornjih površin radiatorjev, odstranjevanje prstnih odtisov s pohištva, vrat, kljuk, stikal, vlažno brisanje oz. sesanje talnih površin, čiščenje sanitarij, čiščenje čajne kuhinje ipd. ) - dnevno pomivanje kozarcev, skodelic ipd., - vsa čistila in pripomočki za čiščenje, sesalec in druge potrebne naprave ter vse krpe - mesečno čiščenje Lokacija: Slovenska cesta 9

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Tedensko
 • Tip poslovnih prostorov: Večstanovanjska stavba
 • Površina prostora (v m2): 100

gre za večstanovansko stavbo z 6 nadstropji -čiščenje hodnikov in stopnišča 1x suho 1x mikro -čiščenje vhodnih vrat in dvigala 2x tedensko -čiščenje stopniščnih oken 2x letno -čiščenje smetarnika 1x tedensko -čiščenje sušilnice in hodnikov v kleti 2x letno cca.50m2 -čiščenje snega na pločniku 50m2 -košnja zelenice 5-6 letno (cca 1.5 ure po košnji)

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Dnevno
 • Tip poslovnih prostorov: Pisarne
 • Površina prostora (v m2): 200

Pisarne, hodniki in wc-ji se čistijo dnevno (brisanje prahu, praznjenje košev, pometanje, pomivanje posode, prezračevanje in pranje tal). Ostali prostori (sejna soba in knjižnica) se čistijo tedensko. Občasna opravila za vse prostore: čiščenje vseh steklenih površin, hladilnika, loščenje trdih talnih oblog in mokro čiščenje tekstilnih talnih oblog. Vsa čistila in materiale zagotavlja čistilni servis. Za morebitne oglede pokličite na 02/57-35-.

Primerjam.si uporabljajo