Zahtevaj brezplačne ponudbe za senčila v Črnomlju


Že 1.304 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

2 najboljših ponudnikov senčil Črnomelj, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

STANKO KRAMARIČ s.p.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: roloji, senčila, alu okna, menjava oken, strešna okna, tuš kabine po meri, zasteklitev balkona, les/alu okna, zamenjava notranjih vrat, vrata, stekleni nadstreški, okna, rolo senčila, vhodna vrata, pvc vhodna vrata, drsna vrata.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: zunanje žaluzije, alu okna, roloji, pvc okna, pvc/alu okna, komarniki, lesena okna, okna, alu vhodna vrata, polkna, notranja vrata, plastična okna, menjava oken, balkonska vrata, rolete, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katero okensko senčilo mi omogoča najboljšo toplotno izoliranost?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo zunanja senčila, to so rolete in žaluzije. Med nijmi so predvsem rolete zelo vsestranske, saj poleti zelo učinkovito preprečujejo vdor sončnih žarkov v prostor, pozimi pa oknu zagotavljajo visoko toplotno izolacijo. K toplotni izolaciji lahko sicer pripomorejo tudi notranja senčila, kot so roloji in plise zavese.

 • Kakšna je v praksi razlika med podometnimi in nadometnimi senčili?

  Kot že ime pove, so podometna senčila montirana pod ometom, nadometna pa nad. Nadometna se montirajo večinoma, kadar podometna montaža ni več mogočoa. Podometna montaža namreč, poleg tega da je bolj estetska na pogled, poveča toplotno izolativnost okna.

 • Ali se bolj splača popravilo ali nakup novih senčil?

  To je odvisno od tega, kako kvalitetno zaščito nudijo naša stara senčila. Novejša senčila so namreč veliko kvalitetnejša. Načeloma imamo možnost, da pri podometnih senčilih zgolj zamenjamo zunanje žaluzije ali rolete, pri nadometnih pa izbiramo med menjavo rolete v obstoječi omarici (zamenjamo samo mehanizem, ne pa tudi omarice) in zamenjavo celotnega roletnega sistema skupaj z oknom.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu notranjih senčil?

  Pri nakupu notranjih senčil imejte v mislih predvsem namembnost senčil: glede na to, kako zatemnjeno in toplotno izolirano sobo želite, izberite med prosojnimi, polprosojnimi in zatemnjenimi tkaninami. Debelina tkanine bo vplivala tudi na ambient v sobi. Nenazadnje pa upoštevajte tudi dekorativni element sečnil in izberite takšne, ki se dobro podaju vašemu prostoru.