Zahtevaj brezplačne ponudbe za senčila na Vrhniki

11 izvajalcev v bližini

Že 2.886 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov senčil Vrhnika, 2022

208 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

5,0
Rok Z. , pred 8 leti

Bili smo zadovoljni! Odlično, super izvedena montaža oken! Pohvalil bi trud in razumevanje, ki so ga pokazali. Bili so edini izmed ponudnikov, ki so bili pripravljeni v naši hiši, ki je novogradnja, okna montirati, kjer sploh nisa bila predvidena. Pozitivno so me presenetili. Jih priporočam naprej!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: lesena vhodna vrata, sekcijska garažna vrata, lesena okna, pvc okna, alu vhodna vrata, les/alu okna, zamenjava notranjih vrat, dvižna garažna vrata, vhodna vrata, pvc vhodna vrata, pvc/alu okna, vhodna stanovanjska vrata, strešna okna, garažna vrata, garažna vrata po meri, rolo garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Marko K. , pred 7 leti

Pohvalil bi odzivnost, prijaznost, ustrežljivost, pokazali so razumevanje. Brez pripomb! Zagotovo bi jih priporočili naprej!

5,0
Slavica N. , pred 7 leti

Montaža je bila pred 3 tedni, brez težav. Smo bili zelo zadovoljni! Jih priporočamo naprej!

10+
Let na tržišču
100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: okna in vrata, strešna okna, balkonska vrata, plastična okna, menjava oken, les/alu okna, pvc okna, alu okna, pvc/alu okna, lesena okna, okna.

Zahtevaj ponudbo

OKNA CAPRIS d.o.o.

4,3
2 oceni
4,3
Robert L. , pred 3 leti

Zelo zadovoljni, v redu kvaliteta, ponudniki so se držali roka izvedbe.

4,3
Mihaela S. , pred 2 letoma

Vse odnos predlagane spremembe,hitra odzivnost,dosegljivost vse ok lp

5+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: sekcijska garažna vrata, dvokrilna garažna vrata, garažna vrata po meri, pvc vhodna vrata, menjava oken, vrata, drsna vrata, roloji, les/alu okna, zimski vrt in zasteklitev balkona, vhodna vrata, alu vhodna vrata, balkonska vrata, žaluzije, alu okna, rolete.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Gordana H. , pred 6 leti

Super, krasni fantje - od A do Ž. Same pohvale! Priporočam!

5,0
Boštjan Š. , pred 2 letoma

Cel projekt in tudi dela smo se dogovorili z podjetjem ANCORA D.O.O iz Ljubljane ker se je zadeva smo se za montažo dogovorili po 10.maju. Dela so bila izvedena 11.in12.maja sicer nam vremenske razmere niso bile naklonjene vendar so se fantje potrudili in montažo korektno hitro in kvalitetno izvedli tako ,da jih je potrebno pohvaliti in bi jih tudi priporočil še komu drugemu cenovno so nekje vmes izvedba pa je bila dobro narejena.

20+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
20+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: les/alu okna, strešna okna, menjava oken, pvc/alu okna, pvc okna, alu okna, okna, balkonska vrata, plastična okna, okna in vrata, lesena okna.

Zahtevaj ponudbo

KOKO d.o.o.

4,6
38 ocen
5,0
Tanja T. , pred 8 leti

Korekten odnos, držijo se rokov, kvaliteta.

5,0
Mina S. , pred 8 leti

Držal se je roka in delo hitro in kvalitetno opravil.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: zamenjava notranjih vrat, dvižna garažna vrata, nadstreški za avto, vrtni nadstreški, nadstreški, nadstreški za terase, notranje žaluzije, pvc okna, panelne ograje, okna in vrata, nadstreški z lopo, lesena okna, avtomobilski nadstrešek, pergole, leseni nadstreški, garažna vrata po meri.

Zahtevaj ponudbo

PICO, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: zunanje žaluzije, senčila, rolete, roloji, notranje žaluzije, električarji, žaluzije, tende, napeljava elektrike, rolo senčila, nadometna električna napeljava, plise zavese, elektroinštalacije, polkna, komarniki, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katero okensko senčilo mi omogoča najboljšo toplotno izoliranost?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo zunanja senčila, to so rolete in žaluzije. Med nijmi so predvsem rolete zelo vsestranske, saj poleti zelo učinkovito preprečujejo vdor sončnih žarkov v prostor, pozimi pa oknu zagotavljajo visoko toplotno izolacijo. K toplotni izolaciji lahko sicer pripomorejo tudi notranja senčila, kot so roloji in plise zavese.

 • Kakšna je v praksi razlika med podometnimi in nadometnimi senčili?

  Kot že ime pove, so podometna senčila montirana pod ometom, nadometna pa nad. Nadometna se montirajo večinoma, kadar podometna montaža ni več mogočoa. Podometna montaža namreč, poleg tega da je bolj estetska na pogled, poveča toplotno izolativnost okna.

 • Ali se bolj splača popravilo ali nakup novih senčil?

  To je odvisno od tega, kako kvalitetno zaščito nudijo naša stara senčila. Novejša senčila so namreč veliko kvalitetnejša. Načeloma imamo možnost, da pri podometnih senčilih zgolj zamenjamo zunanje žaluzije ali rolete, pri nadometnih pa izbiramo med menjavo rolete v obstoječi omarici (zamenjamo samo mehanizem, ne pa tudi omarice) in zamenjavo celotnega roletnega sistema skupaj z oknom.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu notranjih senčil?

  Pri nakupu notranjih senčil imejte v mislih predvsem namembnost senčil: glede na to, kako zatemnjeno in toplotno izolirano sobo želite, izberite med prosojnimi, polprosojnimi in zatemnjenimi tkaninami. Debelina tkanine bo vplivala tudi na ambient v sobi. Nenazadnje pa upoštevajte tudi dekorativni element sečnil in izberite takšne, ki se dobro podaju vašemu prostoru.

Nedavna povpraševanja za senčila, Vrhnika

Rolete

 • Število rolet: 3
 • Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece

Želimo rolete in montažo le teh na obstoječa okna. 2 okna sta dimenzije x. Želimo, da je roleta deljena za manjši delo okna in za večji del. Ožji del, ki se odpira ločeno meri 69x, večji del x. Drugo okno je z balkonskimi vrati, mere balkonskih vrat so x, okno pa mere 76x. Montaža na Vrhniki. Hvala in LP

Žaluzije (zunanje)

 • Število zunanjih žaluzij: 2
 • Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece

Zamenjava dveh obstoječih zunanjih žaluzij z novimi - zunanja dimenzija okna: 1. š x v = cca 80 cm x cm (širina obstoječe lamele cca 70 cm) 2. š x v = cca cm x cm (širina obstoječe lamele cca cm) - tip lamele: C65 - način vgradnje: nadometno - upravljanje: ročno - kraj montaže: Vrtnarija, Vrhnika