Zahtevaj brezplačne ponudbe za senčila v Sežani

10 izvajalcev v bližini

Že 1.452 uporabnikov iz Sežane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

7 najboljših ponudnikov senčil Sežana, 2022

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

MATEVŽ GOMIZELJ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Aleš L. , pred 3 leti

Ponudnik se je držal rokov in cene. Točen in hiter pri izvedbi. Rezultat je top.

10+
Let na tržišču

Storitve: zunanje žaluzije, komarniki, roloji, dvokrilna garažna vrata, žaluzije, plise zavese, rolo senčila, garažna vrata po meri, polkna, rolo garažna vrata, garažna vrata, dvižna garažna vrata, senčila, sekcijska garažna vrata, rolete, notranje žaluzije.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Rok V. , pred 1 letom

Za menjavo PVC oken smo sodelovali z AL PLANET, Dejan Janež. Zelo prijazno in kvalitetno opravljeno delo.

10+
Let na tržišču

Storitve: balkonska vrata, polkna, rolete, vhodna vrata, vrata, senčila, menjava oken, garažna vrata, strešna okna, pvc okna, roloji, okna, lesena vhodna vrata, alu vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat, zasteklitev balkona.

Zahtevaj ponudbo

SULEJMAN TULEK S.P.

4,8
3 ocene
5,0
Jana K. , pred 1 mesecem

Izbrani steklar Sulejman je hiter, natančen, drži se dogovorjenega roka in cene, je cenovno ugoden, njegova storitev pa je zelo kakovostna.

4,3
Ivo Š. , pred 1 letom

Komarnike mi je priskrbel Sulejman Tulek s.p., za njegovo delo nimam pritožb, vse je bilo v skladu z dogovorom!

OKNA CAPRIS d.o.o.

4,3
2 oceni
4,3
Robert L. , pred 3 leti

Zelo zadovoljni, v redu kvaliteta, ponudniki so se držali roka izvedbe.

4,3
Mihaela S. , pred 2 letoma

Vse odnos predlagane spremembe,hitra odzivnost,dosegljivost vse ok lp

5+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: lesena okna, notranje žaluzije, dvokrilna garažna vrata, notranja vrata, menjava oken, tende, plastična okna, sekcijska garažna vrata, zimski vrt in zasteklitev balkona, rolete, les/alu okna, pvc vhodna vrata, vrata, garažna vrata po meri, drsna vrata, vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: zunanje žaluzije, plise zavese, strešna okna, vrtne ograje, notranje žaluzije, zunanje ograje, vhodna vrata, kovinski nadstreški, rolo senčila, pergole, alu okna, lesena okna, les/alu okna, vrtni nadstreški, balkonska vrata, sekcijska garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

ESAD SILAHIĆ S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: pvc vhodna vrata, alu okna, adaptacija stanovanja, polaganje keramike, polaganje parketa, linolej, menjava oken, strešna okna, krovec, vhodna vrata, avtomobilski nadstrešek, pleskarji, rolo senčila, obnova parketa, pergole, nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: rolete, rolo senčila, polkna, plise zavese, komarniki, žaluzije, zunanje žaluzije, tende, notranje žaluzije, senčila, roloji.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katero okensko senčilo mi omogoča najboljšo toplotno izoliranost?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo zunanja senčila, to so rolete in žaluzije. Med nijmi so predvsem rolete zelo vsestranske, saj poleti zelo učinkovito preprečujejo vdor sončnih žarkov v prostor, pozimi pa oknu zagotavljajo visoko toplotno izolacijo. K toplotni izolaciji lahko sicer pripomorejo tudi notranja senčila, kot so roloji in plise zavese.

 • Kakšna je v praksi razlika med podometnimi in nadometnimi senčili?

  Kot že ime pove, so podometna senčila montirana pod ometom, nadometna pa nad. Nadometna se montirajo večinoma, kadar podometna montaža ni več mogočoa. Podometna montaža namreč, poleg tega da je bolj estetska na pogled, poveča toplotno izolativnost okna.

 • Ali se bolj splača popravilo ali nakup novih senčil?

  To je odvisno od tega, kako kvalitetno zaščito nudijo naša stara senčila. Novejša senčila so namreč veliko kvalitetnejša. Načeloma imamo možnost, da pri podometnih senčilih zgolj zamenjamo zunanje žaluzije ali rolete, pri nadometnih pa izbiramo med menjavo rolete v obstoječi omarici (zamenjamo samo mehanizem, ne pa tudi omarice) in zamenjavo celotnega roletnega sistema skupaj z oknom.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu notranjih senčil?

  Pri nakupu notranjih senčil imejte v mislih predvsem namembnost senčil: glede na to, kako zatemnjeno in toplotno izolirano sobo želite, izberite med prosojnimi, polprosojnimi in zatemnjenimi tkaninami. Debelina tkanine bo vplivala tudi na ambient v sobi. Nenazadnje pa upoštevajte tudi dekorativni element sečnil in izberite takšne, ki se dobro podaju vašemu prostoru.

Nedavna povpraševanja za senčila, Sežana

Polkna

 • Število polken: 11
 • Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece

Prosim, vas za izdelavo ponudbe za senčila z gibljivimi lamelami (les, polkna in sicer za okna 1 X X90, 2x X, 3x X, 2 x 80 X ter balkonske vrata 1 X X, 1X 80X in X dvokrilna) V kolikor je mogoče če se lahko pobarva z barvo palisader. ROK: september LP

Plise senčila

 • Število plise senčil: 4
 • Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, prosim za informativno ponudbo za izdelavo 4 plise senčil. Panoramsko drsno okno v dnevni sobi: (pri odpiranju se okni zamakneta za cca 10cm, tako da je dovolj prostora za plise) x cm xcm (bele barve, z vzorcem, podnevi prepušča svetlobo, ponoči se ob prižgani luči NE vidi v prostor) Spalnica: 64x cm (bele barve, z vzorcem, podnevi prepušča svetlobo, vendar se NE vidi v prostor - za ponoči so na oknu rolete) Balkon: material, ki zmanjša toploto sonca v prostor 64x cm (bele barve, z vzorcem, podnevi prepušča svetlobo, ponoči se ob prižgani luči NE vidi v prostor) Zanima me tudi okviren čas dobave. Najlepša hvala. Lp,

Polkna

 • Število polken: 7
 • Potrebujete montažo?: Ne
 • Predviden rok za montažo: 1 - 3 mesece

Prosim za dobavo polken, na svojem okvirju, iz jelovega in varianta 2 macesnovega lesa, kot sledi: Jelova Macesen Dim. / dvokrilna kom 3 Dim. / dvokrilna kom 2 Dim. 78/ enokrilna kom 2 Špalete so globine 13 cm iz fasadne silikatne opeke.