Zahtevaj brezplačne ponudbe za streho v Rogaški Slatini

41 izvajalcev v bližini

Že 1.399 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

16 najboljših ponudnikov streh Rogaška Slatina, 2022

103 zaključeni projekti s povprečno oceno 4,8

BOŠTJAN IVANOŠ s.p.

4,4
49 ocen
5,0
Majda V. , pred 8 leti

Hiter, zanesljiv in korekten. Vse pohvale, nimamo nobenih pripomb.

Hvala za Vaše več kot lep mnenje ter Vašo odločitev za nas

5,0
Valter P. , pred 8 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenega roka za začetek del, dogovorjene cene iz ponudbe ni spreminjal, pred začetkom del je streho pregledal in povedal, kako bo potekala obnova. Po ugodni ceni je priskrbel želeno kritino in brez problema sproti odpravljal napake oz. težave, ki so se pojavljale med sanacijo strehe. Prav tako je tudi po zelo ugodni ceni in zelo kakovostno opravil dodatna dela (zidanje novega dimnika, položitev izolacije na podstrešju, vgradnja novega strešnega okna). Bil je tudi dosegljiv in vedno na voljo za dodatna vprašanja in pojasnila. Skratka, z izbranim ponudnikom sem (bil) zelo zelo zadovoljen in nimam nanj prav nobenih pripomb. Korekten in profesionalen je bil od začetka do konca.

Najlepša hvala za Vaše več kot lepo mnenje. Seveda je najlepše, da je stranka zadovoljna. Hvala Vam, da ste nam zaupali! LP, Martina

20+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017

Storitve: streha, popravilo strehe, prekrivanje strehe, pločevinasta kritina, krovstvo, kritina, strešne kritine, izolacija strehe, krovec, menjava strehe.

Zahtevaj ponudbo

Matjaž Turnšek s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Orjana Š. , pred 9 meseci

Za prekrivanje strehe, sem izbral izvajalca Matjaž Turnšek s.p. Gospod je prišel, vse zmeril in pripravil ponudbo. Izvedba je bila hitro ter kvalitetno opravljena. Zelo zadovoljen. Priporočam.

5+
Let na tržišču

Storitve: prekrivanje strehe, pločevinasta kritina, krovstvo, popravilo strehe, izolacija strehe, menjava strehe, strešne kritine, streha, krovec, kritina.

Zahtevaj ponudbo

GAJSTER, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Ekotri d. , pred 1 letom

Za prekrivanje strehe smo vzeli krovce iz podjetja GAJSTER. Korektno izvedeno delo.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih
10+
Let na tržišču

Storitve: krovec, pločevinasta kritina, krovstvo, hiša na ključ, temeljna plošča, gradnja hiše na ključ, gradnja hiše, strešne kritine, gradbena podjetja, zidarska dela, popravilo strehe, streha, gradbena dela, prekrivanje strehe, izolacija strehe, menjava strehe.

Zahtevaj ponudbo

MBT HIŠA d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Martin M. , pred 4 meseci

Držali so se dogovorov in dobra sprotna komunikacija.

Iskrena hvala na zaupanju. Mrazi

5+
Let na tržišču

ROBERT VEK S.P.

5,0
3 ocene
5,0
Ivan V. , pred 6 leti

Ponudnik, ki smo ga izbrali je hitro odreagiral in prišel na ogled in izmeritev. Izdelal in poslal je tudi predračun, katerega smo po primerjavah tudi izbrali. Z opravljenim delom krovske ekipe g.Roberta Vek-a sem zelo zadovoljen. Potrjujem s čisto petico. Zelo zadovoljen!

5,0
Tatjana Č. , pred 4 leti

Ponudnik se je držal rokov, pomagal nam je z nasveti, fantje so hitri, zanesljivi, strokovni. cena je bila kot smo se dogovorili. Fantje,kapo dol, čista petica. Priporočam!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
5,0
Andrej H. , pred 2 letoma

Podjetje je že od prvega stika dalje bilo neprimerljivo z ostalimi, saj takšnega super odnosa nisva pričakovala.Cenovno ugodni, kvaliteta izdelkov in montaže vrhunska! Komercialisti zelo zelo prijazni, vzamejo si čas in se potrudijo v nulo za stranko. Odločala sva se med ogromno ponudniki, ampak na koncu ni bilo dileme in še enkrat bi izbrala isto.

Odločil sem se za DOM STREHA. Ponudba je bila najbolj ugodna. Delo so opravili v roku po pogodbi in strokovno. Zelo sem zadovoljen z izvajalcem.

10+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: alu okna, okna in vrata, menjava oken, pvc/alu okna, balkonska vrata, lesena okna, okna, strešna okna, pvc okna, plastična okna, les/alu okna.

Zahtevaj ponudbo

HOSEKRA d.o.o.

4,5
2 oceni
5,0
Damjan K. , pred 1 letom

Hosekra d.o.o. so nam naredili nadstrešek za avto. Zadovoljni!

4,0
Branko G. , pred 1 letom

HOSEKRA d.o.o. so nam prekrivali streho. Smo bili zadovoljni.

10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: menjava strehe, nadstreški za avto, krovec, kritina, nadstreški za balkone, nadstreški z lopo, pločevinasta kritina, samostojni nadstreški, prekrivanje strehe, nadstreški, strešne kritine, streha, nadstreški za terase, izolacija strehe, leseni nadstreški, pergole.

Zahtevaj ponudbo

MARKO FRANC, s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: krovstvo, izolacija strehe, popravilo strehe, krovec, streha, prekrivanje strehe, kritina, strešne kritine, pločevinasta kritina, menjava strehe.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: menjava strehe, hidroizolacija terase, prekrivanje strehe, hidroizolacija, gradbena podjetja, gradbena dela, zidarstvo, kritina, izolacija strehe, hidroizolacija temeljev, popravilo strehe, pločevinasta kritina, zidarska dela, strešne kritine, temeljna plošča, hidroizolacija kleti.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: strešna okna, mizarstvo, pločevinasta kritina, menjava oken, alu okna, drsna vrata, vgradne omare, pvc/alu okna, mizar, vhodna vrata, prekrivanje strehe, alu vhodna vrata, mizarske storitve, popravilo strehe, plastična okna, izolacija strehe.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
10+
Let na tržišču

Storitve: streha, popravilo strehe, krovec, strešne kritine, krovstvo, pločevinasta kritina, menjava strehe, prekrivanje strehe, kritina, izolacija strehe.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: menjava strehe, izolacija strehe, kritina, prekrivanje strehe, strešne kritine, krovec, popravilo strehe, krovstvo, streha, pločevinasta kritina.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: krovec, kritina, streha, menjava strehe, strešne kritine, izolacija strehe, krovstvo, prekrivanje strehe, popravilo strehe, pločevinasta kritina.

Zahtevaj ponudbo

JANKO VIZJAK s.p.

 
0 ocen

Storitve: izolacija strehe, streha, krovec, popravilo strehe, menjava strehe, pločevinasta kritina, prekrivanje strehe, krovstvo, kritina, strešne kritine.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri so najprimernejši meseci za gradnjo ali menjavo strehe?

  Najprimernejši čas za gradnjo ali menjavo strehe je med majem in oktobrom. Zimsko obdobje je neprimerno zaradi možnosti snega, zgodnjepomladno pa zaradi dežja, ki otežuje delo na strehi. Težavo predstavlja tudi mraz: če se temperature spustijo pod 4 stopinje, lepilni strešni materiali ne bodo delovali pravilno.

 • Ali za frčado potrebujem gradbeno dovoljenje?

  Za poseg v strešno konstrukcijo, kakršna je izdelava frčade, boste potrebovali gradbeno dovoljenje.

Nedavna povpraševanja za strehe, Rogaška Slatina

Izdelava ostrešja

 • Oblika storitve: Rekonstrukcija/adaptacija ostrešja
 • Površina strehe (v m2): 182
 • Vrsta kritine: Opečni strešniki
 • Dodatne storitve: Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.), Montaža strešnih oken
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Na starem stanovanjsko gospodarskem objektu ( let) nameravamo naredit betonsko ploščo in postavit na njo novo streho. V prilogi so dimezije strehe. Zanimajo me vse variante: a) komplet postavitev strehe - prioriteta b) dobava lesene konstrukecije s pripadajočimi deli (deske, letve...) c) dobava lesene konstrukcije s postavitvijo le te, d) dobava kritine Tondach (bravura ali Figaro delux) ali Gerard. Kaj predlagate ? Barva kritine mora biti temna (črna) Hvala v naprej

Izdelava ostrešja

 • Oblika storitve: Novo ostrešje (novogradnja)
 • Površina strehe (v m2): 155
 • Vrsta kritine: Opečni strešniki
 • Dodatne storitve: Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pri izračunu je potrebno upoštevati, da bo hiša daljša po dolžini 0,2 m in širini 0,5 m (mere hiše so 11 x 8,60, naklon strehe je 35 %). Na streho bi položila opečni creaton črne barve, najboljše klase in klasične žlebe. Škatel ne bo, mansarda pa bo betonirana v ravnem delu. Z gradnjo prinčemo v začetku aprila. Prav tako bi dala na streho snegobrane. Zanima naju okviren predračun za ves material in delo celotne strehe. Prilagam skice po načrtu. -

Prekrivanje strehe

 • Površina strehe (v m2): 120
 • Vrsta kritine: Pločevina
 • Ravna streha: Ne
 • Dodatne storitve: Toplotna izolacija strehe, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.), Razkrivanje strehe, Odvoz stare kritine
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, na stanovanjski hiši bi želeli menjati kritino, ker je trenutna dotrajana. Odločili smo se za pločevino, ker v nadstropju ni bivalnih prostorov. V kolikor bi bilo možno, bi želeli menjati kritino še letos, ker je zaradi toče nastalo kar nekaj poškodb. Prosimo za ponudbo in okviren možen čas izdelave, v kolikor je to še v letošnjem letu. Hvala in lep pozdrav.