49 ocen za podjetje BOŠTJAN IVANOŠ s.p.

5.0 / 5
Vida J. - pred 9 meseci
Poudnik je sel zelo na roko. Svetoval, bil dosegljiv, delavci strokovni in prijazni, hitri. Cena veliko nizja id vseh ostalih, svoje dvigalo. Priporocamo!
Odgovor ponudnika
🥰najlepša Vam hvala od nas Vseh za tako lepo oceno in pohvale !
5.0 / 5
Matjaž F. - pred 11 meseci
Hitra izvedba, striktno upoštevanje dogovorov. Cena se ni spremenila od osnovne ponudbe, kljub manjšim dodatkom. Priporočam!
Odgovor ponudnika
Najlepša Vam hvala!
5.0 / 5
Jože N. - pred 1 letom
Presenečen sem nad njegovo profesionalnost jo in odzivnostjo. 29. maja ste mi poslali kontakte in danes, 12. junija so z deli zaključili. Držal se je vseh dogovorov, tega enostavno pri večini izvajalcev nisem navajen. Hvala vam in tega izvajalca resnično zelo priporočam.
Odgovor ponudnika
Najlepša Vam hvala za tako lepo oceno !
5.0 / 5
Biljana J. - pred 1 letom
S partnerjem imava same pohvale za gospoda Ivanoša in njegovo ekipo. So zelo vestni, marljivi in hitri ter natančni. Streho so zamenjali v 2 dneh, končna cena je bila enaka predračunu. Že po telefonu je gospod Ivanoš deloval zelo zanesljivo kar se je kasneje izkazalo za resnico. Prvi je bil, ki je prišel objekt pogledat in to zelo hitro po telefonskem pogovoru. On in njegova ekipa so resnično vredni vseh pohval in midva jih iskreno priporočava. Je pošten, kar boste tudi sami spoznali, če se odločite za njih. Nama je žal, da se gospod Ivanoš ne ukvarja še z drugimi storitvami poleg krovstva, ker bi se definitivno odločila zanj. Komur ni do zavlačevanja in izgubljanja živcev z raznimi mojstri se bo odločil zanj. Streha je fantastična, njihovo delo pa izjemno natančno in strokovno opravljeno. Res vse pohvale, da sva dobila tako ekipo je že praktično zadetek na loteriji. Še enkrat bi rada povedala, da jih iz srca priporočam.
Odgovor ponudnika
Iz srca od vseh hvala lepa
4.7 / 5
Andrej P. - pred 3 leti
Zaenkrat zelo zadovoljen! Cena enaka predračunu, hitro odzivanje na klice in maile, stvar se je malenkostno zavlekla, ampak je bilo vmes tudi slabo vreme, tako da na koncu se je vse izteklo v zelo doglednem času. Mlada ekipa, dobro organizirana in hitra! Vsekakor priporočam!
kakšna malenkost, ki je bila predhodno dogovorjena, pa se je potem pozabila, ampak nič tragičnega.
4.3 / 5
Emil V. - pred 4 leti
Presenetila me je mladost ekipe, vendar jo moram pohvaliti, izdelek izgleda odlično in upam, da je tudi kvaliteta temu primerna, kar pa se bo pokazalo čez kakšno desetletje. Končna cena enaka predračunu. Odzivnost odlična, roki izpolnjeni!
5.0 / 5
Boštjan N. - pred 4 leti
Ponudnik se je zelo hitro odzval. Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Profesionalno hitro opravljeno delo. Super ekipa! Hvala!
5.0 / 5
Matej R. - pred 4 leti
Z vašo pomočjo sem izbral primernega ponudnika, Krovstvo Ivanoš. Gospod Boštjan je bil prvi, ki se je odzval na povpraševanje in prišel objekt pogledat že naslednji dan. Prekrivanje strehe bi lahko opravili v nekaj dneh, vendar zaradi mojega časa ni bilo mogoče. Od ogleda objekta do izvedbe je minilo 14 dni. Kljub slabi lokaciji so se lotili dela in ga opravili cenovno ugodno in profesionalno. Delo in strokovnost šefa in delavcev bi ocenil z 5, edino kar me je zmotilo je to, da niso pospravili vsega za seboj.
4.7 / 5
Benjamin L. - pred 4 leti
Ponudnik je vse delo opravil vestno in v skladu z dogovorom. Tudi prvi dež je pokazal, da je streha položena profesionalno. Delavci so bili marljivi in v dveh dneh uredili vse.
Ob prvotno določenem datumu je prišlo do manjšega zamika, kar pa ni bilo posebej problematično, pa še vreme nam je šlo na roko!
4.7 / 5
Matjaž R. - pred 4 leti
Z izvajalcem smo zelo zadovoljeni, tako kar se tiče kvalitete, cene,.... Nadvse bi tudi pohvalili delavce, ki so bili pridni, natančni.... Same pohvale.

Primeri povpraševanj

Površina strehe (v m2): 200
Vrsta kritine: Opečni strešniki
Dodatne storitve: Montaža strešnih oken, Toplotna izolacija strehe
Naša streha je dvokapna, ima 3 strešna okna in 2 dimnika, kjer bomo povsod potrebovali obrobe. Sedanja kritina je salonitna (uničena od toče). Naklon strehe je kar precejšen, nekje med 30 - 40 stopinjami in upam, da sem izbrala primerno kritino: Creaton Rapido. Zaradi tega bo potrebno latvanje in seveda bi dodali zračni most, mogoče pa tudi vetrne sponke, saj smo na zelo izpostavljenem mestu. Dodala bi tudi parapropustno snov in to bi bilo to.... Mislim vsaj. Želim lep dan!
Streha, Krovstvo
Površina strehe (v m2): 2
Vrsta kritine: Opečni strešniki
Pozdravljeni, v neurju v začetku tedna je veter s strehe odnesel par strešnikov, zato bi potreboval omoč kakšnega krovca, da bi si ogledal streho in uredil zamenjavo z novimi strešniki. Delo ni zahtevno, tudi časovno predvidevam, da bi vzelo malo časa, vseeno pa bi želel to čimprej urediti. Hvala. Lep pozdrav, , Mengeš
Površina strehe (v m2): 60
Vrsta kritine: Bitumenska kritina/tegola
Ob zadnji ujmi,nam je odkrilo streho,nujno rabim krovca za poporavilo,prednjega dela strehe na hiši.Hiša je visoka,tako,da bi bilo treba postaviti oder za ogled in obnovo.Nahajamo se na Malem Trebeljevem,hiša je zavarovana,zato,bi rabila čimhitrejšo pomoč.Z vse informacije,se vam iz srca zahvaljujem. Hvala in lp
Površina strehe (v m2): 180
Vrsta kritine: Pločevina
Dodatne storitve: Hidroizolacija strehe, Toplotna izolacija strehe, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
Zanima me okvirna ponudba za kvalitetno pločevinasto streho ali za tegolo. Več podatkov spodaj. Pred 7 leti sem prenovil hišo in med drugim idelali mansardo. Pod streho smo dali 25cm izolacije (recikliranih papir/celuloza), na priporočilo prijatelja arhitekta z vpihovanjem pod pritiskom. Sedaj malce dvomim da je z izolacijo vmes kaj narobe (se je sesedla ali zmočila - nadstrešek na enem mestu malce pušča) in bi rad to preveril ter mogoče dopolnil ali saniral, če je to možno. Glede strehe pa imam 15-20 let staro streho s tegolo, pri prenovi pa smo naredili tudi en nadstrešek da smo dvignili prostor za kopalnico v mansardi, kjer sedaj malce pušča. Razmišljam o popravilu ter o opciji da se streha na novo prekrije (opcijsko preko obstoječe kritine z dodatnimi letvami in novo kritino ter dodatno izolacijo in kanalom prezračevanje - če ima to smisel in je izvedljivo). Zanimala bi me katero kritino priporočate (teh je res veliko) v smislu dobre kvalitete za primerno ceno in seveda okvirna cena. Dimenzije so: - prednji del strehe je nekje 9m širine in 7m višine, poteka pod kontom kakšnih 70 stopinj in je zelo navpičen - zadnji del (sončni) je nekje 9m širine in ene 10m višine/dolžine, poteka pod kotom ene 15 stopinj, gor pa je še frčada nekje 4x4m LP
Površina strehe (v m2): 160
Vrsta kritine: Pločevina
Dodatne storitve: Montaža strešnih oken, Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
Praktično sta dva objekta, katerih skupna površina je kvadratnih metrov-hiša, nadstrešek. Nadstrešek še ni pokrit, na hiši pa je tegola, katero bi pustil na hiši, tako da sekundarne kritine ne potrebujem. Bi pa imel motažo tudi dveh veluksovih oken. Razmerje v kvadraturi je m2 hiša;nadstrešek 50m2. Oboje je klasične izvedbe-le na strehi sta dva čopa. Kritina naj bo s posipom, klasične izvedbe in da ima garancijo 20 let in več. Treba bo letvanje, na obeh objektih
Škofljica
Površina strehe (v m2): 300
Vrsta kritine: Opečni strešniki
Dodatne storitve: Toplotna izolacija strehe
Dodatno: - izolacija strehe: gre za delno pohodno neurejeno podstrešje (lesene deske), kjer je potrebno odstraniti dosedanjo izolacijo iz steklene volne in namestiti novo, verjetno 40cm (?) na tlorisu ca m2 - glede na to, da so v 2. nadstropju hiše stropovi leseni - barvanje napušča 50m2 (višina od 5-8m), - obstoječa streha je stara 25 let, klasični opečnati strešniki, razmišljam, da bi samo zamenjali, brez "zračnega zidu" in lajštanja na strehi Potrebujem res ugodno ponudbo. Izvedba zaželjeno po 23.9.-15.10. Se zahvaljujem.
Streha, Krovec
Površina strehe (v m2): 50
Vrsta kritine: Pločevina
Dodatne storitve: Kleparske storitve (montaža žlebov, snegobranov ipd.)
Rabil bi ponudbo za pokritje lesene nadstrešnice (enokapnica) v velikosti 50 m2 (dim. strehe: 7.6mx6.3m) s črno pločevinasto kritino v obliki opeke. In sicer. - iz treh straneh je obroba v dolžini cca.19,5m - na četrti strani bo žleb v dolžini 7.60 m Lahko mi tudi ponudite dobavo pločevinaste kritine s filcem v črni barvi: 50 m2 Hvala.
Površina strehe (v m2): 200
Vrsta kritine: Opečni strešniki
Dodatne storitve: Montaža strešnih oken
Odločam se za menjavo strešne kritine z tondahom.Strešno kritino nabavim sam.Zanime me cena za odstranitev stare opeke in namestitev nove na obstoječe late.Streha je navadna dvokapnica s kotom cca35 stopinj.Žlebovi ostanejo enaki.Nove bi bile le veterne obrobe. Zanime me še cena vgradnje treh strešnih oken.Bilo bi jih treba zamenjati z novimi.Nabavim jih sam.Na strehi je še eden dimnik za katerega bi bilo potrebno izdalati obrobo. Sem iz Rogaške Slatine. Hvala in lp
Streha, Krovstvo
Površina strehe (v m2): 100
Vrsta kritine: Opečni strešniki
Zamenjava kritine na objektu, Sedaj je eternit. Naklon strešine 45%.. Vizuelno se najbolj nagibam k domino kritini ( creaton , tondah ) v grafitni ali rjavi barvi. V ponudbi ponuditi odstranitev kritine s letvami, izvedba še sekundarno kritino, zračni kanal , letvanje in kritina. Če je še kaj svetujte - hvala. LP
Površina strehe (v m2): 75
Vrsta kritine: Opečni strešniki
Dodatne storitve: Toplotna izolacija strehe
vrsta kritine BOBROVEC, del zgradbe pavilijon s trikotniki, naklon cca 45 stopinj Radi bi tako ali podobno kritino zaradi "starinskega" izgleda, neglazirano. Ne vemo, ali se dajo trikotniki prekriti s to kritino. Streha podeskana in zaščitena s strešno lepenko. Treba bi bilo nabiti late in prekriti; notranja izolacija med tramovi ( npr. tervol) vključno s prekrivnimi letvicami ali štukaturami. Izolacija na recimo 2/3 objekta