Zahtevaj brezplačne ponudbe strokovnjakov za varstvo pri delu v Rogaški Slatini


Že 1.399 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

2 najboljših strokovnjakov za varstvo pri delu Rogaška Slatina, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

5,0
Šefik D. , pred 10 meseci

Odličan ocena za JUSTIN za pomoč pri izpitu za villičarista.

20+
Let na tržišču

Storitve: ekologija in varstvo okolja, požarni red, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), izpit za viličarja, haccp, požarna varnost, koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.).

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: ekologija in varstvo okolja, požarna varnost, varstvo pri delu (izpit, ocena tveganja idr.), izpit za viličarja, izpiti in usposabljanja (viličar, tgm ipd.), koordinacija gradbišč, varstvo pri delu, požarni red, haccp.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kdo mora opraviti izpit iz varstva pri delu?

    Izpit iz varstva pri delu mora opraviti vsak, ki je zaposlen v Republiki Sloveniji. Usposabljanje in izpit mu mora zagotoviti delodajalec, vsebina usposabljanja pa je odvisna od delovnega mesta, na katerem je zaposlen.

  • Kdaj mora delavec opraviti varstvo pri delu?

    Po Zakonu o varnosti in zdravju pri delu, mora delodajalec delavca usposobiti za varno delo ob sklenitvi delovnega razmerja, pred razporeditvijo na drugo delo, pred uvajanjem nove tehnologije in novih sredstev za delo ter ob spremembi v delovnem procesu, ki lahko povzroči spremembo varnosti pri delu.

Nedavna povpraševanja za strokovnjake za varstvo pri delu, Rogaška Slatina

Požarna varnost

  • Katere storitve potrebujete?: Požarni red

Pozdravljeni Smo večstanovanjski objekt s tremi vhodi ( vsak ima svojo hišno številko). V vsakem vhodu je 10 stanovanj, torej skupno 30 stanovanj ter posebej še garaže, ki se držijo objekta. Upravnik je ugotovil, da objekt ni skladen s protipožarno zakonodajo in da je potrebno izdelati oziroma opraviti revizijo požarnega reda. Hvala lepa

Požarna varnost

  • Katere storitve potrebujete?: Požarni načrt

Prosim za ponudbo za izdelavo Požarnega elaborata za apartmajski objekt, ki bo projektiran na osnovi OPPN. Ponudba naj obsega svetovanje pri IDZ, elaborat PGD in potrebno dokumentacijo (izkaz) za PID Etažnost: K + P + 5 Ocena btto površine: KLET 1. m2 uvoz, parkirišče PRITLIČJE 1. m2 vhod, foyer, kavarna,... 1. NAD 1. m2 apartmaji 2. NAD 1. m2 apartmaji 3. NAD 1. m2 apartmaji 4. NAD 1. m2 apartmaji 5. NAD m2 apartmaji ------------------------------------------------------------- VSE SKUPAJ BTTO 8. m2 ocena NETO koristna 7. m2