Zahtevaj brezplačne ponudbe čistilnih servisov v Rogaški Slatini

14 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.399 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

11 najboljših čistilnih servisov Rogaška Slatina, 2022

15 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Joze M. , pred 1 mesecem

Ponudnik je izpolnil moja pričakovanja, delo je bilo dobro opravljeno.

4,7
Marlena S. , pred 4 meseci

Super storitev in kakovost

100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: čiščenje hiše, čistilni servisi, čiščenje stanovanja, čistilka, čiščenje na domu, čiščenje pisarn, čiščenje poslovnih prostorov, dezinfekcija prostorov, čiščenje oken, razkuževanje prostorov.

Zahtevaj ponudbo

Žan Šmid s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Vita P. R. , pred 4 leti

Super komunikacija. Odlično delo!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: čiščenje oken, čiščenje na domu, čistilka, čiščenje hiše, dezinfekcija prostorov, čistilni servisi, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje stanovanja, razkuževanje prostorov, čiščenje pisarn.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Jana P. S. , pred 1 letom

Prva res odlična izkušnja z izvajalci na domu. Držijo se rokov, odlična kvaliteta storitve in prilagodljivost glede na stanje sten, fleksibilnost pri dogovarjanju. Cena je pri izvajalcu BAST, Barbara Stojc s.p. ostala enaka kot v začetni ponudbi ne glede na večjo količino dela.

5,0
Miha G. , pred 1 letom

Gospa Barbara se je prilagodila našemu urniku in prišla k nam počistit kopalnico in kavč. S seboj je prinesla 3 vreče pripomočkov in čistil, všeč nam je bilo tudi, da je uporabljala naravna čistila. Delo je opravila v dogovorjenem času in zraven smo tudi prijetno poklepetali. Vse je bilo očiščeno kot je treba, in z gospo Barbaro bomo zagotovo še sodelovali!

Izbor strank 2021

Storitve: pleskanje, čiščenje poslovnih prostorov, pleskanje šol in vrtcev, pleskanje stanovanja, pleskarji, razkuževanje prostorov, slikopleskarstvo, čiščenje pisarn, dezinfekcija prostorov, slikopleskarska dela, beljenje, pleskarstvo, čiščenje stanovanja, čiščenje hiše, polaganje tapet, čistilni servisi.

Zahtevaj ponudbo

Danilo Umek s.p.

4,8
4 ocene
5,0
Urška R. , pred 2 letoma

Sem bila zelo zadovoljna, se bomo še slišali za sodelovanje! Definitivno priporočam!

5,0
Martina L. , pred 11 meseci

Za čiščenje smo izbrali g. Danila, kar tudi potem nismo obžalovali.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2021

Storitve: dezinfekcija prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje oken, razkuževanje prostorov, čiščenje hiše, čiščenje pisarn, čistilni servisi, čiščenje na domu, čiščenje stanovanja, čistilka.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Dirindar distribucija d.o.o. , pred 3 leti

Ponudnik se je držal rokov, delo opravil po dogovoru in se držal cene. Vse je bilo, kot je bilo dogovorjeno. Pohvalila bi kvaliteto opravljenega dela in dobrega sodelovanja.

4,3
Aleksander M. , pred 4 leti

Pogajalski pristop vodstva, nadzor nad opravljenim delom, obveščanje o spremembah, spoštovanje dogovora.

Spoštovani gospod Aleksander, za vašo oceno se vam najlepše zahvaljujem. S prijaznimi pozdravi, Adrijana

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2018

Storitve: čiščenje pisarn, čistilni servisi, dezinfekcija prostorov, čiščenje hiše, čiščenje na domu, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje stanovanja, čistilka, čiščenje oken, razkuževanje prostorov.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: čistilka, pleskarstvo, pleskarji, čiščenje stanovanja, dezinfekcija prostorov, čiščenje hiše, čiščenje oken, beljenje, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje na domu, barvanje fasade, slikopleskarstvo, slikopleskarska dela, pleskanje šol in vrtcev, razkuževanje prostorov, beljenje sten.

Zahtevaj ponudbo

MIRJANA MAJER s.p.

 
0 ocen

Storitve: čiščenje stanovanja, čiščenje oken, čistilka, čistilni servisi, čiščenje hiše, čiščenje na domu, dezinfekcija prostorov, razkuževanje prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje pisarn.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiše, čiščenje stanovanja, dezinfekcija prostorov, čistilka, čiščenje oken, čiščenje pisarn, čistilni servisi, razkuževanje prostorov, čiščenje na domu.

Zahtevaj ponudbo

COSWIN d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: razkuževanje prostorov, čistilni servisi, čiščenje oken, čiščenje stanovanja, čistilka, čiščenje hiše, čiščenje na domu, dezinfekcija prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje pisarn.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: čiščenje na domu, čiščenje oken, čistilka, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje pisarn, čiščenje stanovanja, čistilni servisi, razkuževanje prostorov, dezinfekcija prostorov, čiščenje hiše.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: čistilka, čiščenje pisarn, čiščenje hiše, čistilni servisi, razkuževanje prostorov, čiščenje stanovanja, dezinfekcija prostorov, čiščenje oken, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje na domu.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako izbrati dober čistilni servis?

  Priporočamo, da si na spletu preberete, kateri čistilni servisi ali posamezni čistilci imajo dobre reference in pozitivne ocene. Za mnenje lahko povprašate tudi prijatelje in znance, lahko pa pišete na primerjam.si in zastonj vam bomo poslali šest ponudb preverjenih izvajalcev, med katerimi lahko izbirate.

 • Katerih opravil običajno čiščenje čistilnega servisa ne zajema?

  Za čiščenje posebnih površin, kot so okna, preproge, sedežne garniture, pa tudi recimo notranjost omar, se boste morali posebej dogovoriti, saj v običajno čiščenje ni vključeno.

 • Ali lahko sam specifično določim, katera opravila želim imeti postorjena?

  Katera opravila želite imeti postorjena, boste specificirali že s čistilnim servisom, ne škodi pa, če se o pričakovanjih pogovorite tudi z osebo, ki pride čistiti vaše stanovanje ali pisarno.

 • Ali moram pred prihodom čistilke oziroma čistilca kaj postoriti sam?

  Priporočamo, da pred prihodom čistilcev sami poskrbite za splošen nered, kot je pospravljanje raznih predmetov in igrač na svoje mesto. Čistilci bi nered sicer pospravili, a to bi jim vzelo čas, ki bi bil sicer namenjen drugim opravilom (brisanje tal, površin, in podobno).

 • Ali moram biti v času čiščenja prisoten na lokaciji?

  Ne. Po prvem sestanku, kjer se dogovorite za obseg dela, lahko ključe prepustite čistilki oziroma čistilcu, ki bo vaš dom očistila, ko boste odsotni.

 • Kako moram očistiti tekstilno talno oblogo?

  Tekstilno talno oblogo je potrebno očistiti vsaj enkrat letno, pri družinah z mahnimi otroci ali malimi živalmi pa še pogosteje.