Zahtevaj brezplačne ponudbe za čistilno napravo v Rogaški Slatini


Že 1.399 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

1 najboljših ponudnikov čistilnih naprav Rogaška Slatina, 2022

4 zaključeni projekti s povprečno oceno 4,8

5,0
Slavko C. , pred 10 meseci

HITER DOBAVNI ROK IN OB MINUTI KOT JE BILO DOGOVORJENO

5,0
Matjaž K. , pred 1 letom

Ponudnik Ekoprojekti, Andrej Brilej s.p. nam je znal svetovati glede čistilne naprave. Spoštoval je rok, prišel je tudi na kontrolo.

10+
Let na tržišču

Storitve: male čistilne naprave, električne čistilne naprave, male komunalne čistilne naprave, povozne čistilne naprave, rastlinske čistilne naprave, betonske čistilne naprave, biološke čistilne naprave, čistilne naprave, čistilne naprave brez elektrike, pasivne čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so razlike med posameznimi čistilnimi napravami?

  Vse čistilne naprave bodo učinkovito očistile odpadno vodo iz vašega gospodinjstva, a med njimi obstajajo pomembne razlike. Prva vrsta so rastlinske čistilne naprave, ki so enostavne in ne trošijo električne energije, a zanje potrebujete večjo površino. Poleg tega se v zimskem času njena učinkovitost rahlo zmanjša. Namesto nje lahko izberete malo biološko čistilno napravo, ki je manjša in jo je lažje vkopati, zato je skoraj neopazna. Mala biološka čistilna naprava je nekoliko bolj učinkovita.

 • Kdaj sem pri nakupu čistilne naprave upravičen do subvencije Eko sklada?

  Eko sklad ponuja možnost kredita za vse državljane, ki želijo namestiti malo čistilno napravo. Subvencije za čistilne naprave ponujajo tudi nekatere občine, zato vam svetujemo, da se o tem pred nakupom dodatno pozanimate.

 • Kako moram skrbeti za svojo čistilno napravo?

  Predvsem morate paziti, da v čistilno napravo ne zaidejo predmeti, ki tja ne spadajo. To so na primer lasje, tekstil, ostanki hrane, olja, ženski higienski pripomočki, in podobno. Čistilna naprava je namenjena zgolj odpadni vodi. Poleg rednega vzdrževanja je na leto in pol do dve leti potrebno črpanje in odvoz blata, na pet let pa se priporoča večji servis, ki bo poskrbel, da bo delovanje čistilne naprave še naprej brezhibno.

 • Ali za čistilno napravo potrebujem gradbeno dovoljenje?

  Za malo čistilno napravo z zmogljivostjo do 50PE na potrebujete gradbenega dovoljenja.

Nedavna povpraševanja za čistilne naprave, Rogaška Slatina

Stanovanjski objekt

 • Število oseb (uporabnikov): 4
 • Vrsta čistilne naprave: Mala biološka čistilna naprava
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Stanovanjski objekt, ki bo priključen na MČN, bo zgrajen na hribu, MČN pa bo locirana 80-m od objekta, pod vznožjem hriba (višinska razlika cca 15,0 m). Ne glede na število stalnih stanovalcev (4) bo objekt ''proizvajal'' nadstandardno količino odpadnih voda - 3 kopalnice, 3 wc, savna - whirlpool - tuš, kuhinja + vrtna kuhinja (3 x pomivalno korito, pomivalni stroj), utility (2x pralni stroj), dodatni umivalniki (kotlovnica, garaža, rokodelska delavnica). Hvala in lp.