10 najboljših ponudnikov talnih oblog Kamnik

Rudi mi je s super ekipo obnovil mansardno stanovanje v Ljubljani. Ker je šlo za starejšo hišo, sproti najdenih problemov ni manjkalo, a so vse kakovostno rešili tako da so mi predstavili opcije in podali predlog. Dodatnih stroškov razen nekaj tistega, kar sem dodatno sam želel, praktično ni bilo, oz. je bilo vse obračunano po enoti mere, kot smo se sprva dogovorili ob ponudbi. Nič ni bilo pretežko, naredili so vse kar sem prosil, brez kakršnegakoli pregovarjanja. Glede rokov so bili dosledni, sploh bi jih pohvalil, ker smo imeli pri nas posebno situacijo, kjer se je bilo potrebno časovno zelo prilagajati Oceno pišem šele 5 meseccev po vselitvi in kakšnih skritih napak do sedaj še nisem opazil. Vsi delavci so bili prijazni, urejeni, ne preklinjajo, ne pijejo, za seboj vse počistijo, vsakodnevni kontakt po telefonu med gradjo ni bil nikakršen problem, vedno so lepo obrazložili kaj delajo in koliko časa bo trajalo, tudi podizvajalci, ki jih je imel najete za nekatera dela, so se izkazali kot kakovostni, posebej keramičar in električar! Glede obnove stanovanja jih lahko res priporočam!
Miha K.
4.8 | 8 ocen
Marko Šmon s.p., Lukovica
Vzel si je čas in stvari naredil, kot je treba. Cena je bila ugodna, storitev pa zelo kvalitetna. Priporočam.
Boštjan C.
4.6 | 3 ocene
OBLOGA - IGOR ŠUŠTAR S.P., Kamnik
Vsestransko se nam je zdelo, da ima korekten odnos do strank. Priporočili smo ga tudi drugim.
Miha T.
5.0 | 2 oceni
Ermin Salkić s.p., Domžale
Ponudnik se je držal dogovorjenega roko in cene. Delo je bilo opravljeno profesionalno, z narejenim smo zelo zadovoljni.
Ksenja D.
Res je v redu, zelo sem bila zadovoljna. Zelo odziven, ponudbo je poslal zelo hitro. Držal se je roka, je natančen in hiter. Priporočam!
Maja R.
Vse je bilo ok, tako kot sva se dogovorila.
Aleš C.
5.0 | 1 ocena
ANTON PETRIČ S.P., Dob
Cena, dogovorjen rok, kakovost.
Igor M.
5.0 | 1 ocena
Aleš Benkovič s.p., Domžale
Smo zelo zadovoljni z narejenim.
Aleš J.
Zelo, zelo sem bila zadovoljna, res 100% zadovoljna... Ustrežljivi, prijazni, držali so se roka, cena je bila dobra. Priporočam jih vsakemu!
Modrijan J. s.p..
Ocena pove vse! Zelo sem bil zadovoljen. Nimam pripomb in jih tudi priporočam naprej!
Dušan B.
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.