10 najboljših ponudnikov talnih oblog Ptuj, 2021

4.7 | 13 ocen
Sokpro d. o. o., Gorišnica
S ponudnikom sem hitro stopila v kontakt. Ogledali so si teren. Ob upoštevanju mojih želja in v okviru specifičnih zahtev Lokacijske informacije so pripravili izvrsten idejni načrt za manjšo hišo. Uredili bodo dokumentacijo do gradbenega dovoljenja. Ponudnika sem izbrala zato, ker v timu sodeluje več strokovnjakov s področja gradbeništva (arhitekt, projektant, energetski svetovalec, statik). Dobila sem vtis, da so strokovni in imajo pri poslu dovolj izkušenj. Cena je zelo ugodna. Aktivnosti za pridobitev gradbenega dovoljenja so v teku, tako da dokončne ocene še ne morem podati. Zaenkrat dobro sodelujemo.
Alenka D.
4.9 | 11 ocen
LAMPRET OBNOVA, d.o.o., Majšperk
Ponudnik me je prijazno poklical in prišel na ogled. Po okvirnem dogovoru o strošku obnove mi je poslal predračun za delo in kosovnico materiala, ki sem ga kupil za obnovo kopalnice. Držali so se dogovorjenega roka in v predvidenem času kopalnico tudi obnovili. Sem zelo zadovoljen s končnim rezultatom. Pomagali so mi tudi z nasveti. Delo je bilo profesionalno opravljeno. Zelo sem tudi zadovoljen z obojestranskim zaupanjem, saj so obnovo počeli večino časa brez moje prisotnosti. So zanesljivi in obzirni do sostanovalcev.
Darko Ž.
Smo bili zelo zadovoljni!
Angela A.
5.0 | 2 oceni
TENERO-OUTLET, Matej Dvoršak, s.p., Miklavž na Dravskem polju
Ponudnik se je edini in hitro odzval s ponudbo in telefonskim pogovorom. Ponudil je razumno ceno, zelo dobro opravil dogovorjeno delo in upam, da bomo sodelovali še naprej.
Rosanda D.
Vse okej.
Alojz N.
Zelo sem zadovoljna vse je tako kot smo se zmenili. Upošteval je vsako mojo željo. Res nimam slabe besede za g.Božidarja.
Marjana F.
0.0 | 0 ocen
RABESA d.o.o., Ptuj
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.