Zahtevaj brezplačne ponudbe vodovodarjev v Ljubljani

417 izvajalcev v bližini
6 še na voljo

Že 38.687 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših vodovodarjev Ljubljana, 2021

31 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Maja P. , pred 1 mesecem

Z izvajalcem sem bila zelo zadovoljna. Kvalitetno in hitro izvedeno. Priporočam.

5,0
Marjeta K. , pred 5 meseci

Izbrani ponudnik NOETOVA BARKA IN GRADITELJI d.o.o. ,Hitra odzivnost, prijaznost, kakovostna izvedba.

20+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: vodovodne inštalacije, vodovodna napeljava, vodoinštalater, vodovodar, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo

Tomaž Glavan s.p.

3,6
3 ocene
5,0
Neža Z. , pred 4 leti

Korektno opravljeno delo za pošteno ceno; zelo hitro in točno.

4,7
Polona D. , pred 2 letoma

Prišel je zelo hitro, kljub zasedenosti. Kljub temu, da je izgledalo nerešljivo, ker ima oče v kuhinji še svinčene cevi in da nismo hoteli razbijati kuhinje, je situacijo rešil in vstavil nove odtočne cevi. Naredil je hitro in trenutno izgleda, da tudi kvalitetno. Naj bi držalo vsaj nekaj let, kar smo tudi želeli.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodar, vodoinštalater, nadometna električna napeljava, vodovodne inštalacije, napeljava elektrike, elektroinštalacije, električarji, vodovodna napeljava, električne inštalacije, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Metka Z. , pred 2 letoma

Pozdravljeni, z izbranim izvajalcem sem bila zelo zadovoljna, držal se je rokov, cenovno OK, na splošno vse odlično. Priporočam naprej!

4,7
Ošlak A. , pred 2 letoma

Kvaliteto izvedbe, odzivnost, dogovorjeni roki, upošteva želje stranke, zaupanja vreden!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: zalogovnik za pelete, moderne kopalnice, električni radiatorji, vodovodne inštalacije, plinske inštalacije, zalogovniki, kopalnica na ključ, montaža plinske peči, napeljava plina, električarji, električno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, plinski kamini, električne inštalacije, zalogovniki in bojlerji, vodovodna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

SAFET KURTIĆ S.P.

4,8
2 oceni
5,0
Mojca P. , pred 1 letom

Prilagodljivi in natančni.

4,7
Bojan C. , pred 2 letoma

Držal se je vsega dogovorjenega o opremi, roku, ceni. Vedno dostopen na telefon. Podrobnosti okoli načina izvedbe so bile vedno skupaj dogovorjene. Manjša pripomba na izvedbo je bila hitro odpravljena.

Nepazljivost pri iznosu stare opreme - poškodovan prag vrat.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodno talno gretje, adaptacija kopalnice, električno talno gretje, vodoinštalater, montaža kamina, kopalnica na ključ, vodovodna inštalacija v kopalnici, centralno ogrevanje na elektriko, monterji centralnega ogrevanja, izris kopalnice, moderne kopalnice, izdelava kopalnice, vodovodar, radiatorsko ogrevanje, montaža peči, vodovodne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

GAŠPER SUŠA S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Miran Z. , pred 1 letom

Pohvalim vse: korekten odnos, točnost rokov, kvaliteta izvedbe storitve, ceno...

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: kombinirani bojler, toplotna črpalka za sanitarno vodo, klimatske naprave, lokalno prezračevanje, centralno ogrevanje, ir paneli, talno ogrevanje, sončni kolektorji, toplotna črpalka zemlja/voda, montaža klime, priklop na plinovod, toplotna črpalka za ogrevanje, prezračevalni sistemi, peči in kotli, kotel na drva, ir ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

ROBI BERDNIK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Ines L. , pred 1 letom

Zelo fleksibilen, hitro odziven, cenovno ugoden

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: visokotemperaturna toplotna črpalka, peči na drva, peči na pelete, toplotna črpalka za ogrevanje, obnova kopalnice na ključ, kotel na drva, polaganje talnega gretja, toplotne črpalke, talno gretje, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zemlja/voda, izris kopalnice, vodno talno gretje, kopalnica na ključ, vodovodar, peči za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anja G. , pred 2 letoma

Tocno takšnega izvajalca sva si zelela za prenovo stanovanja. Grega je resen za delo, drži se rokov in dogovorjenega. Tudi cena je zelo v redu, zaenkrat tudi zelo zadovoljna s kakovostjo narejenega. Če bi se enkrat prenavljala stanovanje, bi se zagotovo zanj odločila. Priporočam vsakomur.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: elektroinštalacije, peči na drva, montaža kamina, kopalnica na ključ, hiša na ključ, plinska peč, toplotna črpalka zemlja/voda, slikopleskarstvo, prenova kopalnice, obnova stanovanja, kotel na drva, toplotna črpalka zrak/voda, električarji, toplotne črpalke, temeljna plošča, toplotna črpalka za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

E-NETSI d.o.o.

5,0
1 ocena

Strokovnost, odzivnost, zanesljivost in profesionalen odnos do stranke.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: adaptacija kopalnice, visokotemperaturna toplotna črpalka, servis klime, gradbena podjetja, temeljna plošča, vgradnja klime, toplotna črpalka zemlja/voda, toplotne črpalke, vodovodar, vodovodna napeljava, klima brez zunanje enote, multi split klima, moderne kopalnice, gradnja hiše na ključ, vodoinštalater, prezračevanje z rekuperacijo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Urban Ž. V. 7. S. z. V. V. 7. V. , pred 1 letom

Od dostopnosti do priporočil res nimam pripomb. Delo je bilo opravljeno odlično in hitro!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: priklop na plinovod, adaptacija kopalnice, električno ogrevanje, moderne kopalnice, napeljava plina, monterji centralnega ogrevanja, talno gretje, peči in kotli, plinska napeljava, vodovodna napeljava, peči na drva, plinske inštalacije, kombinirani bojler, centralno ogrevanje, klima naprava, vodoinštalater.

Zahtevaj ponudbo

S ponudbo sem zadovoljen.

Kaj delamo: električno talno gretje, vodovodne inštalacije, prenova kopalnice, talno gretje, adaptacija kopalnice, vodoinštalater, vodovodna napeljava, vodno talno gretje, talno ogrevanje, izdelava kopalnice, obnova kopalnice na ključ, vodovodar, moderne kopalnice, polaganje talnega gretja, kopalnica na ključ, izris kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako poteka montaža vodovodnih inštalacij?

  Grobe vodovodne inštalacije se začnejo polagati takoj, ko je končana gradnja nosilnih sten. Najprej se pod omet in tlake napelje vodovodne cevi. Montira se razvod odtočne inštalacije in razvod cevi za mrzlo in toplo sanitarno vodo. Cevi morajo biti speljane do razdelilne omarice, ta pa mora biti povezana z vodovodnim priključkom na vodomeru. V tej fazi se vgrajujejo tudi odtoki in filtri za odstranjevanje peska ter naprava za nižanje tlaka. Po montaži zaključnih stenskih in talnih slojev pride na vrsto še fina vodovodna inštalacija - priključitev in montaža sanitarnih elementov.

 • Kako pogosto moram obnoviti vodovodne inštalacije?

  Vodovodne inštalacije je nujno zamenjati, če imate še stare svinčene cevi, ki so zdravju škodljive. Načeloma se kopalnica prenavlja, ko so cevi že dotrajane ali pa ko želite spremeniti videz in funkcionalnost vaše kopalnice. Kopalnice ni treba prenavljati vsaj 20 let, z rednim in skrbnim vzdrževanjem vodovodne inštalacije pa še veliko dlje.

 • Kako naj vzdržujem vodovodne inštalacije?

  Vodovodna napeljava zahteva redno in pravilno vzdrževanje. Priporočamo vam, da redno čistite mrežice in druge nastavke na pipah ter da ustrezno poskrbite za odstranjevanje vodnega kamna. Zamenjajte dotrajane odseke vodovodne inštalacije, ne pozabite niti na pregled ventilov.

 • Na kaj moram biti pozoren pri izbiri mojstra za vodovodne inštalacije?

  Priporočamo, da izberete mojstra, ki mu lahko zaupate. Morda vam kakšnega lahko priporoči prijatelj ali znanec, lahko pa na Primerjam.si najdete takšnega, ki je prejel veliko pozitivnih ocen.

Nedavna povpraševanja za vodovodarje, Ljubljana

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujemo ponudbo izvedbo vodovoda in kanalicije na večstanovanjski stavbi v Črnučah. Gre zgornje nadstropje objekta kjer so bili do sedaj skupni toaletni prostori, po novem pa bi se razpeljalo vodo v vsako sobo (skupaj 9 sob), pred vsako sobo pa bi bil števec. Na 4 mestih je pod estrihom vertikala kanalicijo, v te vertikale se razpelje kanalicija vseh osem sob. V prilogi najdete projekt in količine po projektu. Po prejemu ponudbe na osnovi projekta bomo organizirali sestanek pripravo končne ponudbe. Izvedba del je planirana konec junija četek julija. Hvala.

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni, v novi kuhinji bi potrebovala vodovodarja, ki bi v umivalnik (je že montiran) izrezal luknjo za pipo ter jo tudi montiral. Opcijska pa je tudi montaža odvodnih cevi. Za storitev bi prosila danes od 17.00 dalje ali pa jutri zjutraj. Lokacija je Ljubljana-koseze. Hvala in Lp,

Nujno popravilo

Pozdravljeni, ob prenovi kopalnice smo narobe napeljali cevi, pravi sosed, ki se mu v sifonu nivo vode dvigne preveč visoko in mu poplavlja v kopalnici....Ne znamo si pomagati. K sosedu je že prišel vodovodar,očistil glavno cev in rekel, da imamo skupaj priključek na glavno cev in da je treba to, da skupaj uredimo. Radi bi vedeli, če je res napaka z naše strani. Hvala, LP

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Hiša je lesena montažna novogradnja, potreboval bi napeljavo kanalizacije in vodovoda. V prvi fazi nujno v pritličju in pripravljeni nastavki za mansardo. V prilogi vam pošiljam tlorise hiše z označenimi inštalacijami. Toplotne črpalke in podobnih zadev ne bomo imeli. Odločamo se za napeljavo cevi za talno gretje. Ogrevanje bo z elektriko. Prosil bi za pripravo okvirnega predračuna. Zanima me tudi časovni okvir izvedbe. Izvedbo bi potreboval v januarju. Lokacija: Kurešček, Ljubljana

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni. Hiša je skeletna novogradnja, potreboval bi napeljavo kanalizacije in vodovoda. V prvi fazi nujno v pritličju in pripravljeni nastavki za mansardo. V prilogi vam pošiljam tlorise hiše z označenimi inštalacijami. Toplotne črpalke in podobnih zadev ne bomo imeli. Odločamo se za napeljavo cevi za talno gretje. Ogrevanje bo z elektriko. Zanima me tudi časovni okvir izvedbe. Z deli bi začel v januarju. Hvala, LP

Nujno popravilo

Zdravo, potrebujem nekoga, ki bi mi zamenjal 2 wc kotlička, 2 wc deski in pri kotličkih še ventil (2), zunaj imam za zamenjat eno pipo, zamenjava enega umivalnika (polvgradni) in pri bojlerju (toplotna črpalka, ki pa ni problem) mi voda pušča, verjetno je ventil za zamenjat. Zanima me ali je ceneje, da sama material nabavim in mi ga vodovodar samo zamenja, ali je ceneje, da vse skupaj vodovodar priskrbi (ustrezna kvaliteta materiala). Koliko stane 1 ura vodovodnega dela + ali so zraven še kakšni dodatni stroški. Na nek način bi rabila predračun. LP Marjeta

Nujno popravilo

Pozdravljeni, imamo okvaro na bojlerju. ker smo mislili, da je napaka na elektroniki, smo poklicali serviserja, ki je pri pregledu rekel, da je kriv vodni kamen in da potrebujemo vodovodarja, da nam zadevo sčisti. ker smo že 6 dni brez tople vode in imamo majhna otroka, se nam seveda mudi. Hvala, lp

Nujno popravilo

Iz stropa v kopalnici je včeraj začelo kapljati in rabim nujno vodovodarja, ki bi lahko prišel pogledat situacijo. Trenutno je kapljanje nehalo, tako da ni kritično, vseeno pa rabimo mnenje a težava čim prejšnjo sanacijo. Nahajam se na robu centra LJ. Dostop ni problem. Sočasno pa bi rabila popravilo pipe v kuhinji, ker iz nje kaplja. Verjetno je popustilo neko tesnilo. Skratka, to bi bilo treba tudi urediti. Dve muhi na en mah. :)

Nujno popravilo

Pozdravljeni, potrebujem menjavo kuhinjske pipe. Ker sem v najemniškem stanovanju, po dogovoru s stanodajalko potrebujem vodovodarja, ki mi lahko pipo dobavi in tudi montira na naslovu. Pipa naj bo osnovnejšega modela, vendar obvezno kvalitetnejša, da bo za nekaj časa. Želim, da mi vodovodar o nakupu pipe predloži tudi račun. Prilagam še sliko pipe, ki jo imam trenutno. Lep pozdrav

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni. Potrebujemo ponudbo za inštalacijo vodovoda na Tržaški cesti v Ljubljani. Relativno majhen projekt je. Speljava glavnega vodovoda iz umivalnika v enem prostoru 2 metra do stropa, 10 metrov po stropu, narediti preboj skozi zid, na drugi strani zidu speljava cevi v T kos z dvema ventiloma in dovod vode do drugega umivalnika 2 metra dol. Hvala.