Zahtevaj brezplačne ponudbe za vrata v Zasavju

70 izvajalcev v bližini

10 najboljših ponudnikov vrat Zasavje, 2021

15 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

PROMONT TIM, d.o.o.

4,7
2 oceni
5,0
Igor K. , pred 7 leti

Takoj smo se ujeli. Cena je bila ugodna in so se je držali, čeprav je bilo še nekaj malenkosti za postoriti!

4,3
JANA C. , pred 7 leti

Držali so se dogovorjenih rokov. Komunikacija super.

Po končani montaži so nam povedali, da pokrovčki za vijake niso všteti v ceno, da bi jih morali posebej naročiti in da naj jih kar sami kupimo in namestimo, saj so čisto poceni. Saj niti ni problem par evrov, samo če naročiš okno z montažo, pričakuješ, da je vse zajeto v ponudbi oz. bi nas morali na to predhodno opozoriti.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: notranja vrata, zimski vrt, zasteklitev terase, okna, lesena okna, drsna vrata, vhodna stanovanjska vrata, zasteklitev balkona, alu vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat, okna in vrata, pvc okna, vrata, strešna okna, lesena vhodna vrata, plastična okna.

Zahtevaj ponudbo

BOŠTJAN MEDVED S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Beta Z. , pred 5 meseci

Sama pohvala gospodu Boštjanu.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: vgradne omare, pvc vhodna vrata, vrata, vhodna vrata, mizarske storitve, vhodna stanovanjska vrata, lesena vhodna vrata, lesene stopnice, mizarstvo, kuhinje po meri, zamenjava notranjih vrat, mizar, notranja vrata, drsna vrata, pohištvo po meri, alu vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Joži Bogataj s.p.

4,7
2 oceni
5,0
Nataša S. , pred 1 letom

Ponudnik se je držal dogovorjene cene, izvedba vrat kakovostna. Prilagodil se je zamudi roka z naše strani in ni uveljavljal predplačila.

5+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen ponudnik

Kaj delamo: vrata, vhodna stanovanjska vrata, vhodna vrata, alu vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat, pvc vhodna vrata, lesena vhodna vrata, drsna vrata, notranja vrata.

Zahtevaj ponudbo

MIROSLAV BRINOVEC

5,0
1 ocena
5,0
Brigita S. S. , pred 2 letoma

Pohvaljen!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: pohištvo po meri, vhodna stanovanjska vrata, menjava strehe, vrtni nadstreški, lesena vhodna vrata, strešna okna, alu okna, garažna vrata, les/alu okna, nadstreški, okna in vrata, garažna vrata po meri, vgradne omare, zamenjava notranjih vrat, lesene stopnice, prekrivanje strehe.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Ana B. , pred 3 leti

S ponudnikom smo odlično sodelovali, vedno je bil na voljo za vprašanja, zelo nam je šel na roko glede roka izdelave in končne montaže. Vrata so zelo lepa in kvalitetna.

5,0
Metka J. , pred 2 letoma

Izbrani ponudnik je izdelal, dobavil in montiral vrata v dogovorjenem roku. Potrudil se je z izbiro barve furnirja in z vgradnjo vrhunskega stekla v ena od vrat. Izdelava je brezhibna, ravno tako odpiranje in zapiranje vrat, vsa pohvala tudi monterjem. Zadovoljna tudi s ceno.

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: kuhinje po meri, lesene stopnice, pohištvo po meri, vhodna stanovanjska vrata, mizar, alu vhodna vrata, notranja vrata, vhodna vrata, drsna vrata, mizarstvo, zamenjava notranjih vrat, pvc vhodna vrata, lesena vhodna vrata, vgradne omare, mizarske storitve, vrata.

Zahtevaj ponudbo

JONI.H1 d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: vhodna vrata, drsna vrata, pvc/alu okna, zamenjava notranjih vrat, alu okna, pvc okna, les/alu okna, okna in vrata, vrata, pvc vhodna vrata, lesena vhodna vrata, balkonska vrata, lesena okna, notranja vrata, alu vhodna vrata, plastična okna.

Zahtevaj ponudbo

Kaj delamo: plastična okna, dvižna garažna vrata, notranja vrata, okna in vrata, strešna okna, alu okna, garažna vrata, pvc vhodna vrata, pvc okna, drsna vrata, lesena vhodna vrata, dvokrilna garažna vrata, balkonska vrata, okna, sekcijska garažna vrata, pvc/alu okna.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: rolo garažna vrata, zunanje žaluzije, rolo senčila, balkonska vrata, sekcijska garažna vrata, vhodna stanovanjska vrata, dvižna garažna vrata, drsna vrata, pvc/alu okna, alu okna, alu vhodna vrata, notranje žaluzije, žaluzije, lesena okna, menjava oken, vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

SAŠO MIŠIC S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: alu okna, menjava oken, vrata, strešna okna, pvc vhodna vrata, pvc okna, pvc/alu okna, les/alu okna, notranja vrata, drsna vrata, vhodna vrata, lesena okna, lesena vhodna vrata, garažna vrata po meri, dvokrilna garažna vrata, rolo garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katera vhodna vrata so najbolj primerna zame?

  Pri izbiri vhodnih vrat se odločamo med vrati iz plastike (PVC), aluminijastimi in lesenimi vrati ter med kombinacijami iz teh materialov. Vsaka vrata imajo svoje prednosti: aluminijasta veljajo za najobstojnejša in najbolj kakovostna, PVC vrata so najcenejša, les pa kot naraven material poleg dobre izolacije nudi tudi daje edinstven občutek topline in domačnosti. Vsa novejša vrata omogočajo dovolj toplotne izolacije in varnosti, da se pri izbiri vrat za običajno stanovanjsko hišo odločamo predvsem glede na videz vrat in njihovo ceno.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu notranjih vrat?

  Priporočamo, da ste pri nakupu notranjih vrat pozorni predvsem na specifike prostora: če gre za manjši prostor, vam bodo koristila drsna vrata, če je prostor temnejši, bodo več svetlobe zagotovila steklena vrata, v kurilnico na primer, namestite protipožarna vrata, in podobno.

 • Katera so najprimernejša notranja vrata?

  Pri notranjih vratih poleg aluminijastih, plastičnih (PVC) in lesenih vrat, pridejo v poštev še vrata iz furnirja in CPL vrata. To so cenejše različice lesenih vrat, pri katerih še vedno dobimo videz lesenih vrat, poleg tega pa lahko izbiramo med najrazličnejšimi barvami in stili. Ta vrata so manj stabilna od PVC in aluminijastih vrat, dajejo pa občutek domačnosti, ki ga najdemo le pri naravnih materialih. Če boste izbrali furnirana ali CPL vrata, priporočamo, da posežete po malo dražjem, a kakovostejšem vratnem polnilu, ki bo povečal življenjsko dobo vaših vrat.

 • Kako maksimizirati varnost vhodnih vrat?

  Kakovostna in kakovostno montirana sodobna vhodna vrata bi vas morala v vsakem primeru varovati pred nepridipravi. Za dodatno varnost pa poskrbite z dobro ojačano ključavnico, z rednim vzdrževanjem vrat in tečajev, z dobro osvetljavo vhoda, nenazadnje pa lahko tudi namestite varnostni sistem.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu vhodnih vrat?

  Ne glede na to, za kateri material vrat (les, aluminij ali PVC) se boste odločili, bodite pozorni, da so vhodna vrata kvalitetna, varna in dovolj dobro toplotno izolirana. Nenazadnje bo najbolj odločilen videz in cena vrat, a pri tem vas pozivamo, da pri vhodnih vratih ne varčujete, saj je od njih odvisna varnost hiše.

 • Kako dolgo življenjsko dobo imajo vrata?

  Tako vhodna kot notranja vrata imajo zelo dolgo življenjsko dobo, ta se meri v desetletjih. Najobstojneša aluminijasta vrata zdržijo tudi 60 let in več.