Zahtevaj brezplačne ponudbe za vrata v Trzinu

444 izvajalcev v bližini
13 še na voljo

Že 719 uporabnikov iz Trzina je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov vrat Trzin, 2021

66 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Jadran K. , pred 4 leti

Vse je "štimalo". Cena, montaža po predhodnem dogovorjenem roku, strokovno svetovanje,... torej vse OK! Priporočam.

5,0
Marjan B. , pred 4 leti

Sem zelo zadovoljen, ocena 5!

20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
10+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: les/alu okna, alu okna, okna, balkonska vrata, menjava oken, okna in vrata, strešna okna, pvc okna, plastična okna, pvc/alu okna, lesena okna.

Zahtevaj ponudbo

TAJLES d.o.o.

4,7
2 oceni
4,3
Rok V. , pred 5 leti

Okna vgrajena v dogovorjenem roku, odlične kvalitete, zelo prijazna asistentka pri telefonskem svetovanju

Balkonska vrata se samodejno zapirajo, nenatančna vgradnja

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: mizarske storitve, garažna vrata po meri, zunanje žaluzije, rolete, alu vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, okna, menjava oken, mizarstvo, zamenjava notranjih vrat, balkonska vrata, senčila, strešna okna, vhodna vrata, polkna, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo

RAFKO GORJUP S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Veruška M. , pred 2 letoma

Zelo zadovoljni, g. Rafko nam je bil v veliko pomoč s svojimi izkušnjami, bil je tudi zelo odziven in prilagodljiv za naše želje. Izdelal nam je kvalitetno pohištvo za predsobo, ki je podaljšek že k obstoječemu pohištvu tako, da je ta prostor sedaj zelo uporaben in všečen.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: drsna vrata, mizar, mizarstvo, lesene stopnice, zamenjava notranjih vrat, kuhinje po meri, vgradne omare, mizarske storitve, pvc vhodna vrata, lesena vhodna vrata, vhodna vrata, notranja vrata, vhodna stanovanjska vrata, alu vhodna vrata, vrata, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Tina B. , pred 1 letom

Zelo sem zadovoljna, tako z samo izvedbo, dobro komunikacijo, prijaznim odnosom, poštenostjo in izjemno pošteno ceno.

4,3
Nadja Z. , pred 1 letom

Ponudnik se je drž dogovorjenih rokov, redno se je odzival, vse je korektno naredil.

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Kaj delamo: les/alu okna, menjava oken, lesena okna, pvc/alu okna, okna, okna in vrata, plastična okna, balkonska vrata, strešna okna, pvc okna, alu okna.

Zahtevaj ponudbo

MN Grup d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Valentin K. , pred 9 meseci

Odlično so se odrezali pri MN Grup d.o.o., priporočamo.

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: sekcijska garažna vrata, alu ograje, drsna vrata, alu vhodna vrata, nadstreški za balkone, nadstreški za avto, nadstreški za terase, pvc/alu okna, lesena vhodna vrata, rolo garažna vrata, inox ograje, samostojni nadstreški, dvižna garažna vrata, alu okna, balkonske ograje, kovinske ograje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Aleksander O. , pred 10 meseci

Ni za prehvalit! Od dogovora, upoštevanja rokov, same dobave in montaže... Vse pet! Kapo dol ekipi iz MABO!

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: steklarstvo, steklena vrata, tuš kabine po meri, lesene stopnice, alu vhodna vrata, mizar, mizarstvo, notranja vrata, steklena ograja, pohištvo po meri, lesena vhodna vrata, stekleni nadstreški, vgradne omare, zamenjava notranjih vrat, vhodna vrata, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

GASPETI d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Sonja L. , pred 2 letoma

Odzvali so se pismeno in se držali obljubljenega časovnega intervala. So točni in kvalitetrni. Dela izvajajo samoiniciativno (opazijo povešena vrata in jih popravijo, pritrdijo krniso...).

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: plastična okna, strešna okna, vhodna stanovanjska vrata, strešne kritine, popravilo strehe, mizarstvo, krovec, pločevinasta kritina, vrata, pvc/alu okna, prekrivanje strehe, pohištvo po meri, notranja vrata, menjava strehe, garažna vrata, rolo garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: vhodna vrata, plastična okna, drsna vrata, pvc vhodna vrata, menjava oken, balkonska vrata, pvc/alu okna, zamenjava notranjih vrat, strešna okna, les/alu okna, lesena vhodna vrata, notranja vrata, lesena okna, alu okna, alu vhodna vrata, vrata.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Vojko P. , pred 10 meseci

Lahko pohvalim se našteto - cena, roki, nasveti. Izbrali smo LES EKSPRES, Gorazd Špetič s.p.

4,3
Marjan S. , pred 4 meseci

Les EKSPRES, Gorazd Špetič s.p. so nam montirali notranja vrata. Ponudnik je bil natančen, prilagodljiv.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: notranja vrata, lesene stopnice, mizarstvo, vhodna vrata, pvc vhodna vrata, mizar, alu vhodna vrata, lesena vhodna vrata, vrata, steklena vrata, pohištvo po meri, steklarstvo, drsna vrata, vhodna stanovanjska vrata, zamenjava notranjih vrat, kuhinjsko steklo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Gordana H. , pred 6 leti

Super, krasni fantje - od A do Ž. Same pohvale! Priporočam!

5,0
Boštjan Š. , pred 1 letom

Cel projekt in tudi dela smo se dogovorili z podjetjem ANCORA D.O.O iz Ljubljane ker se je zadeva smo se za montažo dogovorili po 10.maju. Dela so bila izvedena 11.in12.maja sicer nam vremenske razmere niso bile naklonjene vendar so se fantje potrudili in montažo korektno hitro in kvalitetno izvedli tako ,da jih je potrebno pohvaliti in bi jih tudi priporočil še komu drugemu cenovno so nekje vmes izvedba pa je bila dobro narejena.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen ponudnik
20+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: zasteklitev terase, lesena okna, zasteklitev balkona, strešna okna, alu okna, zimski vrt, plastična okna, zimski vrt in zasteklitev balkona, les/alu okna, balkonska vrata, pvc okna, menjava oken, pvc/alu okna, okna, okna in vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katera vhodna vrata so najbolj primerna zame?

  Pri izbiri vhodnih vrat se odločamo med vrati iz plastike (PVC), aluminijastimi in lesenimi vrati ter med kombinacijami iz teh materialov. Vsaka vrata imajo svoje prednosti: aluminijasta veljajo za najobstojnejša in najbolj kakovostna, PVC vrata so najcenejša, les pa kot naraven material poleg dobre izolacije nudi tudi daje edinstven občutek topline in domačnosti. Vsa novejša vrata omogočajo dovolj toplotne izolacije in varnosti, da se pri izbiri vrat za običajno stanovanjsko hišo odločamo predvsem glede na videz vrat in njihovo ceno.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu notranjih vrat?

  Priporočamo, da ste pri nakupu notranjih vrat pozorni predvsem na specifike prostora: če gre za manjši prostor, vam bodo koristila drsna vrata, če je prostor temnejši, bodo več svetlobe zagotovila steklena vrata, v kurilnico na primer, namestite protipožarna vrata, in podobno.

 • Katera so najprimernejša notranja vrata?

  Pri notranjih vratih poleg aluminijastih, plastičnih (PVC) in lesenih vrat, pridejo v poštev še vrata iz furnirja in CPL vrata. To so cenejše različice lesenih vrat, pri katerih še vedno dobimo videz lesenih vrat, poleg tega pa lahko izbiramo med najrazličnejšimi barvami in stili. Ta vrata so manj stabilna od PVC in aluminijastih vrat, dajejo pa občutek domačnosti, ki ga najdemo le pri naravnih materialih. Če boste izbrali furnirana ali CPL vrata, priporočamo, da posežete po malo dražjem, a kakovostejšem vratnem polnilu, ki bo povečal življenjsko dobo vaših vrat.

 • Kako maksimizirati varnost vhodnih vrat?

  Kakovostna in kakovostno montirana sodobna vhodna vrata bi vas morala v vsakem primeru varovati pred nepridipravi. Za dodatno varnost pa poskrbite z dobro ojačano ključavnico, z rednim vzdrževanjem vrat in tečajev, z dobro osvetljavo vhoda, nenazadnje pa lahko tudi namestite varnostni sistem.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu vhodnih vrat?

  Ne glede na to, za kateri material vrat (les, aluminij ali PVC) se boste odločili, bodite pozorni, da so vhodna vrata kvalitetna, varna in dovolj dobro toplotno izolirana. Nenazadnje bo najbolj odločilen videz in cena vrat, a pri tem vas pozivamo, da pri vhodnih vratih ne varčujete, saj je od njih odvisna varnost hiše.

 • Kako dolgo življenjsko dobo imajo vrata?

  Tako vhodna kot notranja vrata imajo zelo dolgo življenjsko dobo, ta se meri v desetletjih. Najobstojneša aluminijasta vrata zdržijo tudi 60 let in več.