Zahtevaj brezplačne ponudbe za vrata na Goriškem

83 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

10 najboljših ponudnikov vrat Goriška, 2021

82 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

ALDI AH d.o.o.

4,8
40 ocen
5,0
Božica P. , pred 2 letoma

Zadovoljni z kvaliteto, ceno in zelo so zanesljivi.

5,0
Anja J. , pred 4 leti

Tudi ko ni šlo vse po načrtih, sem bila o tem pravočasno obveščena s prošnjo o strpnosti za še en dodaten teden po roku. Res so se držali dogovora.

10+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: zasteklitev terase, vhodna stanovanjska vrata, drsna vrata, lesena vhodna vrata, les/alu okna, alu okna, zimski vrt in zasteklitev balkona, alu vhodna vrata, pvc vhodna vrata, menjava oken, notranja vrata, vhodna vrata, pvc/alu okna, zasteklitev balkona, strešna okna, okna.

Zahtevaj ponudbo

ALJOŠA RUS S.P.

4,8
7 ocen
5,0
Renata G. , pred 1 letom

Izbrali smo izvajalca ALJOŠO RUSA S.P. Držal se je dogovora, delo je bilo opravljeno hitro, korektno.

5,0
Janja G. T. , pred 3 meseci

Aljoša Rus s.p. je bil zelo točen. Odzval se je že isti dan, ko smo ga kontaktirali in prišel na ogled. Držal se je roka in delo odlično izvedel. Zmotilo nas ni nič. Smo mu popolnoma zaupali.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen ponudnik
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020

Kaj delamo: plise zavese, rolete, žaluzije, roloji, zunanje žaluzije, tende, notranje žaluzije, komarniki, senčila, rolo senčila, polkna.

Zahtevaj ponudbo

TIEGO d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: sekcijska garažna vrata, zamenjava notranjih vrat, drsna vrata, lesena okna, alu vhodna vrata, dvokrilna garažna vrata, garažna vrata, okna, alu okna, vhodna vrata, notranja vrata, lesena vhodna vrata, rolo garažna vrata, pvc vhodna vrata, garažna vrata po meri, pvc okna.

Zahtevaj ponudbo

AL-MEX d.o.o.

4,4
8 ocen
5,0
Cvetka K. , pred 5 meseci

Primerjala sem ponudbe vseh predlaganih izvajalcev in izbrala AL MEX, pri katerem je bila cena nekje na sredini, niti najcenejša niti najdražja, poleg tega je prav takrat pri sosedu izvajal zamenjavo oken in vrat, tako da se je mimogrede oglasil tudi pri nas.. Ponudba se mi je zdela dovolj široka, cena ustrezna, prijaznost pa tudi nekaj šteje..Prav zato smo se dogovorili tudi za zamenjavo zunanjih vhodnih vrat. Vljudni, prijazni, ustrežljivi, šli so nam zelo na roko. Na našo željo so opravili tudi vsa zaključna dela.

5,0
Srečka B. , pred 10 meseci

Hitro in prijazno se je odzval. Presenetljivo hitra in kvalitetna izdelava. Hitra in zelo urejena in v celoti očiščena montaža. Najbolj seveda sem bila zadovoljna z zmerno ceno. Same pohvale!!

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen ponudnik

Kaj delamo: drsna vrata, pvc okna, okna, zamenjava notranjih vrat, vhodna vrata, pvc vhodna vrata, vrata, les/alu okna, lesena vhodna vrata, strešna okna, pvc/alu okna, alu vhodna vrata, menjava oken, okna in vrata, lesena okna, balkonska vrata.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: žaluzije, balkonska vrata, plise zavese, komarniki, drsna vrata, alu okna, alu vhodna vrata, tende, zamenjava notranjih vrat, menjava oken, plastična okna, polkna, senčila, roloji, okna in vrata, strešna okna.

Zahtevaj ponudbo

EVGEN KAVČIČ S.P.

4,6
24 ocen
5,0
Nadzorni o. v. s. v. P. , pred 5 leti

Ponudnik je bil korekten v vseh pogledih, zato smo z njim sklenili pogodbo, ki se je je držal do zadnje pike. Vse kar je bilo dogovorjeno, je izpolnil in sicer rok, kvaliteto in ceno, skratka, dandanes težko dobiš tako korektnega izvajalca kot je g. Kavčič. Res naše naročilo ni bilo veliko, pa mu zaradi tega ni bilo težko delo opraviti. Ker je naredil ograjo pri vhodu v večstanovanjsko stavbo, bomo z veseljem g. Kavčiča priporočili tudi drugim stanovanjskim blokom. Dobili smo tudi popust na skupno ceno, ker smo plačali v roku 8 dni.

5,0
Ingrid Č. P. , pred 1 letom

Gospoda Kavčič sta se držala dogovorjene cene in rokov. Izdelava in montaža inox ograje odlična. Zelo priporočam.

20+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: pvc ograje, vrtne ograje, inox ograje, panelne ograje, wpc ograje, lesene ograje, alu ograje, balkonske ograje, ograje, kovinske ograje, zunanje ograje, kovane ograje.

Zahtevaj ponudbo

ALUPLUS d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Marko P. , pred 1 letom

Vrata so montirali pri mojih starših. Smo bili zadovoljni. Vse ok še zdaj!

5+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: lesena vhodna vrata, menjava oken, vhodna vrata, plastična okna, vrata, pvc okna, pvc/alu okna, okna, alu okna, strešna okna, balkonska vrata, vhodna stanovanjska vrata, izdelava fasade, pvc vhodna vrata, fasade, lesena okna.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: garažna vrata, pvc/alu okna, garažna vrata po meri, lesena vhodna vrata, okna, pvc vhodna vrata, pohištvo po meri, strešna okna, mizarske storitve, vhodna vrata, dvižna garažna vrata, vhodna stanovanjska vrata, kuhinje po meri, drsna vrata, alu okna, rolo garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: vhodna stanovanjska vrata, vhodna vrata, notranja vrata, pohištvo po meri, alu vhodna vrata, drsna vrata, zamenjava notranjih vrat, pvc vhodna vrata, kuhinje po meri, lesene stopnice, mizarstvo, lesena vhodna vrata, mizarske storitve, vgradne omare, mizar, vrata.

Zahtevaj ponudbo

Kaj delamo: pvc/alu okna, lesena vhodna vrata, vrata, okna, alu vhodna vrata, dvokrilna garažna vrata, strešna okna, zamenjava notranjih vrat, rolo garažna vrata, drsna vrata, okna in vrata, pvc okna, les/alu okna, garažna vrata po meri, pvc vhodna vrata, notranja vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katera vhodna vrata so najbolj primerna zame?

  Pri izbiri vhodnih vrat se odločamo med vrati iz plastike (PVC), aluminijastimi in lesenimi vrati ter med kombinacijami iz teh materialov. Vsaka vrata imajo svoje prednosti: aluminijasta veljajo za najobstojnejša in najbolj kakovostna, PVC vrata so najcenejša, les pa kot naraven material poleg dobre izolacije nudi tudi daje edinstven občutek topline in domačnosti. Vsa novejša vrata omogočajo dovolj toplotne izolacije in varnosti, da se pri izbiri vrat za običajno stanovanjsko hišo odločamo predvsem glede na videz vrat in njihovo ceno.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu notranjih vrat?

  Priporočamo, da ste pri nakupu notranjih vrat pozorni predvsem na specifike prostora: če gre za manjši prostor, vam bodo koristila drsna vrata, če je prostor temnejši, bodo več svetlobe zagotovila steklena vrata, v kurilnico na primer, namestite protipožarna vrata, in podobno.

 • Katera so najprimernejša notranja vrata?

  Pri notranjih vratih poleg aluminijastih, plastičnih (PVC) in lesenih vrat, pridejo v poštev še vrata iz furnirja in CPL vrata. To so cenejše različice lesenih vrat, pri katerih še vedno dobimo videz lesenih vrat, poleg tega pa lahko izbiramo med najrazličnejšimi barvami in stili. Ta vrata so manj stabilna od PVC in aluminijastih vrat, dajejo pa občutek domačnosti, ki ga najdemo le pri naravnih materialih. Če boste izbrali furnirana ali CPL vrata, priporočamo, da posežete po malo dražjem, a kakovostejšem vratnem polnilu, ki bo povečal življenjsko dobo vaših vrat.

 • Kako maksimizirati varnost vhodnih vrat?

  Kakovostna in kakovostno montirana sodobna vhodna vrata bi vas morala v vsakem primeru varovati pred nepridipravi. Za dodatno varnost pa poskrbite z dobro ojačano ključavnico, z rednim vzdrževanjem vrat in tečajev, z dobro osvetljavo vhoda, nenazadnje pa lahko tudi namestite varnostni sistem.

 • Na kaj moram biti pozoren pri nakupu vhodnih vrat?

  Ne glede na to, za kateri material vrat (les, aluminij ali PVC) se boste odločili, bodite pozorni, da so vhodna vrata kvalitetna, varna in dovolj dobro toplotno izolirana. Nenazadnje bo najbolj odločilen videz in cena vrat, a pri tem vas pozivamo, da pri vhodnih vratih ne varčujete, saj je od njih odvisna varnost hiše.

 • Kako dolgo življenjsko dobo imajo vrata?

  Tako vhodna kot notranja vrata imajo zelo dolgo življenjsko dobo, ta se meri v desetletjih. Najobstojneša aluminijasta vrata zdržijo tudi 60 let in več.