6 ponudb za zimski vrt oz. zasteklitev balkona z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Nastja Z. , Mengeš

O zimskem vrtu smo že dolgo razmišljali in veseli smo, da smo letos to končno realizirali. Hvala primerjam.si in izvajalcem, ki so se potrudili, da so zadeve potekale bp. Res strokovno svetovanje in izvedba.

5,0
Borut O. , Slovenske Konjice

S storitvijo smo zelo zadovoljni. Prejeli smo 4 konkurenčne ponudbe za zasteklitev balkona. Vse super, od komunikacije, meritev in montaže, ki so jo izvedli včeraj.

5,0
Peter Š. , Sežana

Izvajalec nas je prepričal s svojimi izkušnjami in referencami. Ni nam žal, da smo ga izbrali za izvedbo zimskega vrta. Primerjava ponudb prek primerjam.si nam je prišla zelo prav, sploh ker je šlo za večji projekt (gostinski lokal). Ocena 5.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Ponudniki zimskih vrtov in zasteklitev balkonov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za zimske vrtove in zasteklitve balkonov

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: Takoj

Prosim za ponudbi za zasteklitev našega balkona (lokacija Ljubljana). Dimenzije: dolžina 3,2 m/ višina 1,6 m. 1. Prosim za ponudbo za izmero, izdelavo in montažo 4 drsnih stekel za zaščito balkona. 2. Prosim tudi za ponudbo za zasteklitev našega balkona s trokrilnim PVC oknom s kovinsko konstrukcijo nameščeno na betonski ograji, možnost odpiranja oken na navaden način ali drsno. Najlepša hvala in lep pozdrav,

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravjeni, potreboval bi zasteklitev Lože, dolga je cca 6m visoka pa okoli 2,20m. Gre za zelo močno sonce, tako da plastika ne pride v poštev. Potrebujemo dobro in kvalitetno zasteklitev. Balkon bi želel da je zastekljen z drsnimi vrati ali zložljivimi ( na način harmonike). Potrebovali bomo tudi senčila, ker kot sem omenil je to sončna lega. Hvala za poslane pondube.

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: Takoj

Imamo letno kuhinjo, ki pa jo želimo zapreti pred zimo. Odločili smo se za zastekleno zaprtje. Objek se nahaja na obali in glede na to naj bodo stekla dovolj izolativna za mraz in material iz katerega naj bo narejeno naj bo PVC. Rabimo pa zastekliti naslednje dimenzije odprtin. 1. Okno dimenzije 75 x (š,v) to okno naj ima plastične polkne v rjavi barvi odporne proti UV žarčenju. 2. Odprtine okna x (Š, V) Ta okno naj bi imel dva krila oz., ker je dolžina kar precejšnja smo nekako mnenja, da bi morala biti dva okna, z možnostjo odpiranja in odprinja na ventus. 3. Odprtina x (š,V). Ta odprtina naj bi imela eno fiksno steno, drugi del pa naj bi bila drsna vrata z možnostjo zaklepanja od zunaj. 4. Odprtina x (š,V). Ta odprtina naj bi imela eno fiksno steno , drugi del pa naj bi bila drsna vrata, oz. ravno pri tej drugi odprtini se ne moremo odločiti kakšna naj bi bila izvedba, Polovico naj bi se odpralo, z možnostjo vetus odpiranja, druga polovica pa naj bi bila fiksna. Oz. predlog vašega strokovnjaka za te panoramske stene, bi nam bil dobrodošel. Skratka želomo čimboljše zračenje v poletnih mesecih in dobro tesnenje v zimskih mesecih. Izvedba naj bi bila v beli barvi, zraven bi želela imeti ceno za zgornje segmente: 1. brez komarnikov in 2. ceno z komarniki za vse odprtine, ki se lahko oz, ki se bodo odpirale. 3. V ponudbi navedite tudi možnosti za rolete ali žaluzije. Zanima nas stopnja toplotne in zvočne izolacije, debelina stekla, oblika profila, ki ga ponujate, želimo imeti nizek alu prag, in KIP izvedbo prezračevanja.

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Zasteklili bi balkon, stanovanje v bloku. Zasteklitev bi imela obliko "L", dim × cm, višina je cm. Do višine 90 cm je lahko polno polnilo, od te višine navzgor pa steklena okna, drsno odpiranje. Na kraku dolžine cm bi imeli krilno odpiranje in komarnik. Hvala za ponudbo in lp

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Ne želim oken, želim panele, ki se lahko zložijo na eni strani balkona (kaljeno steklo). Izmere balkonskih stranic: daljša stranica je dolga cm krajša stranica je dolga cm višina balkona je cm Za zapiranje krajše stranice s steklom pa je potrebno steklo v izmeri cca x cm. Balkon je v 5 nadstropju. Montaža zaželjena čimprej - oz. od 1-3 mesecev. LP

Zimski vrt

  • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Radi bi zasteklili balkon v tej meri, da bi odstranili betonsko korito in bi zasteklili levo in desno ter prednji del balkona. v priponki pošiljam načrt in eno sliko kako približno želimo imeti. S tem, da je na tej sliki vse steklo, mi pa želimo spodnji del (približno do višine sedanjega korita) imeti polnilo. En stranski del bi bil fiksen, drugi del bi pa imel okno (zaradi zunanjega dela klime). Naša želja je da bi na srednjem delu imeli dve drsni okni. Steklo je lahko dvoslojno in brezbarvno in brez žaluzij oz. rulet. Predvidevamo, da bi gradnja potekala v marcu, če je možno. lp

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, prosim za ponudbo zasteklitve balkona za stanovanje v bloku oz. stolpnici (lokacija Ljubljana - Šiška). Zasteklitev bi imela obliko "L". Dimenzije: dolžina = cm, širina = 90 cm in višina = cm. Do višine cm je lahko polno polnilo, od te višine navzgor pa steklena okna, drsno odpiranje. Prilagam še sliko balkona.

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: Takoj

V Prekmurju, na Goričkem, v občini Šalovci bom v tem ali najpozneje v naslednjem tednu postavil manjšo montažno hiško, ki bo imela teraso v dolžini 12 metrov. To teraso bi bilo potrebno zastekliti iz prednje strani. V tej stekleni površini pridejo steklena vrata, do višine cca 90 cm fiksna stekla, višje pa nekaj steklenih površin fiksnih in nekaj oken. Hvala.

Zasteklitev balkona

  • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Dimenzije OKEN x (dvoredno drsno steklo) x ,5 (triredno drsno steklo) x ,5 (triredno drsno steklo) x ,5 (stiri redno drsno steklo) Steklo mora biti KALJENO. Okviri iz ALUMINIJA, z moznostjo zaklepanja na dnu. Steklo debeljine najmanj 8 mm lahko je 10 mm. Vse “stene” naj bi se lahko premikale (ne da so fiksne). Zelja je, da zadrzuje VETER in vodo (DEZ). Termicna izolacija NI POTREBNA! Izdelava po moznosti TAKOJ. Sredstva zagotovljena Lokacija OBALA, Primorska.

Zimski vrt

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdrav. Z ženo sva si omislila letno kuhinjo, ki sva si jo omislila v podaljšku terase. Sedaj pa bi jo rada s steklenimi harmonij vrati ( 4- 5 kril ) ločila od ostale terase. Pozimi bi bila letna kuhinja tako še vedno funkcionalna, saj bi mi jo segrevalo že sonce. Zanima me tudi, kakšna bi bila cena izvedbe ( predračun ). Za vsak odgovor se vam najlepše zahvaljujem in vas lepo pozdravljam. Mere: steklena vrata cm x 90 cm Steklena harmonij vrata: višina pri steni cm, višina pri vratih cm in dolžina cm. V priponki je slika hišice. Sedaj je nadstrešek podaljšan preko cele strehe. V tem novem delu imamo letno kuhinjo.

Primerjam.si uporabljajo