Koliko stane zimski vrt?

 • 5001.100 €/m2
  Zimski vrt
Zahtevaj ponudbe

Koliko vam bodo ponudniki zaračunali za zimski vrt in kaj boste za to ceno dobili? Za vas smo zbrali vse potrebne informacije, da boste lažje opravili nakup.


Zimski vrt

 • 5001.100 €/m2

Zimski vrt je prostor v hiši (oziroma ob njej) ki ima eno ali več sten skoraj v celoti zastekljenih. Z zimskim vrtom lahko uživamo na terasi skozi celo leto. Poleg tega lahko zimski vrt uporabimo tudi kot vir energije za toplotno črpalko in z njim ogrevamo hišo ter s tem močno znižamo stroške ogrevanja. Cena je odvisna od velikosti vrta, zahtevnosti projekta, uporabljenih materialov in od proizvajalca. Za zimske vrtove boste morali odšteti med 500 €/m2 in 1.100 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za zimske vrtove

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Želimo zastekliti balkon v hiši (1. nadstropje). Mere balkona so 10 m x 2,5 m, zaprli pa bi ga radi delno, v dolžini 6 m (na vsaki strani ostane 2 m). V območju zasteklitve so dvakrat balkonska vrata in okno (kuhinja, dnevna soba), od katerih se uporabljajo za izhod na balkon samo ena. Maksimalna višina zunaj ob steni (zgoraj "škatla" iz ladijskega poda) je cca. 2,8 m, na zunanji strani balkona (sedaj je ograja) pa bi naj bila višina vsaj 2 m (odvisno od potrebnega nagiba strehe zastekljenega dela). Zaradi prehoda na nezaprti del balkona, bi morala biti na levi in desni strani zastekljenega dela vrata (klasična?, ali drsna?). Najbrž klasična (z nagibom), saj za pomična, oz. drsna verjetno ne bo dobolj prostora, če bo streha zasteklitve z nagibom in ne ravna. Na zunanji strani zastekljenega dela pa bi najbrž bilo potrebno še kakšno okno - vaše mnenje, oz. predlog? Zanimajo me še materiali - konstrukcija in stene, oz. streha. Ali gre za steklo, ali plastiko? Sprašujem predvsem zaradi teže vsega skupaj, čeprav je balkon na stebrih in teža verjetno ne bi smela biti problem - ampak, vseeno raje vprašam. Hvala in lep pozdrav.

Zimski vrt

 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Potrebujem zimski vrt, oz rastlinjak, ki bo prislonjen k hiši in bo stal na že zgrajenem 0,7 visokem betonskem zidu. Rastlinjak ima tloris 4m x 8,6m, streha bo enokapnica. Streho, vzhodno stran in delno zahodno bi želela iz troslojnega leksana,16mm, skupaj 63 m2. Južna stena, delno zahodna stena in vrata naj bi bila steklena, skupaj 15 m2. Konstrukcija naj bi bila iz aluminija.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Spoštovani, prosili bi ponudbo za zasteklitev balkona v hiši, mere po našem merjenju so naslednje: - dolžina balkona = cm - širina balkona = cm - višina dveh dvoslojnih oken v sredini bi bila okvirno cm - celotna višina zasteklitve = po vaši izmeri ( zgoraj je nekoliko podaljšan napušč strehe ) - znotraj bi prosili za notranje žaluzije. Zelo se nam mudi, zato bi prosili za čimprejšnji odgovor. Hvala vnaprej,lepo pozdravljeni! nena.barisic@gmail.com

Zimski vrt

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Postavitev zimskega vrta na terasi v prvem nadstropju. Zimski vrt se postavi k hiši, višina na tem delu je cm. Tloris je priložen v priponki. Zelena črta je del, kjer se zimski vrt nasloni na hišo, črne črte so zidana ograja terase, višine 90 cm. Na delu kjer je dolžina in cm, bi bila dvokrilna ali "harmonika" okna. Modra črta je del, ki bi bil v celoti prosojen, na tem delu bi bila tudi drsna vrata.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

iščemo izvajalca za zasteklitev balkona v obliki zimskega vrta v Karigadoru/Hrvaška. V prilogi pošiljam slike in mere balkona. Zaprli ga bomo, ker imamo ob nalivih težave z odvajanjem vode in posledično vlaženjem sten v sobah. Je jugozahodne lege, tako, da je poleti precej obsijan s svetlobo. Nekateri so v istem naselju hiš naredili streho na balkonu iz sendvič pločevine, mi bi ga zaprli tako, da bi prostor v prehodnem obdobju/zimi koristili. Prosim, da mi predlagate, kaj bi bilo najbolje po Vašem mnenju.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, iščemo izvajalca za zasteklitev balkona v obliki zimskega vrta v Karigadoru/Hrvaška. V prilogi pošiljam slike in mere balkona. Zaprli ga bomo, ker imamo ob nalivih težave z odvajanjem vode in posledično vlaženjem sten v sobah. Je jugozahodne lege, tako, da je poleti precej obsijan s svetlobo. Nekateri so v istem naselju hiš naredili streho na balkonu iz sendvič pločevine, mi bi ga zaprli tako, da bi prostor v prehodnem obdobju/zimi koristili. Prosim, da mi predlagate, kaj bi bilo najbolje po Vašem mnenju.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Iščem rešitev za zasteklitev balkona in terase lesene hiše. Ker je zahodna stran hiše vremensko zelo obremenjena in zato tukaj les hitreje propada, me zanima kakovostna in estetska rešitev težave z zasteklitvijo balkona in terase tako, da se bo vse vklapljalo v okolje in prostor, da bo zahtevalo minimalno vzdrževanja in da se hiša kljub zasteklitvi ne bo pregrevala. Za lažjo predstavo dodajam fotografijo zahodnega dela hiše, kjer bi želela izvedbo zasteklitve.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Želeli bi zastekliti balkon. Slike in mere balkona prilagam zraven. Polkrozni del na vrhu balkona se lahko zapre z istim materialom, kot je okvir oken. Na sredinskem delu balkona naj bi bila 2 ali trije okni,da se lahko prezrači, spodnji del pa bi bilo fiksno steklo. Iscemo najbolj ekonomicno resitev tako, da prosimo za najprimernejso in najugodnejso ponudbo.

Zimski vrt

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, zasteklitev terase v dimenziji x, slika okvirne ideje zasteklitve v prilogi. Drsni ali harmonika steklene površine po celi dolžini, da je omogočen popolnoma odprt prostor z odpiranjem do stene. Drsno odpiranje strehe. Prosim za možnost zračenja strešnega dela zimskega vrta. Stenska zasteklitev ni potrebna, ker je terasa odprta samo z ene strani - slika priložena. Materiali za konstrukcijo glede na možnost barvanja po RAL lestvic in zasteklitev glede na trpežnost. Dodatek: led osvetlitev po konstrukciji in možnost zunanjega senčenje - prosim za opcije. Prosim za podatek, kako bo izvedena montaža in ali obstaja možnost ˝lepljenja konstrukcije˝ na zid/tla?. Hvala, lp.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Iščem ugodno pnudbo za stransko zaprtje balkona, v Luciji - Portorož. V bloku se začne z izdelavo nove fasade, stare steklene stranice so odstranjene, izvedbo želin čez 2-3 meseca. Daljša stranica 3 m in krajša 1,30m. Višina 2,20m, Želimo plastične profile z 1 drsnim oknom na vsaki strani, spodnji del do višine ograje bi bilo belo polnilo. Polnilo tudi v celotini višini na daljši stranici od stene cca 1m in naprej do višine ograje 60 cm. Profili se montirajo na zidan okvir okrog balkona višine 37cm x 10 cm. Hvala za ponudbo in kontakt za naročilo. Frenk - Portorož