Cene storitev
Zimski vrt in zasteklitev balkona
Zasteklitev balkona

Koliko stane zasteklitev blakona?

 • 7001.250 €/tm
  Zasteklitev balkona
Zahtevaj ponudbe

Za vas smo preverili, koliko boste v povprečju odšteli za zasteklitev balkona. Poglejte si okvirne cene naših ponudnikov in kaj boste za to ceno dobili.


Zasteklitev balkona

 • 7001.250 €/tm

Zasteklitev balkona spremeni balkon v dodatni bivalni prostor. Z uporabo primernih materialov in montažo drsnih vrat pa zastekljen balkon pridobi še funkcijo zračnega jaška, s čimer preprečite energetsko izgubo v bivalnih prostorih. Cena je odvisna od uporabljenih materialov in od velikosti balkona. Za zasteklitev balkona boste odšteli od 700 €/tm naprej, povprečna cena je 950 €/tm.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za zasteklitev balkona

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, iščemo izvajalca za zasteklitev balkona v obliki zimskega vrta v Karigadoru/Hrvaška. V prilogi pošiljam slike in mere balkona. Zaprli ga bomo, ker imamo ob nalivih težave z odvajanjem vode in posledično vlaženjem sten v sobah. Je jugozahodne lege, tako, da je poleti precej obsijan s svetlobo. Nekateri so v istem naselju hiš naredili streho na balkonu iz sendvič pločevine, mi bi ga zaprli tako, da bi prostor v prehodnem obdobju/zimi koristili. Prosim, da mi predlagate, kaj bi bilo najbolje po Vašem mnenju.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Iščem rešitev za zasteklitev balkona in terase lesene hiše. Ker je zahodna stran hiše vremensko zelo obremenjena in zato tukaj les hitreje propada, me zanima kakovostna in estetska rešitev težave z zasteklitvijo balkona in terase tako, da se bo vse vklapljalo v okolje in prostor, da bo zahtevalo minimalno vzdrževanja in da se hiša kljub zasteklitvi ne bo pregrevala. Za lažjo predstavo dodajam fotografijo zahodnega dela hiše, kjer bi želela izvedbo zasteklitve.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Želeli bi zastekliti balkon. Slike in mere balkona prilagam zraven. Polkrozni del na vrhu balkona se lahko zapre z istim materialom, kot je okvir oken. Na sredinskem delu balkona naj bi bila 2 ali trije okni,da se lahko prezrači, spodnji del pa bi bilo fiksno steklo. Iscemo najbolj ekonomicno resitev tako, da prosimo za najprimernejso in najugodnejso ponudbo.

Zimski vrt

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, zasteklitev terase v dimenziji x, slika okvirne ideje zasteklitve v prilogi. Drsni ali harmonika steklene površine po celi dolžini, da je omogočen popolnoma odprt prostor z odpiranjem do stene. Drsno odpiranje strehe. Prosim za možnost zračenja strešnega dela zimskega vrta. Stenska zasteklitev ni potrebna, ker je terasa odprta samo z ene strani - slika priložena. Materiali za konstrukcijo glede na možnost barvanja po RAL lestvic in zasteklitev glede na trpežnost. Dodatek: led osvetlitev po konstrukciji in možnost zunanjega senčenje - prosim za opcije. Prosim za podatek, kako bo izvedena montaža in ali obstaja možnost ˝lepljenja konstrukcije˝ na zid/tla?. Hvala, lp.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Iščem ugodno pnudbo za stransko zaprtje balkona, v Luciji - Portorož. V bloku se začne z izdelavo nove fasade, stare steklene stranice so odstranjene, izvedbo želin čez 2-3 meseca. Daljša stranica 3 m in krajša 1,30m. Višina 2,20m, Želimo plastične profile z 1 drsnim oknom na vsaki strani, spodnji del do višine ograje bi bilo belo polnilo. Polnilo tudi v celotini višini na daljši stranici od stene cca 1m in naprej do višine ograje 60 cm. Profili se montirajo na zidan okvir okrog balkona višine 37cm x 10 cm. Hvala za ponudbo in kontakt za naročilo. Frenk - Portorož

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Prosim za ponudbi za zasteklitev našega balkona (lokacija Ljubljana). Dimenzije: dolžina 3,2 m/ višina 1,6 m. 1. Prosim za ponudbo za izmero, izdelavo in montažo 4 drsnih stekel za zaščito balkona. 2. Prosim tudi za ponudbo za zasteklitev našega balkona s trokrilnim PVC oknom s kovinsko konstrukcijo nameščeno na betonski ograji, možnost odpiranja oken na navaden način ali drsno. Najlepša hvala in lep pozdrav,

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravjeni, potreboval bi zasteklitev Lože, dolga je cca 6m visoka pa okoli 2,20m. Gre za zelo močno sonce, tako da plastika ne pride v poštev. Potrebujemo dobro in kvalitetno zasteklitev. Balkon bi želel da je zastekljen z drsnimi vrati ali zložljivimi ( na način harmonike). Potrebovali bomo tudi senčila, ker kot sem omenil je to sončna lega. Hvala za poslane pondube.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Imamo letno kuhinjo, ki pa jo želimo zapreti pred zimo. Odločili smo se za zastekleno zaprtje. Objek se nahaja na obali in glede na to naj bodo stekla dovolj izolativna za mraz in material iz katerega naj bo narejeno naj bo PVC. Rabimo pa zastekliti naslednje dimenzije odprtin. 1. Okno dimenzije 75 x (š,v) to okno naj ima plastične polkne v rjavi barvi odporne proti UV žarčenju. 2. Odprtine okna x (Š, V) Ta okno naj bi imel dva krila oz., ker je dolžina kar precejšnja smo nekako mnenja, da bi morala biti dva okna, z možnostjo odpiranja in odprinja na ventus. 3. Odprtina x (š,V). Ta odprtina naj bi imela eno fiksno steno, drugi del pa naj bi bila drsna vrata z možnostjo zaklepanja od zunaj. 4. Odprtina x (š,V). Ta odprtina naj bi imela eno fiksno steno , drugi del pa naj bi bila drsna vrata, oz. ravno pri tej drugi odprtini se ne moremo odločiti kakšna naj bi bila izvedba, Polovico naj bi se odpralo, z možnostjo vetus odpiranja, druga polovica pa naj bi bila fiksna. Oz. predlog vašega strokovnjaka za te panoramske stene, bi nam bil dobrodošel. Skratka želomo čimboljše zračenje v poletnih mesecih in dobro tesnenje v zimskih mesecih. Izvedba naj bi bila v beli barvi, zraven bi želela imeti ceno za zgornje segmente: 1. brez komarnikov in 2. ceno z komarniki za vse odprtine, ki se lahko oz, ki se bodo odpirale. 3. V ponudbi navedite tudi možnosti za rolete ali žaluzije. Zanima nas stopnja toplotne in zvočne izolacije, debelina stekla, oblika profila, ki ga ponujate, želimo imeti nizek alu prag, in KIP izvedbo prezračevanja.

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Zasteklili bi balkon, stanovanje v bloku. Zasteklitev bi imela obliko "L", dim × cm, višina je cm. Do višine 90 cm je lahko polno polnilo, od te višine navzgor pa steklena okna, drsno odpiranje. Na kraku dolžine cm bi imeli krilno odpiranje in komarnik. Hvala za ponudbo in lp

Zasteklitev balkona

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Ne želim oken, želim panele, ki se lahko zložijo na eni strani balkona (kaljeno steklo). Izmere balkonskih stranic: daljša stranica je dolga cm krajša stranica je dolga cm višina balkona je cm Za zapiranje krajše stranice s steklom pa je potrebno steklo v izmeri cca x cm. Balkon je v 5 nadstropju. Montaža zaželjena čimprej - oz. od 1-3 mesecev. LP