Cene servisa klimatske naprave so odvisne od več dejavnikov. Za vas smo preverili, kaj vse vpliva nanje in na kaj morate biti pozorni, da boste dobili kar največ vrednosti za vaš denar.

Redni letni servis klimatske naprave
Povprečna cena 75
Razpon cen 50100

Redni letni servis klimatske naprave med drugim zajema: čiščenje in dezinkekcijo izmenjevalca notranje enote, čiščenje standarsnih filtrov notranje enote, preverjanje uhajanja plina in kontrolo delovanja elektormotorjev. Z rednim servisom se boste izognili propadu naprave in v končni fazi večjemu strošku zamenjave klime, zato ga priporočamo. Cena je odvisna od vaše klimatske naprave. Za redni letni servis klimatske naprave boste morali odšteti med 50 € in 100 €.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za servis klimatske naprave

Klimatske naprave, Multi split klima
Žiri
Pozdravljeni. Prosim za ponudbo. Zanima me montaža klime z ddv in vsemi stroški skupaj, 1x preboj na zunanjo stran hiše do 5m inštalacij montaža zunanje enote na cca 6m višine. Z rdečo označeno nivo 6m višine z modro prostor za zunajo enoto. Po svetovanju me zanima vaše mnenje postavitve klime položaj 1. Ali 2. Dosegljiv med 10 in 10:30 ali po 15h termin montaže od druga tedna v oktobru naprej. Zanimajo me ponudniki iz oklolice šk. Loke, logatca, žiri ali idrije. Hvala in lp.
Ljubljana
Zdravo, Potrebno je zamenjati CU gibljivo cev (večja CU cev, ki vodi iz notranje enote). CU cev pušča in je prerjavela. Notranja enota je že razdrta, gibljiva cev za zamenjavo je dostopna. Preveriti/dopolniti je potrebno plin RC v klimatski napravi. Zunanja enota dostopna skozi okno stanovanja. Tip naprave enojna split klima 3,3 kw hlajenje in gretje, model AUS-12HR53CA2, no name. Prilagam sliko cevi, ki jo je potrebno menjati. Notranja enota je razdrta, Hvala in lp
Klimatske naprave, Servis klime
Gorišnica
Pozdravljeni. Prosim za ponudbo. Klima je stara nekje 2 leti. Samsung windfree. Klima se nahaja v občini Juršinci in bi bila potrebna prvo demontaža kasneje pa še montaža v občina Gorišnica. Zanima me ponudba demontaže in montaže,vsako posebej. Če bo nam previsoka cena bi prvo samo demontažo in jo drugo leto montirali. Dopoldan sem v službi in bom zelo težko dosegljiva do 15.00. Hvala in lp.
Klimatske naprave, Prenosna klima - Litija
Litija
Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 400
Število enot: 1
Število prostorov za ogrevanje/hlajenje: 1
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Potrebujete montažo?: Da
Pozdravljeni! v podjetju, kjer se ukvarjamo z obdelavo kovin bi potrebovali klimatsko napravo za ogrevanje proizvodne hale katra je velika cca kvadratnih metrov. Potrebovali bi cca 10 -15 KW klimo. Namen uporabe bi bil predvsem v zimskem času za ogrevanje. Prosim za ponudbe z montažo. Hvala in LP
Klimatske naprave, Inverter klima - Celje
Celje
Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 25
Število enot: 1
Število prostorov za ogrevanje/hlajenje: 1
Predviden rok izvedbe: Takoj
Potrebujete montažo?: Da
Zdravo, Za ogrevanje prostor višine 3 m potrebujem klima napravo kot dodatno ogrevanje, kadar ni aktivirana centralna kurjava. Naprava bo montirana v prostoru na zunanji steni, tako da bo potrebna dolžina instalacij med zunanjo in notranjo enoto za debelino zunanje stene (cca 60 cm). Višina zunanje enote bo cca 4 m od tal. Toplote črpalke še nisem izbral, pričakujem primerno ponudbo. Dovod električne energije in priklop bom zagotovil sam če bo potrebno. l.p.
Ljubljana
Premontaža/premik klimatske naprave. Rad bi prestavil obstoječo in delujočo zunanjo enoto klimatske naprave iz notranjega dela balokona (trenutno je fiksirana na nosilcih na steni balkona) na zunanji del oz v balkonsko korito. Šlo bi torej za premik zunanje enote cca 1,5 metra navzdol in vstran, tako da bom lahko bolje izkoristil prostor na balkonu. Poleg navedenega bi izvedli še redni servis klimatske naprave.
Maribor
Zdravo. Potrebujem storitev priklopa nove klimatske naprave (Gorenje). Zunanja enota je že nameščena na stenskih konzolah, zlahka dostopno na balkonu, preboj stene je že narejen, izvedena cevna instalacija med notr. in zun. enoto, električna instalacija do pozicije notr. enote, povezava do zun. enote; nameščena je tudi že montažna plošča notr. enote. Torej je potrebna samo prilagoditev dolžine cevi in prilkjučitev le teh na obe enoti, namestiten notr. enote, el. priklop, vakumiranje in zagon.
Slovenska Bistrica
Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 100
Število klimatskih naprav: 2
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Potrebujete montažo?: Da
Pozdravljeni, za novogradnjo v Slovenski Bistrici (montažna hiša) potrebujem ponudbo za dobavo, montažo in zagon klimatske naprave. Klima naj ima funkcijo hlajenja in gretja. Lahko sta dve ločeni klimi. Ena enota v mansardi, ki bo hladila dva prostora – montaža na stopnišču. Ena enota pa v pritličju, katera bo hladila/grela en večji prostor. Pozicijo klime sem označil v prilogah. Za dodatna vprašanja, spremembe, predloge itd. me lahko pokličete na . Hvala in lep pozdrav
Klimatske naprave, Klima naprava - Vrhnika
Vrhnika
Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 26
Število klimatskih naprav: 1
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Potrebujete montažo?: Da
Za majnšo garsonjero potrebujemo nizkocenovno klimo- vendar ne kitajsko, imeti mora možnost gretja in hlajenja, bele barve, klima je nameščena klasično na zid ( v spalnici) potreben je samo en preboj, čez klasični zid zidan z opeko debeline 20 cm + 15 izolacija. zunaja enota je nameščena cca 3 m od preboja, cev za kondenz je speljana po fasadi in balkonu cca 4 m. Montaža je možna iz balkona z lestvijo. Lokacija je Vrhnika. Potrebno je tudi potegniti elektriko iz obstoječe doze v spalnici-doza je ob mestu montaže notranje enote. Hvala in LP
Klimatske naprave, Montaža klime - Ljubljana
Ljubljana
zanimam se za nakup in montažo 2 klimatskih naprav. Prva bi se montirala v Ljubljani, kjer je stanovanjska površina 64m2 in druga v Piranu, kjer je stanovanjska površina 40m2. V Piranu gre za zamenjavo obstoječe klime, medtem ko gre v Ljubljani za novo montažo. Je pa v Ljubljani že narejena predpriprava za klimo - na zunanji steni je narejena luknja, ki je namenjena prav za montažo klime. Prosil bi, če se mi lahko pošlje par ponudb v različnih cenovnih razredih, se pravi od osnovne, ki je verjetno najcenejša do nekje srednjega cenovnega razreda. Hvala za ponudbe in lep pozdrav!