6 ponudb za klimatsko napravo z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Tončka B. , Dolenjske Toplice

Res profesionalni. Pri svetovanju upoštevajo vse, od velikosti prostora do izolacije. Monterja sta bila točna, zmontirala sta zelo lepo, instalacija se ne vidi skoraj nič. Hvala, klima super dela.

4,8
Mirko D. , Preddvor

S klimo smo zelo zadovoljni. Vsi zaposleni, od svetovalca do monterja, so bili zelo prijazni. Ponudba je bila cenovno zelo ugodna, montirati so prišli takoj.

4,8
Vlasta B. , Kanal

Imam same pohvale. Znajo strokovno svetovati, držijo se dogovorov, klima je bila dostavljena in zmontirana zelo hitro. Če bi se še enkrat odločali, bi se odločili isto.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Ponudniki klimatskih naprav po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za klimatske naprave

Montaža in servis klimatske naprave

Montaža klima naprave SAMSUNG AR12TXFCAWKNEU WindFree Wi-Fi (3,5kW) v bloku, kjer je izvedena pred instalacija za montažo notranje in zunanje enote klima naprave. V stanovanju je vgrajena inštalacijska podometna doza, na balkonu pa je puščena cevna inštalacija za priklop zunanje enote klimatske naprave. Varovalka 10A. Prosim za ponudbo, klimo nabavim v naslednjih tednih.

Nakup klimatske naprave

 • Površina prostora za ogrevanje/hlajenje: 50 m2
 • Število klimatskih naprav: 1
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni, zanimam se za nakup stenske klimatske naprave. Potrebujem jo za ogrevanje ter hlajenje. Pri meni klima deluje 24 ur na dan. Pozimi ogrevanje ter poleti hlajenje. Sem v bloku v 4 nadstropju. Najpomembneje mi je da je klima zelo tiha(tako zunanja kot notranja enota) ter varčna. Lahko je z montažo ali brez. v primeru dodatnih vprašanj sem vam na voljo. hvala in lp

Montaža in servis klimatske naprave

Spoštovani, Prosim za informativno ponudbo klimatske naprave z montažo za hišo- novogradnjo (cca. 3,5 kW). Neto velikost prostorov m2. Mesto montaže notranjega dela je planirano nad stopniščem. Podstavek za zunanjo enoto je izdelan (skupen podstavek za toplotno črpalko in klimo). Inštalacije od podstavka do notranjega dela so pripravljene. Znamka ni pomembna, samo da je zagotovljen servis. LP

Montaža in servis klimatske naprave

Zanimam se za montažo 2 klimatskih naprav v 2 stanovanjih na višini (4.nadstropje). Notranje enote bi bile montirane na enaki steni kot zunanje enote. Potrebeno je speljati odtok iz zunanje enote v žleb, ki je nekaj metrov oddaljen. Potrebna bi bila montaža z dvigalko za delo na višini. Klimatske naprave bi priskrbeli sami. Prosim za predračun, hvala.

Montaža in servis klimatske naprave

Pozdravljeni, zaradi selitev potrebujemo prenos klimatske naprave znotraj Ljubljane. Fujitsu ECO ASYG-12KPCA/AOYG-12KPCA - 3,8 kW KM Prosim za ponudbe za: - Demontaža klime in odvoz iz naslova: Ljubeljska ulica, Litostroj, Ljubljana, 3. nadstropje, brez dvigala. - Montaža klime na novi lokaciji: Pot rdečega križa, Brdo, Ljubljana, pritličje. V novem stanovanju so nekatere cevi že inštalirane, prilagam slike. Prosim za ponudbe s cenami

Montaža in servis klimatske naprave

Spoštovani, potrebovali bi servis klimatske naprave panasonic. Naprava je stara cca 12 let in do sedaj ni bila servisirana. Hladi v redu, vendar spušča neprijeten vonj in ventilator, ki potiska zrak skozi notranjo enoto je postal glasen. V kolikor popravilo ne bi bilo možno bi naročili montažo nove naparave. Hval za hiter odgovor! lp,

Nakup klimatske naprave

 • Površina prostora za ogrevanje/hlajenje: 45 m2
 • Število klimatskih naprav: 2
 • Kdaj potrebujete storitev?: Čim prej
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni V hiši bi želel imeti klimatsko napravo, eno v pritličju in eno v mansardi. Želim eno zunanjo enoto in več notranjih (mogoče kasneje dodamo še kakšno notranjo enoto). V pritličju se ohlaja cca 43m2. Gre za osrednji prostor, kjer je kuhinja, jedilnica in dnevni prostor. Če je možno bi imel stropno enoto na sredini prostora. Stropi so spuščeni z gips ploščami. Med gips ploščo in betonsko ploščo je cca 15cm prostora in nisem preprican, če to dovolj za montažo V mansardi bi prav tako imel stropno enoto, tukaj je dovolj prostora nad stropom, ker je zgoraj podstrešje. Klimo bi montiral na hodniku, tako da se lahko posredno ohlajajo vsi prostori v mansardi, če so vrata od sob odprta. Vljudno prosim za vaše mnenje/nasvete in pripravo ponudbe ter najhitrejši možen termin izvedbe. V začetku septembra se na hiši dela fasada, zato bi nujno moral imeti inštalacije za klimo pripravljene pred tem datumom. Katero klimo mi priporočate? Hkrati bi želel, da se klimatske naprave lahko nadzira oddaljeno, ker imam večino naprav povezanih preko pametnih inštalacij. Če potrebujete še kakšno informacijo, me prosim pokličite. V priponki vam pošiljam tudi načrte od pritličja in mansarde in željeno lokacijo klimatskih naprav.

Montaža in servis klimatske naprave

Potreboval bi montažo nove klimatske naprave Mitsubishi Multi split MXZ-2F53VF3 + 2x AP35VGK + montaža črpalke za kondenz. Rad bi podometno montažo (strop je spuščen napeljava naj bi šla nad knauf-om) s 3-mi preboji, dolžina za obe notranji enoti cca 4m. Slike so v prilogi. Lep pozdrav,

Nakup klimatske naprave

 • Površina prostora za ogrevanje/hlajenje: 55 m2
 • Število klimatskih naprav: 2
 • Kdaj potrebujete storitev?: Po dogovoru, se prilagodim
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni. Pred nakupom želim posvet o izbiri tipa in montaži klimatske naprave. Velikost stanovanja je 52,55m2. Rad bi preveril opcije ali izbrati multisplit klimatsko napravo (notranja enota v spalnici in dnevnem prostoru). V dnevnem prostoru verjetno obstaja možnost problema odvoda kondenza (prosti padec verjetno ne bo mogoč). V kolikor ne bo mogoče multisplit bi se odločil za montažo klime samo v spalnici, ki pa mora imeti zadostno moč, da bo ohladila celotno stanovanje. Stanovanje ima sicer že pred pripravljen preboj ter prostor za montažo zunanje in notranje enote, vendar zaradi stanovanjske opreme notranja enota ne more biti na predvidenem mestu. V slikah prilagam različne možnosti montaže, ki jih vidim jaz, ter tloris. Preference za tip klimatske naprave: -gretje -tiho delovanje -nočni način – oz. minimalno pihanje -lep dizajn notranje enote 😊 -WiFi povezljivost -Montaža s čimmanj nadometnimi kanali v notranjosti stanovanja.

Nakup klimatske naprave

 • Površina prostora za ogrevanje/hlajenje: 50 m2
 • Število klimatskih naprav: 2
 • Kdaj potrebujete storitev?: Čim prej
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni, prosim za ponudbo za nakup in montažo klimatske naprave, ki se bo pretežno uporabljala za gretje. V notranjem delu so trije prostori: - ločena spalnica = 16m2 (ena enota) - bivalni del - kuhinja in dnevna = 2x16m2 (druga enota) Razmišljam o eni zunanji enoti - ogled in svetovanje? Dodatno in neodvisno od tega, potrebujem še ponudbo na drugem objektu za demontažo in prestavitev zunanje enote, ki je dostopna brez lestve. Zaradi izdelave fasade na objektu, jo je potrebno odstranit in kasneje, ko bo delo na fasadi zaključeno ponovno namestiti in opraviti servis tako na zunanji kot na dveh notranjih enotah. Za dodatne informacije me lahko pokličete: - Hvala za ponudbo.

Primerjam.si uporabljajo