6 ponudb za klimo brez zunanje enote z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Aljoša R. , Zagorje

Odločili smo se za klimo brez zunanje enote. Po oddanem povpraševanju na primerjam.si smo hitro prejeli 4 konkurenčne ponudbe. Z izbranim ponudnikom smo v celoti zadovoljni.

5,0
Vojko D. , Idrija

Z nakupom in montažo klime brez zunanje enote smo zadovoljni. Ponudnik se je izkazal s svojo profesionalnostjo in korektnostjo.

5,0
Anita Z. , Sežana

Odločali smo se med prenosno klimo in klimo brez zunanje enote. Izbrani izvajalec nam je odlično svetoval. Naša nova klima je že montirana (izbrali smo klimatsko napravo brez zunanje enote).Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Ponudniki klima naprav po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za klima naprave

Montaža in servis klimatske naprave

Pozdravljeni, zanimam se za montažko klimatske naprave. Klimo že imam doma, v priponki pa pošiljam slike stanovanjske hiše. Na slikah sem obkrožil želeno lokacijo montaže. Rdeča barva je lokacija, predvidna za zunanjo enoto, oranžna pa je lokacija, kjer je v stanovanju planirana notranja enota. Seveda sem odprt tudi za drugačne predloge. Desno okno na sliki je okno spalnice, levo pa okno dnevne (desni rob okna) in jedilnice (levi rob okna). Tudi zato me zanima, če je po vašem mnenju lokacija ustrezna (zaradi hrupa) - kot omenjeno sem odprt za predloge. Razdalja med zunanjo enoto in notranjo enoto bi bila po grobi oceni med 2–3 metre, cev za kondenz pa bi se morala speljati po fasadi, razdalja do tal nekje prav tako med 4-6 metri. V pričakovanju odgovora vas lepo pozdravljam (na telefon sem dosegljiv po 13. uri).

Nakup klimatske naprave

 • Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 65
 • Število enot: 2
 • Število prostorov za ogrevanje/hlajenje: 2
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni, zanima me cena klimatske naprave z montažo. Naprava naj ima dve notranji enoti in eno zunanjo (dvojček). Uporabljala se bo za hlajenje in gretje (zgornje etaže v izmeri 25 m2 in spodnje etaže v izmeri 40 m2). Upravljanje naprave naj bo tudi preko WIFI-ja. Hvala in lep pozdrav, .

Montaža in servis klimatske naprave

Panasonic klima. Nimam konkretnih podatkov, ker je bilo stanovanje kupljeno pred kratkim. Klima dela vredu, rad bi opravil servis ker nevem kako je bila vzdrzevana do sedaj in da se prepricam, da ni kaksnih problemov. Ob odgovoru bi prosil se za okvirno ceno popravila za 2 enoti (dve notranji in dve zunanji). Lp

Montaža in servis klimatske naprave

Pozdravljeni. Potrebujem montažo pravkar kupljene klimatske naprave Samsung RAC A35 2,5KW v pisarni. Ker nisem zavezanka za ddv, bo račun z 22% DDV. Pričakujem montažo, ki naj bi bila hitra in s čim manj prahu. Izvedba še ta mesec do 24. Če sem morda nedosegljiva prosim pokličite na mojo drugo številko: . Hvala in lep pozdrav

Nakup klimatske naprave

 • Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 30
 • Število enot: 1
 • Število prostorov za ogrevanje/hlajenje: 1
 • Predviden rok izvedbe: Takoj
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni. Omenjeno napravo bi zamenjali za obstoječo. Nova naj bi bila 3,5 KW, Wind Free, skratka zanesljiva naprava katera konstantno drži želeno temperaturo prostora. Možnost nastavitve urnika delovanja. Uporabljala se bi v merilnici, kjer so majhna temperaturna nihanja. Obstoječa stara se preseli v drugi prostor, kjer je klima v okvari. Hvala in v pričakovanju hitrega odgovora.

Montaža in servis klimatske naprave

Potrebujem dve klimatski napravi. 1. namenjena za mansardo velikosti cca 35-40 m2 2. namenjena za prvo nadstropje velikosti cca 35-40 m2 Inštalacija je že izvedena (narejena pri gradnji hiše); bakrene cevi so vgrajene in zaščitene&zavarjene, kabel za elektriko je potegnjen iz omarice na streho. Do vsake notranje enote je že pripeljan električni kabel iz strehe. Kanali za odvod kondenzata so za notranjo enoto že narejeni. Nosilec na strehi je pripravljen za montažo dveh klimatskih naprav. Tukaj je potrebno dodati še dodaten nosilec, da bi bili lahko montirani dve klimi. Na željo lahko posredujem slike trenutne situacije. Prosim za ponudbo upoštevajoč trenutno inštalacijo. LP

Montaža in servis klimatske naprave

Pozdravljeni, imam klimo Panasonic CS/CUUE 12 PKE. V roku 14 dni želim prestaviti klimo iz dnevne na hodnik. Elektrika za priklop je pripravljena, nad stropom je neobdelana podstreha, podstreha je pohodna in je dostopna. Prosim za ponudbo, prilagam skico od kod in kam želim prestaviti klimo. Sem dosegljiva na mail: majacebelica@gmail.com

Montaža in servis klimatske naprave

Vrste naprav: - mitsubishi z eno notranjo enot - mitsubishi z dvema nostranjema enotama - coolwex z dvema notranjema enota Klime so stare okoli 10 let in niso delovale vsaj 7 let. Mitsubishijeve vse hladijo, coolwex deluje, a ne hladi. Želim nekakšno "osvežitev" celotnega sistema, da bo vse delovalo po pričakovanjih.

Nakup klimatske naprave

 • Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 65
 • Število enot: 1
 • Število prostorov za ogrevanje/hlajenje: 1
 • Predviden rok izvedbe: Takoj
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni. Klima bi bila namescena v podstresnem stanovanju z 20cm izolacije. Pozim bi se uporabljala za ogrevanje, po moznosti v kombinaciji z IR paneli, če samo klima ne bi bila dovolj. Zanima me kako mocna klima bi bila potrebna in kaksne so razlike med cenejsimi in drazjimi modeli. Hvala in lep pozdrav

Nakup klimatske naprave

 • Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 65
 • Število enot: 2
 • Število prostorov za ogrevanje/hlajenje: 3
 • Predviden rok izvedbe: Takoj
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni! Zanimamo se za nakup in montažo klimatske naprave, namenjene hlajenju podstrešnega stanovanja v stanovanjski hiši. Velikost površine hlajenja približno 65 m2, energetski razred naprave zaželen vsaj A+++, klima in njena zunanja enota sta oddaljeni približno 8m, zunanja enota na višini 6m. Hvala za ponudbe!

Primerjam.si uporabljajo