Zahtevaj brezplačne ponudbe za klimatsko napravo na Vrhniki

66 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 2.826 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

13 najboljših ponudnikov klimatskih naprav Vrhnika, 2022

36 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

Ekofluid Mont, d.o.o.

4,6
26 ocen
5,0
Matej Š. , pred 1 letom

Potrebovali smo toplotno črpalko in preko Primerjam dobili veliko zanimivih ponudb. Na koncu smo se po tehtnem razmisleku odločili za podjetje Ekofluid Mont, z katerimi smo bili neznansko zadovoljni!

5,0
Borut P. , pred 2 letoma

Pred izdelavo ponudbe so si prišli ogledat situacijo; edini izmed vseh ponudnikov. Držijo se dogovorjenih rokov.

5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017
Izbor strank 2021

Storitve: kombinirani bojler, električarji, električno talno gretje, lokalni rekuperator, multi split klima, toplotne črpalke, radiatorsko ogrevanje, električni radiatorji, nadometna električna napeljava, bojlerji, talno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, klima brez zunanje enote, prezračevanje z rekuperacijo, električno ogrevanje, zalogovnik za pelete.

Zahtevaj ponudbo

MILUS d.o.o.

5,0
1 ocena
5+
Let na tržišču

Storitve: montaža plinske peči, plinska napeljava, centralno prezračevanje, klimatske naprave, toplotna črpalka za ogrevanje, peči za ogrevanje, plinske inštalacije, talno gretje, toplotna črpalka voda/voda, visokotemperaturna toplotna črpalka, peči in kotli, toplotna črpalka zrak/voda, kotel na drva, prezračevanje z rekuperacijo, peči na drva, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: ir paneli, zalogovnik za pelete, vodoinštalater, ir paneli za kopalnico, ir grelni paneli, vodovodna napeljava, centralno ogrevanje na elektriko, električni radiatorji, centralno ogrevanje, prezračevalni sistemi, klima naprava, ir ogrevanje, kotel na drva, toplotna črpalka za ogrevanje, montaža peči, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo

KLIMASOLAR d.o.o.

4,9
4 ocene
5,0
Fanika M. , pred 1 mesecem

Vse po dogovoru.

4,7
STANE B. , pred 2 letoma

Strokoven posvet. Zadovoljni.

5+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Storitve: visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka zrak/voda, toplotna črpalka zemlja/voda, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotne črpalke.

Zahtevaj ponudbo

TERSUS d.o.o.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: peči na pelete, multi split klima, prezračevalni sistemi, toplotna črpalka zrak/voda, kotel na drva, talno gretje, klima naprava, centralno ogrevanje na elektriko, lokalno prezračevanje, prenosna klima, monterji centralnega ogrevanja, toplotne črpalke, vodno talno gretje, servis klime, vgradnja klime, montaža kamina.

Zahtevaj ponudbo

GOEKO d.o.o.

4,0
2 oceni
5,0
Marko G. , pred 2 letoma

Hitri.

3,0
Marko G. , pred 2 letoma

Kakovost izvedbe, puščanje vode po izvedbi popravila, kar je sicer izvajalec naknadno brezplačno odpravil.

5+
Let na tržišču

Storitve: sončni kolektorji, multi split klima, električarji, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, klimatske naprave, vgradnja klime, centralno ogrevanje, centralno ogrevanje na elektriko, montaža klime, prenosna klima, sončne elektrarne, klima naprava, solarni sistemi, lokalni rekuperator, servis klime.

Zahtevaj ponudbo
3,7
Simona K. , pred 1 letom

Pohvala za odzivnost na telefon, prilagodljivost za prihod na lokacijo in dogovorjen termin (hitro).

Šlo je za manjšo storitev z materialom (menjava vodovodne pipe za pralni stroj). Takoj po začetku uporabe popravljenega dela sem morala žal ponovno klicati ponudnika, ker je bila napaka takoj ob prvi uporabi (pipa je spuščala zelo visok in glasen zvok, ki se je slišal po celem poslopju). Odziv ponudnika je bil žal zelo neprofesionalen, saj najprej niti ni želel slišati glede napake in se je odzval v stilu "valjenja krivde", čeprav niti sam ni vedel, ali je napaka v delu ali materialu. Od profesionalnega ponudnika kakršnihkoli ponudb in storitev običajno pričakujem (vsaj) normalno komuniciranje, ne pa spuščanja na osebni nivo in nezrelega odziva v smislu "čustvenega izsiljevanja" v pogovoru. V dobro je šteti to, da je posredoval reklamacijo naprej in bil pripravljen odpraviti napako, če sama poskrbim za nov material.

20+
Let na tržišču

Storitve: zalogovnik tople vode, adaptacija kopalnice, vodno talno gretje, prenova kopalnice, ir ogrevanje, montaža peči, monterji centralnega ogrevanja, visokotemperaturna toplotna črpalka, električni radiatorji, montaža plinske peči, vodovodne inštalacije, peči na drva, centralno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, solarni sistemi, lokalno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo

R.E.SISTEM d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: zalogovnik tople vode, centralno ogrevanje, montaža kamina, visokotemperaturna toplotna črpalka, zalogovniki, toplotna črpalka zemlja/voda, toplotna črpalka voda/voda, inverter klima, plinska peč, kombinirani bojler, vodno talno gretje, talno ogrevanje, sončne elektrarne, grelnik vode - bojler, električni radiatorji, monterji centralnega ogrevanja.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: prenosna klima, ir grelne plošče, ir ogrevanje, rekuperator zraka, grelnik vode - bojler, peči in kotli, centralne peči na drva, zalogovniki, ir paneli, montaža kamina, talno gretje, toplotne črpalke, visokotemperaturna toplotna črpalka, bojlerji, klimatske naprave, električni radiatorji.

Zahtevaj ponudbo

STANKO MIŠIC S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: toplotna črpalka zemlja/voda, plinske inštalacije, rekuperator zraka, toplotna črpalka zrak/voda, peči na pelete, vodovodar, vodovodna inštalacija v kopalnici, peči za ogrevanje, monterji centralnega ogrevanja, centralne peči na drva, montaža klime, kotel na drva, centralno ogrevanje na elektriko, vodovodne inštalacije, servis klime, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: centralno ogrevanje na elektriko, centralne peči na drva, klimatske naprave, plinske inštalacije, kotel na drva, inverter klima, montaža klime, peči za ogrevanje, multi split klima, visokotemperaturna toplotna črpalka, centralno ogrevanje, solarni sistemi, toplotna črpalka za ogrevanje, monterji centralnega ogrevanja, kopalnica na ključ, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: klima brez zunanje enote, prezračevanje z rekuperacijo, montaža kamina, rekuperator, prezračevalni sistemi, plinska napeljava, toplotne črpalke, toplotna črpalka za sanitarno vodo, kotel na drva, električno ogrevanje, centralno ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, peči za ogrevanje, servis klime, lokalno prezračevanje, sončni kolektorji.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: izris kopalnice, peči na drva, vodovodna inštalacija v kopalnici, vgradnja klime, prezračevanje z rekuperacijo, klima naprava, montaža plinske peči, klima brez zunanje enote, lokalno prezračevanje, toplotna črpalka zrak/voda, adaptacija kopalnice, vodovodne inštalacije, radiatorsko ogrevanje, monterji centralnega ogrevanja, peči in kotli, prezračevalni sistemi.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšna je razlika med inverter in navadno klimatsko napravo?

  Inverter klima ima v nasprotju z navadno vgrajen avtomatski kompresor, ki prilagaja svojo hitrost delovanja temperaturi zraka v prostoru. Bolj je v prostoru vroče, hitreje bo kompresor deloval, in obratno. Navadna klima medtem deluje s polno močjo ali pa sploh ne - ko bo temperatura prostora ohlajena na želeno, se bo ugasnila. Ko temperatura ponovno naraste, se bo spet prižagala.

 • Kako pogosto je treba servisirati klimatsko napravo?

  Klimatsko napravo moramo servisirati enkrat letno. Strokovnjaki namreč ocenjujejo, da klimatska naprava v letu dni delovanja brez servisa izgubi 5% svoje prvotne učinkovitosti. Neredno vzdrževanje bo tako rezultiralo v večji porabi energije in višjih stroških. Z rednim servisom pa boste poskrbeli, da bo klimatska naprava delovala učinkovito dlje časa. Načeloma se servis klimatske naprave priporoča pred začetkom poletne sezone.

 • Kako pravilno vzdrževati klimatsko napravo?

  Poleg tega, da klimo enkrat letno servisiramo, jo moramo tudi redno čistiti. Pozornost namenite zunanjemu pokrovu, uparjalniku in zračnim filtorm. Pri tem pazite, da boste pred čiščenjem napravo izključili iz električnega omrežja.

 • Kako močno klimatsko napravo potrebujem?

  Na splošno je za prostor, velik do 25 m², potrebna minimalna moč 2,5 kW. Poleg velikosti prostora moramo vzeti v ozir še druge dejavnike, kot so na primer, koliko oken ima prostor, koliko ljudi je po navadi v prostoru, koliko elektronskih naprav je v prostoru, in podobno. Bolj je verjetno, da se bo prostor zelo segreval, močnejša mora biti naša klimatska naprava.

Nedavna povpraševanja za klimatske naprave, Vrhnika

Nakup klimatske naprave

 • Površina prostora za ogrevanje/hlajenje (v m2): 26
 • Število klimatskih naprav: 1
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
 • Potrebujete montažo?: Da

Za majnšo garsonjero potrebujemo nizkocenovno klimo- vendar ne kitajsko, imeti mora možnost gretja in hlajenja, bele barve, klima je nameščena klasično na zid ( v spalnici) potreben je samo en preboj, čez klasični zid zidan z opeko debeline 20 cm + 15 izolacija. zunaja enota je nameščena cca 3 m od preboja, cev za kondenz je speljana po fasadi in balkonu cca 4 m. Montaža je možna iz balkona z lestvijo. Lokacija je Vrhnika. Potrebno je tudi potegniti elektriko iz obstoječe doze v spalnici-doza je ob mestu montaže notranje enote. Hvala in LP

Nakup klimatske naprave

 • Površina prostora za ogrevanje/hlajenje: 50 m2
 • Število klimatskih naprav: 1
 • Kdaj potrebujete storitev?: Po dogovoru, se prilagodim
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni, želel bi klimo mitsubishi možnost hlajenja in gretja. Klima bi bila montirana v mansardni sobi cca 25 m2 ampak bi hladila posredno še 2 prostora . Med notranjo in zunanjo enoto je instalacijska razdalja cca 6-9m odvisno od izvedbe montaže. Zunanja enota bi bila na višini približno 6-7m. Hvala, lp