Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za stanovanje v Kopru

10 izvajalcev v bližini

Že 6.671 uporabnikov iz Kopra je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

8 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za stanovanje Koper, 2022

2 zaključena projekta s povprečno oceno 4,8

Hitrost in kvaliteta storitve.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo

CIVILUM d.o.o.

5,0
1 ocena
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, notranje oblikovanje, arhitekturni biro, projekti hiš, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, projektant, arhitekti, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, notranji oblikovalec, notranji design, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, projektant, legalizacija objekta, arhitekturni biro, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, energetska izkaznica za poslovni prostor, arhitekti, energetske izkaznice, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, gradbena dela, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, izdelava energetske izkaznice, zidarska dela, temeljna plošča, gradnja hiše, zidarstvo, gradbena podjetja, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, hiša na ključ, gradnja hiše na ključ, energetska izkaznica za hišo.

Zahtevaj ponudbo

LEGADA d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

    Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Cene energetskih izkaznic za stanovanje, 2022

Ponudniki energetskih izkaznic za stanovanje po Sloveniji