Zahtevaj brezplačne ponudbe za energetsko izkaznico za stanovanje v Logatcu


Že 1.904 uporabnikov iz Logatca je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov energetskih izkaznic za stanovanje Logatec, 2022

57 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

ZEUS ENERGIJA d.o.o.

4,7
4 ocene

Zelo so prijazni, korektni! Sem bila zadovoljna, na vsako vprašanje hitro odgovorijo. Z veseljem jih priporočim!

5,0
Matjaz M. , pred 7 leti

Ponudnik se je držal dogovora in cene. Vse je bilo narejeno v roku. Sem zadovoljna z njihovo storitvijo. Nimam pripomb.

5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor.

Zahtevaj ponudbo

G. Pojbič je izdelal EI še pred rokom, kot je bil dogovorjen, zelo sva se "ujela".

5,0
Boris S. , pred 6 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov. Kvaliteta izvedenega dela je odlična.

5+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017

Storitve: energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

Tomaž Biščak s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Neva M. , pred 2 letoma

Držal se je rokov in nam ponudil nekaj rezervnih variant.

5,0
Gabrijelčič T. , pred 6 leti

Vse zelo dobro!

10+
Let na tržišču

Storitve: gradbeno dovoljenje, energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za hišo, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, notranji design, projektiranje hiš, arhitekti, legalizacija objekta, energetska izkaznica za javno stavbo, projektant, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: energetska izkaznica za javno stavbo, posredovanje delovne sile, iskanje in selekcija kadra, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, agencije za zaposlovanje, energetska izkaznica za hišo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, energetske izkaznice, kadrovsko svetovanje, najem delovne sile, kadrovske agencije.

Zahtevaj ponudbo

PLANETVIDA d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za stanovanje, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za javno stavbo, energetske izkaznice, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj je energetska izkaznica in kako jo pridobim?

    Energetska izkaznica je dokument, ki nam pove, kako energetsko učinkovita je posamezna nepremičnina. Prav tako vsebuje nasvete, ki nam povedo, kako energetsko učinkovitost še izboljšati. Namenjena je predvsem kupcu ali najemniku določene nepremičnine, saj bo z njo pridobil uvid v višino mesečnih stroškov.

  • Kaj storiti, če uredim energetsko izkaznico, pa se izkaže, da se moja hiša uvršča v najslabši energijski razred?

    Energetska izkaznica se ureja ravno za namen, da ugotovite, kako energijsko učinkovita je vaša hiša in kako lahko to učinkovitost izboljšate. Priporočamo, da upoštevate nasvete, ki ste jih pridobili v energetski izkaznici in povečate njeno energetsko učinkovitost. Vaši stroški se bodo tako drastično zmanjšali. To pomeni, da boste na dolgi rok boste prihranili, poleg tega pa bo vaša hiša okolju bolj prijazna.

  • Kaj je razlika med merjeno in računsko energetsko izkaznico in katero potrebujem?

    Računska energetska izkaznica se uporablja za izdelavo energetske izkaznice v stanovanjskih hišah. Pri tej se izračun energetskih kazalnikov opravi glede na standardne pogoje rabe stanovanj. Merjena energetska izkaznica, ki pa se uporablja samo za poslovne stavbe in javne objekte, se dela drugače. Izračun energetskih kazalnikov se pri merjenih energetskih izkaznicah izvede na podlagi podatkov o porabi energentov v stavbi. Taka hiša v uporabi vsaj eno leto, da lahko pridobimo dovolj podatkov za merjenje.

Cene energetskih izkaznic za stanovanje, 2022

Ponudniki energetskih izkaznic za stanovanje po Sloveniji